• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

hadi ordan cadı sende ev ıvır zıvır doluymuşta dekorasyon tavsiyelerinde bulunucakmışızda bütçesini sarmayacakmışızda :roflol:
bende dağınık herşeyin ortalarda gezdiği bi ev bekliyorum harika canım zaten evin çok hoş
çok düzenli pırıl pırıl
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
bu arada salonun acaip huzur verici bi havası var
kayıncalidene yaptığın resimde harika Allah herkese böyle gelin nasip etsin insanın kaynana olası geliyor :roflol:
kaydirigubbakcemile3:utangac: teşekkür ederim hihoyyytkaydirigubbakcemile2 çok tatlısın yaa sağolasın sabah sabah iyi geldin :lepi:

ne klasik,ne çok modern..
kendi içinde huzuru we dengeyi yakalamış bir ew..
en özel yanı kesinlikle tablolarınız bence..
ne kadar güzel, insanın kendi zamanını we emeğini harcadığı
tablolarını hergün duwarda görmek..
yatak odası için perwaneli awize demişsiniz..
olabilir tabi.
ben kullanıyorum ama oturma odamda.yazın oldukça iyi oluyor,
klimalar beni hasta ediyor ama ona bayılıyorum.
koçtaşta yaklaşık 8-10 çeşit wardı ama hiçbiri süper değildi.
başka nerde wardır bilemiyorum ama aklımda olsun,
haberdar ederim sizi güzel bişey görürsem..
mutfaktaki kalorifer üzerindeki çiçeklere,
ayrıca salondaki yemek odasının üzerindeki oltaya bayıldım:)
o lambalara olta deniyo sanırım,öyle duymuştum:)
ondan ben de düşündüm ama ertelemiştim,
yakın gelecek planlarıma alıyorum..
ewde kesinlikle bir ruh war,kişiliğinizi yansıttığınız iç dengenizi we
huzurunuzu bulduğunuz..
bana öyle geldi nedense..
bakış açılarımız kısmen benziyor sanırım..
keyifli ömürler geçirin inşallahhh..

ne klasik,ne çok modern..
kendi içinde huzuru we dengeyi yakalamış bir ew..
en özel yanı kesinlikle tablolarınız bence..
ne kadar güzel, insanın kendi zamanını we emeğini harcadığı
tablolarını hergün duwarda görmek..
yatak odası için perwaneli awize demişsiniz..
olabilir tabi.
ben kullanıyorum ama oturma odamda.yazın oldukça iyi oluyor,
klimalar beni hasta ediyor ama ona bayılıyorum.
koçtaşta yaklaşık 8-10 çeşit wardı ama hiçbiri süper değildi.
başka nerde wardır bilemiyorum ama aklımda olsun,
haberdar ederim sizi güzel bişey görürsem..
mutfaktaki kalorifer üzerindeki çiçeklere,
ayrıca salondaki yemek odasının üzerindeki oltaya bayıldım:)
o lambalara olta deniyo sanırım,öyle duymuştum:)
ondan ben de düşündüm ama ertelemiştim,
yakın gelecek planlarıma alıyorum..
ewde kesinlikle bir ruh war,kişiliğinizi yansıttığınız iç dengenizi we
huzurunuzu bulduğunuz..
bana öyle geldi nedense..
bakış açılarımız kısmen benziyor sanırım..
keyifli ömürler geçirin inşallahhh..

kaydirigubbakcemile5 muhteşem bir yorum :lepi: çok ama çok teşekkür ederim gerçekten çok ince ve düşüncelisiniz :utangac:
pervaneyle ilgili haberlerinizi bekliyorum,
o lambalara olta denildiğini ben de bilmiyordum, ama olabilir mantıklı!
bu arada ben mudoda ve bi kaç yerde sormuştum epey pahalıydı ama en sonunda deco dan aldım orda fiyatı başka yerlere göre çok uygundu, hala varsa tavsiye ederim deco ya bir bakmanızı! Tekrar teşekkür ederim a.s.Şeniz
bu arada salondaki aksesuarlar konusunda ne yapmalıyım sizce?
örtüler çokmu dantelli! orta sehpadaki vazo çok mu yüsek ? bilemedim :uhm:

salondaki objeler hiç fazla değil,
ben genelde sadelikten yanayımdır ama benim
için önemli olan,hatırası olan objelerin gözümün önünde olması da
hoşuma gider..
özellikle küçüklük resimleri ws..çok ince düşünceler..
işin keyifli yanı zaten modernlikle klasiklik arasındaki denge,
o sebeple örtüler ws gayet yerinde..
ortam çok sıcak..
keyifli yaşamlar diliyorum tekrar..

