çok teşekkürler canım rahat bir ev olsun istedik sinema odasıda bitince umarım istediğimiz gibi olur onunda fotolarını yüklerim çok teşekkürlerDizilerdeki öğrenci evleri gibi çok şirin.
Bayıldım çok güzel bir eviniz var.
Güle güle oturun.![]()
cnm bnm aslında ev gzel ama ayrı ayrı bakıldığında yani bikaç tarz birbirine grmiş gbi perdeler çok sıradışı fakat koltuklar bi o kadar klasik... yatak odası tamamen tarz dışı daha ağır hatta çok yeni modellerden değil... sanki kendinle çelişip karasız olduğun anda evi döşemişsin gbi ama perdelerine bayıldım hayatım... allah huzurla agız tadıyla oturmanızı nasip etsin :)) gelinliğindede yorum yapmıştım bunada yapmasam olmaz dedim :))
çok sağol canım yorumun için biz ilk önce çok acele bir şekilde yatak odası ve koltuk takımını aldık oldukça uygun fiyata kampanyadan ondan sonra üzerinde oynamalar yapılınca böyle birşey çıktı yatak odası hiç tarzımız değil zaten uyumak dışında pek zamanımda geçmicek orda evin en arka odası :) koltukları severek aldım aslında spor oldukları için aldım ama anlamadım herkes klasik demiş aslında orjinali gayet spor hatta satan adam bunlar salona konmaz oturma odasına konur demişti ilginç :)