• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim pop art evim :=)

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
621
Yer
Edirne
merhaba arkadaşlar kısmetse düğünüm 27 ağustosta evimin bi kısmını dizdik ama eksiklerim hala çok renkli ve pop art tarzını çok seviyorum o yüzden biraz renkli bir ev yaptık alternatif fikirlerinizi heyecanla bekliyorum :)
1-2-3-4 salonum oturma odası ve salon olarak kullanıcam
5- sinema odası,fotoda gözüken yer minderleri olucak ve ikeadan sallanan 2 adet koltuk alınacak ve tabi halısı duvarlarda da film afişleri
6-11-12-13-14 mutfak mutafğım L tipi yemek masam mutfakta durucak ve kırmızı yazılı gazete deseninden perdeler dikiliyor ve kırmızı tv,puzzle falan olucak
7-8-9 giyinme odası yatak odası mobilyasnın dolabı ve bir kaç dolap ile doldurduk
10- yatak odam tarzımdan ve zevkimden oldukça uzak bir seçim oldu.

Eklentiler

• $Fotoğraf0827.jpg
    $Fotoğraf0827.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 283
  • $Fotoğraf0828.jpg
    $Fotoğraf0828.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 275
  • $Fotoğraf0829.jpg
    $Fotoğraf0829.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 272
  • $Fotoğraf0830.jpg
    $Fotoğraf0830.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 251
  • $Fotoğraf0833.jpg
    $Fotoğraf0833.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 275
  • $Fotoğraf0834.jpg
    $Fotoğraf0834.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 265
  • $Fotoğraf0836.jpg
    $Fotoğraf0836.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 265
  • $Fotoğraf0837.jpg
    $Fotoğraf0837.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 265
  • $Fotoğraf0838.jpg
    $Fotoğraf0838.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 249
  • $Fotoğraf0839.jpg
    $Fotoğraf0839.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 257
  • $Fotoğraf0841.jpg
    $Fotoğraf0841.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 256
  • $Fotoğraf0842.jpg
    $Fotoğraf0842.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 258
  • $Fotoğraf0844.jpg
    $Fotoğraf0844.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 263
  • $Fotoğraf0845.jpg
    $Fotoğraf0845.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
tatlım evin çok hoş olmuş yanlız senin tam anlamıyla tarzın değil bu dekorasyon bana öle geldi seçtiğin halı yatak odası tarzı farklı yapmak istediğin şey farklı...sanki bana öle geldi... ama güle güle iyi günlerde otur inşallah... umarım kırılmadın:(

çoook marjinal olmuş zevkine saglık :) güle güle otur güle güle eskit değişiklik iyidir <3 özellikle perdelerine bayıldım:54:

tatlım evin çok hoş olmuş yanlız senin tam anlamıyla tarzın değil bu dekorasyon bana öle geldi seçtiğin halı yatak odası tarzı farklı yapmak istediğin şey farklı...sanki bana öle geldi... ama güle güle iyi günlerde otur inşallah... umarım kırılmadın:([/QUO
ay evet canım yatak odası ve halısı hiç tarzım değil çok klasik ama indirimden çok ucuza aldık :D hatta nişanlımla bakıp bakıp diyoruz nasıl böyle bişey aldık biz :D bide mavi led ışıkları var bööööö inş ilerde kendi evimize geçerken değiştiricez çok dolapların olduğu odada giyim odası orasıda tarızımıza uygun değil sadece sinema odası salon ve mutfağı farklı yapmaya çalıştık yatak odası ve giyim odası nasıl olsa evin en sonunda pek görmüyoruz oraları ;)
çoook marjinal olmuş zevkine saglık :) güle güle otur güle güle eskit değişiklik iyidir <3 özellikle perdelerine bayıldım:54:

teşekkürler canım :)

Ben bayıldım :)

Allah ağız tadıyla, huzurla oturmak nasip etsin.

Mutluluklar.

Perdeler ıkea dan galiba en çok onları beğendim güle güle kullanın.. (:

koltuklarını çok beğendim nerden ve nekadara aldınız acaba

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tatlım.Ben sevdim evini,olan tarzların dısında farklı:)
Ama mutfağı biraz renksiz buldum,kırmızıları yoğunlaştırabilirsin belki,popart desende şekerlikler falan var,alabilrsin ilerleyen zamanlarda:54:

Son düzenleyen: Moderatör:
salonunu özellikle beğendim canım güzel olmuş.. perde kumaşın nereden alındı acaba ? güle güle oturun :34:

Öncelikle hayırlı olsun, umarım bir ömür mutlu huzurlu yaşarsın yuvanda...

Perdelerine bayıldım bu kesin, gerçi benim tarzım değil ama çok tatlı gerçekten, evdeki eşyalar biraz daha bu tarza yakın olabilirdi ama bulmak zor olsa gerek sen de haklısın... Ancak bir kaç aksesuarla tarzımızı yansıtabiliyoruz... :34:

Son düzenleme:
tam bir ikea evi olmuş :) saat,avize, perdeler vs. o saatten biz de alcaktık nerdeyse sonra koyacak yer bulamamıştık :) güle güle otur.

güle güle oturun benim dikkatimi yemek masasının duvarı çekti çok boş geldi
bu tarza ne gider pek bilmiyorum ama araştırıabilirsiniz
yatak odanızda bu tarza özel bişey göremedim
ama birde şu var evin her odası aynı stil olacak diye de bir kaide yok bence
sonuçta biz hangi odayı nasıl görmek istiyorsak öyle yaparız
bir de mutfak perdesini göremedim
merak ettim doğrusu

belli tam olarak uygun olup olmaması cokta önemli değil bence evin gayet güzel şirin güle güle otur kocacıgımla ben cok begendim sade sevimli bir ev.

tarzı cok egısık geldı benım evım fume ve beyaz cok sade salonumuzu benzettım halımız neredeyse cok benzıyor ben begendım yatak odasını evın tarzına gore alakasız buldum bıraz ama guzel ben begendım
salondakı saatın yerını uygun gormedım ben bıraz capraz atsan guzel olurmus gııb geldı

gayet güzellllllll olmuş bence güle güle otur

güle güle otur canım farklı değişik bir ev stili var beğendim ama en en çokda koltuklarını beğendim çok güzeller renkleri modeli çok farklı çok hoş

mutlulukla oturun cok güzel,salon koltuklarini bende cok begendim,markasini yazarsan seviniriz....

perdelerin çok güzel evinde çok güzel güle güle otur allah ağzınızın tadını bozmasın

Perdeler ıkea dan galiba en çok onları beğendim güle güle kullanın.. (:
teşekkürler evet ikeadan aldım kumaşları.
koltuklarını çok beğendim nerden ve nekadara aldınız acaba
koltuklarım tanınmış bir marka değil denizli murat center dan aldım fiyatı tam hatırlamıyorum ama 2 bin tl sanırım

Back