Evin çok güzel Çido. Sağlıklı, huzurlu yaşayın bu güzel evde İnşallah. Ev size mi ait, kiralık mı acaba? Ayrıca çok yeteneklisin, yaptığın resimler harika. Sipariş üzerine de yapıyor musun? Bence herşey çok güzel.

Evin çok güzel Çido. Sağlıklı, huzurlu yaşayın bu güzel evde İnşallah. Ev size mi ait, kiralık mı acaba? Ayrıca çok yeteneklisin, yaptığın resimler harika. Sipariş üzerine de yapıyor musun? Bence herşey çok güzel.

Çok teşekkür ederim Şeniz, ev kayınpederime ait yani bizim diyebiliriz :1rolleyes:
resimleri kendi evim için yapıyorum şimdilik sipariş almıyorum çünki bir resmi yapmak yaklaşık 4-5 ayımı alıyor ve piyasa satış fiyatları çok düşük malesef:sm_confused:

Kızlar bakın bu en son yapıp bitirdiğim resim, umarım beğenirsiniz...

Ya çok güzel yapıyosun. Sen yanlış bölüm mü okudun üniversitede? Resim diil galiba? Sen sipariş üzerine yapmayı düşünürsen beni de bi gör, özel msj at. Tamam mı Çiğdemcim a.s.

arkadaşım maşallah sana. çok yetenekli ve becerikli olduğun hem ev dizaynından hemde yapmış olduğun tablodan belli. resim köşene özellikle bayıldım. mutlu ve huzurlü günler.... a.s. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kızlar bakın bu en son yapıp bitirdiğim resim, umarım beğenirsiniz...

beğenmek ne kelime bayıldım. bu ne yetenek bravo sana. merak ettim resim eğitimini nereden aldın. hayran kaldım. :1shok:

Ya çok güzel yapıyosun. Sen yanlış bölüm mü okudun üniversitede? Resim diil galiba? Sen sipariş üzerine yapmayı düşünürsen beni de bi gör, özel msj at. Tamam mı Çiğdemcim a.s.

:utangac: teşekkür ederim çok güzel yorumlar bunlar...
ben turizm mezunuyum aslında, ama uzun yıllardır yönetici asistanı oalrak çalışıyorum. güzel sanatlarda okumayı çok ama çok isterdim, ama o treni kaçırdım maalesef... hiçbirşey için geç diyil diyceksin ama 31 yaşındayım bebek istiyoruz, bu saatten sonra zor anlayacağın hem maddi anlamda da imkansız :a015: eşim bankacı ben ay sonunda işte ayrılıyorum ve tek maaşa kalıcaz, değil üniversite resim kursuna bile devam etmem lüks olacak...

beğenmek ne kelime bayıldım. bu ne yetenek bravo sana. merak ettim resim eğitimini nereden aldın. hayran kaldım. :1shok:

Şeniz canım çok sağol, resme küçüklüğümden beri merakım vardı ama hayata geçirmek için hiç fırsatım olmadı ya da ben yaratmadım, iki sene önce oturduğumuz binanın altına bi kurs açıldı daha çok güzel sanatlara hazırlık dersleri veriyorlar onlara görüştüm başladım böylece, kara kalemle gördüğmü çizmekle başladım 2 ay sonra yağlıboyaya geçtim, önce gördüğüm bi heykeli resmettim sonra beğendimi resimlerin röprediksiyonlarını yapmaya başladım. yazın ara verdim hiç çalışmadım. gerçi şimdiye kadar 4 resmim oldu daha biri kayınvalidemlerde diğerleri evde.
artık özgün çalışmak istiyorum, fotoğraf çekip çalışabilirim, eşimle bi fotoğrafımızı çalışırtım belki! :içelim:

evin gerçekten çok sıcak canım iyi günlerde sağlıklı huzurlu otur
resimlerinde çok hoş eline sağlık

Back