ay adamcağız takılmış ya
herkes yeni evlilere kilo muhabbeti yapar.. kilo aldıysa, "ne yediriyosun da adam bu hale geldi, az yedir" derler; kilo almadıysa "hmm ii bakamıyosun heralde" derler..
ne kadar alınganlık göstermişsiniz, abartmışsınız..
Ayy bu kilo muhabetti inan beni de bayıyor.Her gittiğimiz ortamda kesin laf olur.Eşim de ben de iştahlıyız ve ne yesek yarar cidden.Bırak bayanları ,kocaları bile aaaa ne kadar kilo almışın diye takılır.
Ulan sanane senin mi ekmeğini yiyorum diyesim geliyor ama olmuyor.Şakaya vurup cvbını veriyorum ama hoş değil.Sen rahatsız olduğunu belli ettikçe üstüne geleceklerdir.Kaale alma cnm sen de şakaya vur ver cvplarını.
Sen yeterince güzel cevabını vermişsin...
Hatta ve hatta kilo sağlıklı olmak için bir kıstas olsaydı tüm dünya şu an obeziteyi bir hastalık olarak görmezdi bile diyebilirdin...
Önemli olan sağlıklı ve olduğun kilodan mutlu olmak
Ayy bu kilo muhabetti inan beni de bayıyor.Her gittiğimiz ortamda kesin laf olur.Eşim de ben de iştahlıyız ve ne yesek yarar cidden.Bırak bayanları ,kocaları bile aaaa ne kadar kilo almışın diye takılır.
Ulan sanane senin mi ekmeğini yiyorum diyesim geliyor ama olmuyor.Şakaya vurup cvbını veriyorum ama hoş değil.Sen rahatsız olduğunu belli ettikçe üstüne geleceklerdir.Kaale alma cnm sen de şakaya vur ver cvplarını.
Eşimin kardeşi de sürekli eşimle bir yarış halinde olduğundan her konuda, sürekli yanyana durup göbeklerini mukayese eder..
Kendini görmez, eşime "kilo almışsın" der. Kızım için de sürekli "yemek vermiyo musunuz bu çocuğa" derler. Dengesiz çok var valla etrafta..
Sen iyisini demişsin canım geçende bi benzeride benm başıma geldi eşimin böbreğinde taş var 2 cm lik yeni öğrendik kaynanam bana diyo çoçuğa bakmıyosunuzki ne alaka dedim ya benmi koydm böbreğine taşı sonra moralim çok bozuldu surat astım hemen akşamda eşime dedim dedi ondan senini moralin bozuktu falann salak
Sen iyisini demişsin canım geçende bi benzeride benm başıma geldi eşimin böbreğinde taş var 2 cm lik yeni öğrendik kaynanam bana diyo çoçuğa bakmıyosunuzki ne alaka dedim ya benmi koydm böbreğine taşı sonra moralim çok bozuldu surat astım hemen akşamda eşime dedim dedi ondan senini moralin bozuktu falann salak
yok mayamm yokkk kesin sen koydun o taşı oraya yoksa başka nasıl gelcek
Nasıl insanlar var yaaa..
çaktırmayın kızlar gece uyurken bende eşimin midesini asitle dolduruyorum
Ayrıca koskoca adama sen mi bakacakmışsın? "iyi bakamamışsın oğlumuza" Sanki küçük bebek,yemeğini düzenli saatlerde yediremiyorum,arada bir püskürtüyor,hep meme emmek istiyor deseydiniz
valla şu kocasına bakmıyo geyiğini anlayabilsem... yan kanepeden güzel güzel göz süzüyoruz bakıyoruz işte, daha napalım bize kim baksın ayol
Ayrıca koskoca adama sen mi bakacakmışsın? "iyi bakamamışsın oğlumuza" Sanki küçük bebek,yemeğini düzenli saatlerde yediremiyorum,arada bir püskürtüyor,hep meme emmek istiyor deseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?