• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim pop art evim :=)

Ayrııca saat kulesi kitaplığımız pişti olmuş..Onu bir benzeride bende var...Hem çok kullanışlı hemde hoş duruyor.

çok teşekkürler evet hem kitaplık hem saat hemde büfe gibi çok severek aldık :)

perdeler dışında pop-art olan birşey yokki bu evde.. mobilyalar ve perdeler çok alakasız olmuş açıkçası..

eviniz cok güzel güle güle oturun:34:
yalnız perdeler dışında marjinal bişey yok evinizde özellikle halılar hemen hemen her çeyiz evinde gördüğümüz türden:44:

Salondaki saate bayıldım nereden aldınız acaba? bu arada ev de çok hoş bir ömür sağlıcakla yaşayın inşallah:)

Evin son halini merak ettim.Şimdiye çoktan evlenip tamamlamışsınızdır.Hayırlı olsun.

Sadece salon hakkında yorum yapmak istiyorum.
Tekli koltukları kırlentsiz,boş olarak kullanabilirsiniz.
Ayrıca onları,perdenin içindeki renklerden,canlı bir düz renge kaplatsanız,daha tarz durabilirdi.
Bir de salon halısı daha küçük ve düz renk olabilirdi.

Saatli kitaplığınızı ben de çok beğendim.
Ufak tefek değişikliklerle istediğiniz havayı yakalayabileceğinize inanıyorum.

merhaba arkadaşlar kısmetse düğünüm 27 ağustosta evimin bi kısmını dizdik ama eksiklerim hala çok renkli ve pop art tarzını çok seviyorum o yüzden biraz renkli bir ev yaptık alternatif fikirlerinizi heyecanla bekliyorum :)
1-2-3-4 salonum oturma odası ve salon olarak kullanıcam
5- sinema odası,fotoda gözüken yer minderleri olucak ve ikeadan sallanan 2 adet koltuk alınacak ve tabi halısı duvarlarda da film afişleri
6-11-12-13-14 mutfak mutafğım L tipi yemek masam mutfakta durucak ve kırmızı yazılı gazete deseninden perdeler dikiliyor ve kırmızı tv,puzzle falan olucak
7-8-9 giyinme odası yatak odası mobilyasnın dolabı ve bir kaç dolap ile doldurduk
10- yatak odam tarzımdan ve zevkimden oldukça uzak bir seçim oldu.

pavli selam,

Öncelikle tebrik ederim, Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin..
Salonda yastık ve perdeler çok güzel, güle güle kullan.
Eğer pop/art akımını seviyorsan o zaman salondaki tekli koltukları da bu tip bir kumaşla kaplatabilirsin. (çok güzel pop art tasarım koltuklar da var ama şimdi bütçeni zorlamaktan başka bir işe yaramaz:/)
Mesela salondaki halı perde içindeki renklerden birinden, düz olarak seçilebilirdi (mesela düz kırmızı/ düz gri) Eğer orta sehpa seviyorsan, siyah ya da beyaz modern bir orta sehpa üzerine renkli magazinler, renkli objeler yerleştirebilirsin.
Yatak odanı beğenmediğini söylemişsin, ileride yatak başını pop art bir kumaşla kaplatıp halını da değiştirerek havayı biraz daha değiştirebilirsin. Mesela komodinlere o tarzda abajurlar alabilirsin, yanılmıyorsam Ikea'da mevcut.
Bazı duvarlara Andy Warhol'un posterlerinden asabilirsin.
İlk aklıma gelenler bunlar...
Güle güle, huzur içinde yaşayın..
İyi yıllar.

evınızı begendım mutfak masanızı nerden aldınız acaba ogreneblrmıyım...

Back