canim demek dalyana tasindiniz once izmirdeydin yanilmiyorsam profilinde oyle yaziyor
dalyan bencede cennet gibi bir yer evinin disida cok guzel iyi yuzmeler iyi oturmalar
evin sade ve sık
dediğin gibi okadar cok ıvır zıvırda yok bence sitede öle evler varki nefes almaya yer kalmamış nerdeyse kaydirigubbakcemile3
resimlerin harika bayıldım süperler
seninle meslektaşız bu kadar süpr resim yapan biri neden resim bölümüne gitmedi merak ettim a.s.
guzel eviniz var gule gule oturun cok ferahhresimlere bayildim ogrencilik donemlerimde bende ugrasiyordum...hic yagli boya calismasi yapmadim..bende baslamak istiyorum ama tabi teknigi bilmiyorum..imkanlar olunca ders almak istiyorum..suanda burada bu imkanim yok..siz ne tavsiye edersiniz??cok heyecanlandirdi beni resimlerr cok begendimmmalkisalkisalkis
çidocum bu arada yatak odalarımız aynı.salon yemek odası takımları benimde siyah spotlu modeli degişik biraz.kaç yıllık evlisin cnm ben 4 yıllık evliyim.
canım evin süper çok beğendim...güle güle oturun....yalnız ben asıl resimlerine bittim...çok profesyonel...harika...:lepi:bende yapıyorum yağlı boya ama seninkilerin yanında hiç kalır....
gördüğüm en şirin mutfak diyebilirimii günlerde kullan inş.
çido çido!!
bayıldım yeni evine bayıldım!! muhteşem ötesi!!
tamam bazı odalar küçük olabilir ama sonuçta ev bütünde çok keyifli
hele o verandan, havuz manzaralı balkonun (balkondu sanırım)
çok güzel mekanlar.
verandan çok tatlı ve tam da oranın ruhuna yakışır yalınlıkta bir görünümü var
çok keyifli geçecek bu yazın o evdehihoyyyt
zaten bu fotoğraf özetlemiş her şeyi çok kıskandım ya:dilcikar:kaydirigubbakcemile3:1hug:
salonun da çok güzel olmuş
eski einden daha güzel olmuş gibi geldi hatta bana
amerkan mutfağın da çok şeker
eski mutfağın açık renkliydi ve çok sevimliydi bu mutfağın koyu ama olsun o kadar da yine de çok sevimli bu da
tabloların evinin her köşesine ayrı bir hva katyor
orası zaten tartışılmaz
yatak odan küçükmüş evet ama olsun o da çok sevimli
bence bu yazdan sonra evini sen de çok seveceksin boyutuna takılmayacaksın
keyfini çıkar oranın
ileride özlemle aanacağın huzurlu bir dönem geçirebilirsin orada çok rahat
stresten kargaşadan tamamen uzak bir yer:1rolleyes:
herhangi bir tavsiyede bulunamayacağım çünkü her şey çok hoşuma gitti zaten canım
mutlu günler yaşayın yeni sıcak yuvanızda
bu arada o havuz başındaki mükellef sofraya da acayip takıldım haberin olsun
zaten açtım:çok üzgünüm:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?