• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim pop art evim :=)

Dizilerdeki öğrenci evleri gibi çok şirin.:52:
Bayıldım çok güzel bir eviniz var.(:
Güle güle oturun.(:
çok teşekkürler canım rahat bir ev olsun istedik sinema odasıda bitince umarım istediğimiz gibi olur onunda fotolarını yüklerim çok teşekkürler

cnm bnm aslında ev gzel ama ayrı ayrı bakıldığında yani bikaç tarz birbirine grmiş gbi perdeler çok sıradışı fakat koltuklar bi o kadar klasik... yatak odası tamamen tarz dışı daha ağır hatta çok yeni modellerden değil... sanki kendinle çelişip karasız olduğun anda evi döşemişsin gbi ama perdelerine bayıldım hayatım... allah huzurla agız tadıyla oturmanızı nasip etsin :)) gelinliğindede yorum yapmıştım bunada yapmasam olmaz dedim :))

çok sağol canım yorumun için biz ilk önce çok acele bir şekilde yatak odası ve koltuk takımını aldık oldukça uygun fiyata kampanyadan ondan sonra üzerinde oynamalar yapılınca böyle birşey çıktı yatak odası hiç tarzımız değil zaten uyumak dışında pek zamanımda geçmicek orda evin en arka odası :) koltukları severek aldım aslında spor oldukları için aldım ama anlamadım herkes klasik demiş aslında orjinali gayet spor hatta satan adam bunlar salona konmaz oturma odasına konur demişti ilginç :)

ben açıkçası anlayamadım tarzınızı,birtek pop art dedğiniz perde var başka bişey göremedim ,diğer herşey klasik ,hatta boş odalar var ,onlarında ne olduğu belirsiz ,bence arada kalmış bir tarz ,güle güle oturun..

ben açıkçası anlayamadım tarzınızı,birtek pop art dedğiniz perde var başka bişey göremedim ,diğer herşey klasik ,hatta boş odalar var ,onlarında ne olduğu belirsiz ,bence arada kalmış bir tarz ,güle güle oturun..

neden bu kadar gerdi bu durum sizi anlayamadım evi yeni diziyorum eksiklerim var diye belirttim değil mi ?? bu durumda odaların boş olması gayet normal fikirlerinizi bekliyorum diyede belirttim değil mi?? tabiki eksiklerim çok pop art tarzı hoşuma gidiyor ve kısıtlı zamanda ancak bu kadarı olabildi dahasıda yavaş yavaş olucak ben fikir almak için bu başlığı açtım benim mükemmel eksiksiz evim falan demedim..

neden bu kadar gerdi bu durum sizi anlayamadım evi yeni diziyorum eksiklerim var diye belirttim değil mi ?? bu durumda odaların boş olması gayet normal fikirlerinizi bekliyorum diyede belirttim değil mi?? tabiki eksiklerim çok pop art tarzı hoşuma gidiyor ve kısıtlı zamanda ancak bu kadarı olabildi dahasıda yavaş yavaş olucak ben fikir almak için bu başlığı açtım benim mükemmel eksiksiz evim falan demedim..

cnmmmm skma canını gül geç :))) zamanla olur hersey sıkma canını arkadas eleştrme kısmını yanlış anlamış abartmış :)))) hiiç canını skma bak ben 15 aylık evliyim halada eksiklerim var haa gzüme batıyomu hayr mutlumuyum mutluyum evimde huzurlumuyum evet bitti!! gerisi zamanla olur

cnmmmm skma canını gül geç :))) zamanla olur hersey sıkma canını arkadas eleştrme kısmını yanlış anlamış abartmış :)))) hiiç canını skma bak ben 15 aylık evliyim halada eksiklerim var haa gzüme batıyomu hayr mutlumuyum mutluyum evimde huzurlumuyum evet bitti!! gerisi zamanla olur

sağol canım eleştiriyede açığım her zaman tabiki herkes beğenmeyebilir ama abartmaya gerek yok daha düğünüme 10 gün var inş zamanla alıcam bende herşeyi gerçekten dediğin gibi aylar geçsede eksikler bitmez :)

senin evin beni niye gersin güzelim ,burası fikir belirtmek için var değil mi ,bende fikrimi belirttim ,elbet beğenen olduğu gibi beyenmeyende olacaktır,eleştiriye açık ol lütfen,tamam yeni evleneceksin ,heyecanlısın anlıyorum ama sakin ol,burda hep harika muhteşem gibi yorumlar görmeyi beklemeyin ,bende nacizane yorumumu yaptım,tekrar söylüyorum güle güle oturun yaşayacak olan sizsiniz..

