tatlım evin çok hoş olmuş yanlız senin tam anlamıyla tarzın değil bu dekorasyon bana öle geldi seçtiğin halı yatak odası tarzı farklı yapmak istediğin şey farklı...sanki bana öle geldi... ama güle güle iyi günlerde otur inşallah... umarım kırılmadın[/QUO
ay evet canım yatak odası ve halısı hiç tarzım değil çok klasik ama indirimden çok ucuza aldıkhatta nişanlımla bakıp bakıp diyoruz nasıl böyle bişey aldık biz bide mavi led ışıkları var bööööö inş ilerde kendi evimize geçerken değiştiricez çok dolapların olduğu odada giyim odası orasıda tarızımıza uygun değil sadece sinema odası salon ve mutfağı farklı yapmaya çalıştık yatak odası ve giyim odası nasıl olsa evin en sonunda pek görmüyoruz oraları
çoook marjinal olmuş zevkine saglık :) güle güle otur güle güle eskit değişiklik iyidir <3 özellikle perdelerine bayıldım
teşekkürler canım :)
teşekkürler evet ikeadan aldım kumaşları.Perdeler ıkea dan galiba en çok onları beğendim güle güle kullanın..
koltuklarım tanınmış bir marka değil denizli murat center dan aldım fiyatı tam hatırlamıyorum ama 2 bin tl sanırımkoltuklarını çok beğendim nerden ve nekadara aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?