• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim pop art evim :=)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tatlım.Ben sevdim evini,olan tarzların dısında farklı:)
Ama mutfağı biraz renksiz buldum,kırmızıları yoğunlaştırabilirsin belki,popart desende şekerlikler falan var,alabilrsin ilerleyen zamanlarda:54:

çok teşekkürler evet canım evin çok eksiği var hala aksesuarları düğünden sonra almaya karar verdik nişanlımla ayrı şehirlerde yaşadığımız için çok fazla alışveriş zamanımız olamıyor :( mutfağın eksikleri çok perdeleri dikiliyor kırmızı lcd tv asılıcak yemek masası tarafına diğer boş tarafada puzzle yapıyorum o da bitince asılıcak ve tabi buzdolabı süsleri :)

Eklentiler

• $BED-11053.jpg
    $BED-11053.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $cache_500_1__i_3966065_SNI.jpg
    $cache_500_1__i_3966065_SNI.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $Sharp101.jpg
    $Sharp101.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 60
saat kuleni soran oldu mu? nerden ve ne kadar aldın?
orijinal bir ev, özellikle minderli odayı çok sevdm. biraz daha dekorasyonla çok güzel olacaktır o oda :)

Öncelikle hayırlı olsun, umarım bir ömür mutlu huzurlu yaşarsın yuvanda...
amin canım çok teşekkürler

Perdelerine bayıldım bu kesin, gerçi benim tarzım değil ama çok tatlı gerçekten, evdeki eşyalar biraz daha bu tarza yakın olabilirdi ama bulmak zor olsa gerek sen de haklısın... Ancak bir kaç aksesuarla tarzımızı yansıtabiliyoruz... :34:
aksesuar alışverişine daha başlamadık canım şimdilik ilk bunlar alındı geri kalanları düğün sonrasına bıraktık geniş zamanlarda almak daha iyi olucak diye :)
tam bir ikea evi olmuş :) saat,avize, perdeler vs. o saatten biz de alcaktık nerdeyse sonra koyacak yer bulamamıştık :) güle güle otur.
ahh ikea yakın olsa daha neler alıcaktım ama malesef çok uzakta :)
belli tam olarak uygun olup olmaması cokta önemli değil bence evin gayet güzel şirin güle güle otur kocacıgımla ben cok begendim sade sevimli bir ev.
çoook teşekkürlerr
tarzı cok egısık geldı benım evım fume ve beyaz cok sade salonumuzu benzettım halımız neredeyse cok benzıyor ben begendım yatak odasını evın tarzına gore alakasız buldum bıraz ama guzel ben begendım
salondakı saatın yerını uygun gormedım ben bıraz capraz atsan guzel olurmus gııb geldı
çok teşekkürler yatak odası hiç tarzımız değil ama çok ucuza alındı mobilya halısıda nişanlımın bekar evinden olunca öyle klasik bişey çıktı ortaya kısmetse kendi evimize geçerken değiştiricez orayıda
gayet güzellllllll olmuş bence güle güle otur
çok teşekkürler :)
güle güle otur canım farklı değişik bir ev stili var beğendim ama en en çokda koltuklarını beğendim çok güzeller renkleri modeli çok farklı çok hoş
çook sağol canım
mutlulukla oturun cok güzel,salon koltuklarini bende cok begendim,markasini yazarsan seviniriz....
koltuklarım denizliden yerel bi mağazadan murat center
perdelerin çok güzel evinde çok güzel güle güle otur allah ağzınızın tadını bozmasın
amin canım

güle güle oturun benim dikkatimi yemek masasının duvarı çekti çok boş geldi
bu tarza ne gider pek bilmiyorum ama araştırıabilirsiniz
yatak odanızda bu tarza özel bişey göremedim
ama birde şu var evin her odası aynı stil olacak diye de bir kaide yok bence
sonuçta biz hangi odayı nasıl görmek istiyorsak öyle yaparız
bir de mutfak perdesini göremedim
merak ettim doğrusu

çok teşekkürler canım yatak odası bizimde hiç tarzımız değil ama mecburen öyle oldu ucuza geldi :p mutfağın perdeleri dikiliyor kumaşın fotosunu koyayım birde kırmızı lcd ve içecek kutuları puzzle yapım aşamasında :)

saat kuleni soran oldu mu? nerden ve ne kadar aldın?
orijinal bir ev, özellikle minderli odayı çok sevdm. biraz daha dekorasyonla çok güzel olacaktır o oda :)
kısmetse düğün sonrası aksesuarlar alıncak şimdi düğüne kadar 10 gün hiç bişeyle uğraşmak istemiyorum :) saatim ikeadan 319 tl

evini çok beğendim güle güle oturun inşallah:nazar:. Yemek masan mutfakta mı yoksa ayrıca bir yemek odan veya yemek masan varmı merak ettim de.

Son düzenleme:
evini çok beğendim güle güle oturun inşallah:nazar:. Yemek masan mutfakta mı yoksa ayrıca bir yemek odan veya yemek masan varmı merak ettim de.