pardon neyi abarttığımı anlamadım,herkes gibi yorum yaptım ,sakıncası ne söylermisiniz ,ooo muhteşem bayıldım harika gibi kelimeler mi kullanmalıydım,o zaman sorun olmayacakmıydı..bende fikrimi belirttim hepsi bu..lütfen objektif olunuz..

ben eleştiriye her zaman açığım zaten herkes güzel harika yazsa inandırıcılık olmaz tabiki beğenmeyebilirsiniz sadece üslubun hoş değil evin boş olduğunu daha tam yerleşmediğini belirttiğim halde bana "hatta boş odalar var,onlarında ne olduğu belirsiz" derseniz bu eleştiriden çok uzak bir konuşma biçimi olur.. neyse konuyu uzatmanın manası yok zaten bu durumda..

kırılmak ne demek canım aşkolsun ben fikirleri eleştirileri almak için koydum fotoğrafları gerçekten rahat olup söylensin herşey bende ona göre değişiklikler yaparım ;) koltuk ve yatakodası takımını ikisini birden aldık ve çok uygun fiyata geldi dediğiniz gibi biraz klasik gözüküyor ama orjinalinde öyle değil belki fotoğraflarda öyle dikişleri falan kot dikişi o yüzden en çok hoşuma gitti çok teşekkürler canım

''ben fikirleri eleştirileri almak için koydum fotoğrafları gerçekten rahat olup söylensin herşey bende ona göre değişiklikler yaparım''.

yukarıda yazan aynen bu ,bende rahat oldum ,belirsiz diye bahsettiğim şey boş olması değil o odaların ne olduğunu söylememeniz ,yani yerde bir minder var, burası dinlenme odası deseniz anlardım,mutfak masası bir fotoda mutfakta diğerinde başka bir odada gibi,giyinme odası ayrıymış ben yeni anlıyorum ,yani hangi odanın ne olduğunu yazmamışsınız anlamında belirsiz dedim..

''ben fikirleri eleştirileri almak için koydum fotoğrafları gerçekten rahat olup söylensin herşey bende ona göre değişiklikler yaparım''.

yukarıda yazan aynen bu ,bende rahat oldum ,belirsiz diye bahsettiğim şey boş olması değil o odaların ne olduğunu söylememeniz ,yani yerde bir minder var, burası dinlenme odası deseniz anlardım,mutfak masası bir fotoda mutfakta diğerinde başka bir odada gibi,giyinme odası ayrıymış ben yeni anlıyorum ,yani hangi odanın ne olduğunu yazmamışsınız anlamında belirsiz dedim..

belki daha yumuşak bir tonda neyi anlamadığınızı ilk mesajda yazsaydınız tabiki açıklardım bende konuyu istediğim gibi açamadım her fotonun altına açıklama yapmak istedim ama düzenleyemedim neyse birbirmizi yanlış anladık sanırım kusura bakma iyi günler..

belki daha yumuşak bir tonda neyi anlamadığınızı ilk mesajda yazsaydınız tabiki açıklardım bende konuyu istediğim gibi açamadım her fotonun altına açıklama yapmak istedim ama düzenleyemedim neyse birbirmizi yanlış anladık sanırım kusura bakma iyi günler..

yani ben sadece anlayamadığımı belirtim neyin ne olduğunu ,asla beğenmedim şu şöyle bu böyle demedim zaten,konu başlığı ;işte benim evim filan olsa yorumum ona göre değişirdi ,ama pop art evim deyince iş değişti çünkü pop art olan sadece salon perdesi ,yorumum bu yüzden böyle geldi ,işte sanal ortamda yüz mimikleri ve ses tonu olmayınca ters anlaşılabiliyor .amacım kırmak değil anladın sen zaten ,hala aynı şeyi söylüyorum güle güle otur.allah huzur versin,başka ne söyliyim..

