Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Hmm o zaman şöyle anlatayım, başhekim ama iş için gittiğimizde bana asılmaya çalışan ve odasını derhal terkettiğim biriyle olmayı sırf "başhekim" diye tercih eder misin mesela?
Ya o surekli baskalarina asilan adamlar bana niye hic asilmiyorlar ki yani gercekten anlamiyorum...bana kimse asilmiyo.yani cirkin desen degilim bence.kkmseler bakmiyo yaw ciddiyim

Ya ben gercekten cidden soruyorum bu adamlari etrafinizda pervane edecek ne yapiyorsunuz? Benim napmam lazim ki pervane olsunlar? Ya pervane de olmasinlar gelsinler yeter.o da yok.valla yok.cirkin degilim.ama yok yok yok

Kimseyi tanıma demiyoruz ki. Nefes al, boğulacaksın, yemek kaçmıyor diyoruz.

Beni yanlış anlamayında bu adamlar sizi ya saf yada kolay sanıp kullanma bahanesiyle yanaşıyor... evlenmek istiyorum demeleri de güven kazanıp yol almak... insanlarla fazla ve kolay muhabbete girmeyin soğuk ve mesafeli olmak en iyisi olur yoksa siz daha çok hayal kırıklarıyla başetmek zorunda kalacaksınız

Güzelliğinize çok güvenmeyen mütevazı hanım hanımcık bir kız olmayı basarabildiginiz zaman dönecektir eski konularinizi okudum sizi uzmek istemem ama tam bir prenses yapmış erkeklerin zaafı sizi ama o zaaf sizi cinsel anlamda elde edince bitecek hepsi için bu böyle..sonra hepsi karakter arayışına girer ama siz inanılmaz kaprisli aşırı baskıcı ve çaba sarfetmeyi bilmeyen sadece karşı tarafın çabasıyla aşk oldugu zihniyetinde birisiniz yani ben prensesim ve buna değerim .. bence önce kişisel gelişim kitapları okuyun yetiştirin geliştirin kendinizi ondan sonra gönül işlerine dümen alın yoksa 3. Nişanı atar ya da ilk yılında kkda boşanmaya karar verdim başlığı acacaksiniz gibime geliyor

Kizin tipi gayet hanim hanim duruyo valla nereden cikardiniz hanim hanimcik olmadigini

Ya ben gercekten cidden soruyorum bu adamlari etrafinizda pervane edecek ne yapiyorsunuz? Benim napmam lazim ki pervane olsunlar? Ya pervane de olmasinlar gelsinler yeter.o da yok.valla yok.cirkin degilim.ama yok yok yok
En basiti Türkiye’de yaşayan sıradan bir kadının instagram mesaj istek listesi burdan arşa çıkar Tabi onları kaile bile almamak gerekte, konu sahibi sürekli farklı kurslara, event’lere katıldığını yazmış ordan denk geliyormuş.
Ben de konu sahibinin taliplerine şaşıranlara anlam veremedim etraf erkek kaynıyor cidden. Belkide yaşanılan yerle alakalıdır.

Ya o surekli baskalarina asilan adamlar bana niye hic asilmiyorlar ki yani gercekten anlamiyorum...bana kimse asilmiyo.yani cirkin desen degilim bence.kkmseler bakmiyo yaw ciddiyim
Doktor istemem zaten.bashekim
Peki neden Başhekim?
Neden özellikle Başhekim?
Altında bir hikaye yatıyor gibi geldi ondan soruyorum..

Kendi kişiliğinizi çiğneyerek elde ettiğiniz adamdan pardon başhekimden hayır gelir mi sizce??
Profilinize baktım, bir evlilik geçirmişsiniz. Evlenmenin değil o evliliği sürdürmenin önemli olduğunu biliyorsunuzdur.

Başhekimleri aşırı idealize ediyorsunuz. Aşırı hayranlık iyi değildir.

Son düzenleme:
Ben şok iki nişan atma + boşanma mi cidden ???

Turkiye de erkegin en bol oldugu ilde yasiyorum.yok bacim yok vallahi de yok.ben de anlamiyorum.erkek diye gik diye gidicem bi gun

Öfff tamam peki esteyik cerrah olsun...ne iyi llurdu ya valla bi esteyik cerrah sevgili.helsin silikonlar gitsin dolgilar....la su hayat bana da guler mi bi gun

Vallahi şu konuyu okuyunca direk bu ben miyim dedim. Bende normalde güzel ama ekstra öyle ahım şahım olmayan biriyim. Ama kısmet yağar. İnanın haftada en az 5 farklı kişi geldiği olmuşur. Ama bu konudaki gibi birinin tipini beğenmem öbürünün mesleği öbürünü beğenirim evlilik düşünmez öbürünü beğenirim bir daha yazmaz vs şeklinde uzar gider. İlişkim yeni bitti arayışta değilim ama bir şekilde geliyorlar. Ya gerçekten mesafesiz olmakla alakalı ya da nasip. Ha keşke bir tane gelse adam gibi olsa ama maalesef

Öfff tamam peki esteyik cerrah olsun...ne iyi llurdu ya valla bi esteyik cerrah sevgili.helsin silikonlar gitsin dolgilar....la su hayat bana da guler mi bi gun
Gerçekten esprili birisiniz..
Ama hayatta siparişle bir şeyler olmaz.
Mesela bende Norveç'te yaşamak isterdim ama maalesef.Yani her zaman istediğimiz olmuyor. Özellikle gönül işlerinde hesap kitapla olmaz.

Siz bence lisans mezunu, işi gücü olan bekar erkekleri kümeye alın.

Uydurma mı? anlamadım ? BaşhekimLER diyorsunuz ... ben sağlıkçı olarak kaç tane başhekimle tanıştım diye düşünüyorum
O üye bir meslek grubunu idealize etmiş. Onu kast ettim. O üyede karşılaştım dememiş olsa keşke demiş. Yok uydurma demedik ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…