çok teşekkürler amin canım .) mutfağım L tipi yemek masam mutfakta ama ayrı bir bölüm gibi duruyor salona yemek masası koymadık o yüzden orası yemek odası gibi oldu

Güle güle,güzel günlerde oturun evinizde.Mutfak halısının markasını öğrenebilir miyim?

Güle güle,güzel günlerde oturun evinizde.Mutfak halısının markasını öğrenebilir miyim?
çok teşekkürler..giza halı markası çok bilindik değil sanırım bende ilk defa duydum :) ama dokusu hoşuma gitti rahat süprülüp silinebiliyor

Nacizane fikrimi söyleyecegim, amacım asla sizi kırmak degil :) Öncelikle hayırlısıyla mutlu günlerde oturun :) Ben de pop art tarzını çok seviyorum. perdeleriniz ve yastıklarınız inanılmaz güzel ama koltuklarınız o yastıklar ve perdelerle pek gitmemiş. Yani koltuklar inanılmaz klasik kalmış siyah ve kahve tonlarıyla, bir de halılar koltuklara uygun seçilmiş sanırım ama aynı odada hem o koltuklar&halılar hem de o perde ve yastıklar ayrı tarzlar olmuş..
Yine de genel olarak çok güzel
İyi günlerde oturmanız dileğiyle..

Nacizane fikrimi söyleyecegim, amacım asla sizi kırmak degil :) Öncelikle hayırlısıyla mutlu günlerde oturun :) Ben de pop art tarzını çok seviyorum. perdeleriniz ve yastıklarınız inanılmaz güzel ama koltuklarınız o yastıklar ve perdelerle pek gitmemiş. Yani koltuklar inanılmaz klasik kalmış siyah ve kahve tonlarıyla, bir de halılar koltuklara uygun seçilmiş sanırım ama aynı odada hem o koltuklar&halılar hem de o perde ve yastıklar ayrı tarzlar olmuş..
Yine de genel olarak çok güzel
İyi günlerde oturmanız dileğiyle..

kırılmak ne demek canım aşkolsun ben fikirleri eleştirileri almak için koydum fotoğrafları gerçekten rahat olup söylensin herşey bende ona göre değişiklikler yaparım ;) koltuk ve yatakodası takımını ikisini birden aldık ve çok uygun fiyata geldi dediğiniz gibi biraz klasik gözüküyor ama orjinalinde öyle değil belki fotoğraflarda öyle dikişleri falan kot dikişi o yüzden en çok hoşuma gitti çok teşekkürler canım

evin çok güzel güle güle oturun yanlız mutfaktaki halı evin uyumuna olmamış :)) ama gerisi süper ötesi olmuş..bir ömür boyu saglıklı ve mutlu oturursunuz inşallah::)))

evin çok güzel güle güle oturun yanlız mutfaktaki halı evin uyumuna olmamış :)) ama gerisi süper ötesi olmuş..bir ömür boyu saglıklı ve mutlu oturursunuz inşallah::)))

amin çok teşekkürler canım mutfak halım masam sandalyem ve tv perdeye uysun diye özellikle o renk aldı ama gerçekten dolaplara uymadı ee kirada oturuncada dolaplara müdehale edemiyorum tabiki :)

bende salon halınızı çok beğendim markasını sorabilirmiyim acaba:44:

Cok guzel

Uyumsuz olan esya olabilir. Bosver simdi hersey ucuz

Zaten evlenincede degistiriyorsun begenmedigini

Ben yolluklarimi sonradan begenmedim ilkyilimizin sonunda degistirdim kampanya vardi

Gule gule kullan

bende salon halınızı çok beğendim markasını sorabilirmiyim acaba:44:
sağol canım sanat halı 3 boyutlu ondan çok memnunum yumuşacık.
Cok guzel

Uyumsuz olan esya olabilir. Bosver simdi hersey ucuz

Zaten evlenincede degistiriyorsun begenmedigini

Ben yolluklarimi sonradan begenmedim ilkyilimizin sonunda degistirdim kampanya vardi

Gule gule kullan

teşekkürler canım uzak şehirlerde oturunca herşeyi kısıtlı zamanlarda aldık uzun uzun alışveriş imkanımız olmadı inşallah düğünden sonra bir çok şeyi alıcaz şimdilik bize yetecek kadar yapabildik

Dizilerdeki öğrenci evleri gibi çok şirin.:52:
Bayıldım çok güzel bir eviniz var.(:
Güle güle oturun.(:

cnm bnm aslında ev gzel ama ayrı ayrı bakıldığında yani bikaç tarz birbirine grmiş gbi perdeler çok sıradışı fakat koltuklar bi o kadar klasik... yatak odası tamamen tarz dışı daha ağır hatta çok yeni modellerden değil... sanki kendinle çelişip karasız olduğun anda evi döşemişsin gbi ama perdelerine bayıldım hayatım... allah huzurla agız tadıyla oturmanızı nasip etsin :)) gelinliğindede yorum yapmıştım bunada yapmasam olmaz dedim :))

Back