Benim sıcak evime hoş geldiniz...

canim demek dalyana tasindiniz once izmirdeydin yanilmiyorsam profilinde oyle yaziyor
dalyan bencede cennet gibi bir yer evinin disida cok guzel iyi yuzmeler iyi oturmalar

izmirdeydim canım, şubat başında, eşim bankacı tayini çıktı buraya...
dalyan harika bir yer, bende bütün gün bahçedeyim evin içi çok serin oluyor hiç durasım gelmiyor güneşe çıkıyorum, toprakla havuzla ilgileniyorum. bahçe ve havuz için çok fazla aidat istediler bende ben yaparım hiç gerek yok dedim şimdi vaktimi öyle geçiriyorum.. sen nasılsın bakalım görüşmeyeli?

eviniz çoook güzel çok süper döşemişsiniz....

ama tablolarınız gerçekten mükemmel...:)

iyi günlerde huzurla sağlıkla aşkla yaşlanın evinizde..

evin sade ve sık
dediğin gibi okadar cok ıvır zıvırda yok bence sitede öle evler varki nefes almaya yer kalmamış nerdeyse kaydirigubbakcemile3
resimlerin harika bayıldım süperler
seninle meslektaşız bu kadar süpr resim yapan biri neden resim bölümüne gitmedi merak ettim a.s.

canım evin çok güzel bayıldım...tadını çıkart vallahi.en kısa sürede yeni evine alışman dilegiyle..

çidocum bu arada yatak odalarımız aynı.salon yemek odası takımları benimde siyah spotlu modeli degişik biraz.kaç yıllık evlisin cnm ben 4 yıllık evliyim.

eviniz cok guzel gule gule oturun. tablolariniz harika ellerinize emeginize saglik.

guzel eviniz var gule gule oturun cok ferahh resimlere bayildim ogrencilik donemlerimde bende ugrasiyordum...hic yagli boya calismasi yapmadim..bende baslamak istiyorum ama tabi teknigi bilmiyorum..imkanlar olunca ders almak istiyorum..suanda burada bu imkanim yok..siz ne tavsiye edersiniz??cok heyecanlandirdi beni resimlerr cok begendimmmalkisalkisalkis

iyi günlerde otur canım... tablolar bence harika...

canım çok teşekkür ederim, aile, bilinçsizlik işte evde küçükken resim bile yaptırmazdı annem.... çok sonra yapmaya başladım 30 yaşında...Meslektaşmışız evet ama ben şu ara çalışmıyorum evdeyim arık... resmen ev hanımı oldum çıktım ben bile inanamıyorum!

Çok teşekkür ederim... ben kursa gittim aslında çoık kısa sürede tekniği kapabilirsiniz ama evde pek vakit bulup yapamıyor insan kurs teşvik açısından iyi oluyor. sonuçta sabır gerektiren bir iş bu evde olunca insan başka şeylerle meşgul olmayı tercih ediyor nedense... kendimden biliyorum uzun zamandır resim yapmıyorum ne yazıkki

çidocum bu arada yatak odalarımız aynı.salon yemek odası takımları benimde siyah spotlu modeli degişik biraz.kaç yıllık evlisin cnm ben 4 yıllık evliyim.

aa aynımı şaşırdım :1shok: izmirden almıştık karabağlardan.. yemek odası koyu venge ama çok toz belli ediyor gerçekten, sana da kolay gelsin.. bulabilirsen devekuşu tüyünden toz alma aparatları var süper yardımcı tavsiye ederim...temmuzda 3 yıl olacak bizim... size de evliliğinizde uzuuun yıllar mutlu olmanızı dilerim...

canım evin süper çok beğendim...güle güle oturun....yalnız ben asıl resimlerine bittim...çok profesyonel...harika...:lepi:bende yapıyorum yağlı boya ama seninkilerin yanında hiç kalır....

Kızlar yeni taşındığımız evimizin (Dalyan'da) fotolarını koymaya çalışıcam şimdi...
yeni evimiz küçük olduğu için eşyalar zor sığdı, mesela yatak odasında mevcut bir dolap olduğu için gardobu başka odaya koyduk, komodinler yatağın kenarlarına sığmadı vs vs... perdeler stor olduğu için ve bu evin pencereleri 1 er m eninde olduğu için buraya uymadılar, mecburen yeni perdeler yapıldı... kira olduğu için en ucuzundan bir güneşlik ve tül yaptırdık diğer perdeleri kaldırdım başka bir evde kullanabilirim belki diye... eşyalar sığmayınca şöminenin önüne yemek masasını koymak zorunda kaldık ve kapandı önü gerçi iyiki kapandı rutubet alıyor çok fazla.. biz alışıyoruz yavaş yavaş bakalım sizin düşünceniz nasıl olacak... herkeşe sevgiler....
ImageShack© - Gallery

Son düzenleme:
canım evin süper çok beğendim...güle güle oturun....yalnız ben asıl resimlerine bittim...çok profesyonel...harika...:lepi:bende yapıyorum yağlı boya ama seninkilerin yanında hiç kalır....

canım teşekkürler, ama değilşti evim :) yeni fotolaro koydum istersen bir göz at...
sen de eminim güzel resim yapıyorsundur sakın yeteneğini küçümseme! varsa bir kaç fotoğraf gönderirmisin bana!!

çido çido!!
bayıldım yeni evine bayıldım!! muhteşem ötesi!!
tamam bazı odalar küçük olabilir ama sonuçta ev bütünde çok keyifli
hele o verandan, havuz manzaralı balkonun (balkondu sanırım)
çok güzel mekanlar.
verandan çok tatlı ve tam da oranın ruhuna yakışır yalınlıkta bir görünümü var

çok keyifli geçecek bu yazın o evdehihoyyyt
zaten bu fotoğraf özetlemiş her şeyi çok kıskandım ya:dilcikar:kaydirigubbakcemile3:1hug:

salonun da çok güzel olmuş
eski einden daha güzel olmuş gibi geldi hatta bana
amerkan mutfağın da çok şeker
eski mutfağın açık renkliydi ve çok sevimliydi bu mutfağın koyu ama olsun o kadar da yine de çok sevimli bu da
tabloların evinin her köşesine ayrı bir hva katyor
orası zaten tartışılmaz

yatak odan küçükmüş evet ama olsun o da çok sevimli

bence bu yazdan sonra evini sen de çok seveceksin boyutuna takılmayacaksın

keyfini çıkar oranın
ileride özlemle aanacağın huzurlu bir dönem geçirebilirsin orada çok rahat
stresten kargaşadan tamamen uzak bir yer:1rolleyes:

herhangi bir tavsiyede bulunamayacağım çünkü her şey çok hoşuma gitti zaten canım

mutlu günler yaşayın yeni sıcak yuvanızda

bu arada o havuz başındaki mükellef sofraya da acayip takıldım haberin olsun
zaten açtım:çok üzgünüm:a.s.

Canımmm cherrycim Şeniz çok teşekkür ederim güzel yorumların için alkisalkisalkis gerçekten çok huzurlu bir yer burası... başta daire istedik daha büyüktü daireler ama ulen dedim hayatımızda bir daha nerde havuzlu neyin bi evde oturma şansımız olacak aynı fiyattı hemen hemen, burayı tuttuk biz de... bahçe ve havuz işleri biraz yorucu oluyor havuzun temizliği bahçenin biçilmesi vs.. ama olsun değer... canım bu taraflara yolun düşerse mutlaka gel, çok sevinirim, sana da mükellef sofra klurarım ben:içelim:...delikafadulden:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…