Benim sıcak evime hoş geldiniz...

gerçekten sıcak bir evin var.
yaşayan bir ev
özellikle salonunuzu çok beğendim.mutluluklar

yaşayan ev, evet gerçekten amacım buydu başarmışım demekki :asigim:
sade- modern- minimalist herneyse o evlerde içim üşüyor benim büro gibi geliyor bana o evler ... çok teşekkürler yorumun için...:1hug:

canım resimlerin bir harika...
sanatçı ruhlu bir insanın evinin çirkin olmasıda mümkün değil tabiki.
ben sadece salondaki orta sehpada duran örtüyü sevmedim. öyle büyük modern bir masana hiç örtüye bile gerek yok. yada daha spor bir örtü illa olacaksada. güzelde obje kenarına köşesine oldu bitti.
masumiyet köşesi dediğin resimli bölümde gayet nostaljik ve sevimli bence. tabi tozu zor alınıyordur o ayrı mesele...
can sağlığıyla huzurla oturman dileğiyle...

:asigim: teşekkür ederim.
Orta sehpa konusunda haklısın benimde içime sinmiyordu aslında farklı örtü ve obje vardı değiştiriyorum arada sıkılınca, şimdi tam senin dediğin gibi oldu şutarafagittiama
toz alma konusunu genelde devekuşu tüyünden bi aparatım var onla yapıyorum a.s.

Son düzenleme:
allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok beğendim ama resimlerin acayip güzel yeteneğinin farkındamısın

tabloları çok beğendim ve resimlerinizi koyduğunuz köşeyia.s çok sıcak göstermiş bence evini bir ömür boyu mutluluklar!....a.s.

Diğerini de şöyle astım sizce olmuşmu biraz daha yukarı mı alsam acaba ?!
Duvarı ikinci bir kez delmeye gönlüm elvermedi de

bu kayınvalidemlere yaptığım resim! bu akşam teslim edicem kendilerine.. ayrılmak zor olucak

canım önceklikle evin çok güzelmiş.
güle güle otur.bu arada bu resmide çok beğendim bennnnnnnnnnn. ayrıca yeteneğin mükemmellllll. hepsi harika resimler
bana da yaparmısın-tatlicadiarzu-

ayyy yüzsüzlük falan yaptım herhalın...delikafaduldennapim dayanamadım yaff o kadar güzeller ki banane yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı:lepi:

evin çok güzel insanın içini ferahlatan bir havası var yaptığın resimlereyse bayıldım ellerine sağlık çok yeteneklisin

teşekkür ederim delikafadulden çok tatlısın gerçekten :içelim:
keşke elimde olsa da herkeşe yapsam :lepi:

evinizi çok ama çok beğendim, çok sıcak a.s.
bir öneri de bulunabilirmiyim yatak odanızda yatak başındaki duvar çok boş kalmış gibi bence oraya yaptığınız harika resimlerden birini koyabilirsiniz :hooray:

cok sıcak bir eviniz var tablolarınız gercekten harika allah güle güle oturmayı nasip etsin...

herşey çok güzel güle güle oturun
ben takı aparatına bayıldım nerde bulabilirm bunu süper ya:)

Haklısın canım, oraya düğün resmimizi falan yapmayı düşünüyorum!

Canım çok sıcak hoş evin var. oturma odanı ve mutfağını çook beğendim. diğerleride hoş. hele bilgisayarlı yer çok sıcak ,insan ne güzel kafa dinler. alırsın eline 1 kupa kahve birde kitap uzat ayaklarını oohh gel keyfim gel. ağız tadıyla huzurla sağlıkla oturman dileğimle,darısı bizlere ben kiradayım insanın kendi evi olmayında her istediğini yaptıramıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…