yani ben sadece anlayamadığımı belirtim neyin ne olduğunu ,asla beğenmedim şu şöyle bu böyle demedim zaten,konu başlığı ;işte benim evim filan olsa yorumum ona göre değişirdi ,ama pop art evim deyince iş değişti çünkü pop art olan sadece salon perdesi ,yorumum bu yüzden böyle geldi ,işte sanal ortamda yüz mimikleri ve ses tonu olmayınca ters anlaşılabiliyor .amacım kırmak değil anladın sen zaten ,hala aynı şeyi söylüyorum güle güle otur.allah huzur versin,başka ne söyliyim..

amin teşekkür ederim herkes huzurla otursun evinde inşallah bende o yüzden başlığı değiştirdim ve açıklamaları yaptım umarım böyle daha anlaşılır olmuştur..hayırlı günler.

amin çok teşekkürler canım mutfak halım masam sandalyem ve tv perdeye uysun diye özellikle o renk aldı ama gerçekten dolaplara uymadı ee kirada oturuncada dolaplara müdehale edemiyorum tabiki :)
evvet canım haklısın ben kendi eviniz sandım bende aynı dertten muzdaripim:))) inşallah ilerleyen zamanda kendinize ait bir eviniz olur:))) mutluluklar...

amin çok teşekkürler canım mutfak halım masam sandalyem ve tv perdeye uysun diye özellikle o renk aldı ama gerçekten dolaplara uymadı ee kirada oturuncada dolaplara müdehale edemiyorum tabiki :)
ben evinizin kendinize ait oldugunu sanıyordum kusura bakmayın bende de aynı sorun malesef evimiz kira inşallah ilerleyen zamanda kendinize ait bir eviniz olur:))) mutluluklar

ben evinizin kendinize ait oldugunu sanıyordum kusura bakmayın bende de aynı sorun malesef evimiz kira inşallah ilerleyen zamanda kendinize ait bir eviniz olur:))) mutluluklar

amin canım inşallah herkesin hayalindeki ev gerçek olur bir gün banyomda da aynı sorun var hiçbirşey uyduramıyorum ne dolap ne paspas :( ama sağlık huzur olsun yeter ki..

Sanırım nişanlınla ikiniz elele verip bi yuva kurmuş zevkinize göre döşemişsiniz
O nedenle fazla eşyaya yer vermemişsiniz ki iyi de olmuş
Zamanla tamamlamak hem daha doğru kararlar vermeye hemde gereksiz alışverişleri önlemeye yarıyor.

Sanırım nişanlınla ikiniz elele verip bi yuva kurmuş zevkinize göre döşemişsiniz
O nedenle fazla eşyaya yer vermemişsiniz ki iyi de olmuş
Zamanla tamamlamak hem daha doğru kararlar vermeye hemde gereksiz alışverişleri önlemeye yarıyor.

evet kısmetse 10 gün sonra düğünümüz temel ihtiyaçlar dışındakileri düğünden sonra almaya karar verdik çünkü aceleyle alıp evi eşya doldurup sonra pişman olmak istemedik yavaş yavaş dizicez o yüzden fotolarda ev birazcık boş :)

evet kısmetse 10 gün sonra düğünümüz temel ihtiyaçlar dışındakileri düğünden sonra almaya karar verdik çünkü aceleyle alıp evi eşya doldurup sonra pişman olmak istemedik yavaş yavaş dizicez o yüzden fotolarda ev birazcık boş :)

En iyisini yapmışsınız, bizde 3 hafta sonra evlenicez özellikle süs eşyası hiç almadık. Mutfaktaki kullanılcakları da abartmamaya çalıştım inş başarılı olmuşumdur. Ev yerleşince bunu daha iyi anlicam:)

Çook güzel....Allah mutlulukla ağız tadı ile oturmayı nasip etsin :)

Ayrııca saat kulesi kitaplığımız pişti olmuş..Onu bir benzeride bende var...Hem çok kullanışlı hemde hoş duruyor.

Back