gerçekten sıcak bir evin var.
yaşayan bir ev
özellikle salonunuzu çok beğendim.mutluluklar
canım resimlerin bir harika...
sanatçı ruhlu bir insanın evinin çirkin olmasıda mümkün değil tabiki.
ben sadece salondaki orta sehpada duran örtüyü sevmedim. öyle büyük modern bir masana hiç örtüye bile gerek yok. yada daha spor bir örtü illa olacaksada. güzelde obje kenarına köşesine oldu bitti.
masumiyet köşesi dediğin resimli bölümde gayet nostaljik ve sevimli bence. tabi tozu zor alınıyordur o ayrı mesele...
can sağlığıyla huzurla oturman dileğiyle...
allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok beğendim ama resimlerin acayip güzel yeteneğinin farkındamısın
allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok beğendim ama resimlerin acayip güzel yeteneğinin farkındamısın
bu kayınvalidemlere yaptığım resim! bu akşam teslim edicem kendilerine.. ayrılmak zor olucak
canım önceklikle evin çok güzelmiş.
güle güle otur.bu arada bu resmide çok beğendim bennnnnnnnnnn. ayrıca yeteneğin mükemmellllll. hepsi harika resimler
bana da yaparmısın-tatlicadiarzu-
ayyy yüzsüzlük falan yaptım herhalın...delikafaduldennapim dayanamadım yaff o kadar güzeller ki banane yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı:lepi:
herşey çok güzel güle güle oturun
ben takı aparatına bayıldım nerde bulabilirm bunu süper ya:)
cok sıcak bir eviniz var tablolarınız gercekten harika allah güle güle oturmayı nasip etsin...
evinizi çok ama çok beğendim, çok sıcak a.s.
bir öneri de bulunabilirmiyim yatak odanızda yatak başındaki duvar çok boş kalmış gibi bence oraya yaptığınız harika resimlerden birini koyabilirsiniz :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?