Benim ne suçum var bir anlasam...

adamın şaka amacı olmadığını öyle bi kişiliğinin olmadığını bu lafın sadece bununla bitmediğini masadaki herkesin adama kızdığını defalarca dile getirdim neyse sizin görüşünüzdür saygı duyarım..

Ayy bu kilo muhabetti inan beni de bayıyor.Her gittiğimiz ortamda kesin laf olur.Eşim de ben de iştahlıyız ve ne yesek yarar cidden.Bırak bayanları ,kocaları bile aaaa ne kadar kilo almışın diye takılır.
Ulan sanane senin mi ekmeğini yiyorum diyesim geliyor ama olmuyor.Şakaya vurup cvbını veriyorum ama hoş değil.Sen rahatsız olduğunu belli ettikçe üstüne geleceklerdir.Kaale alma cnm sen de şakaya vur ver cvplarını.

teşekkür ederim yorumunuz için sağolun ben normalde rrahatsız olmam alınganda değilim ama o adamın tavrına gerçekten sinir oldum sanki başka derdi varmışta kızdırmak istercesineydi..

Sen yeterince güzel cevabını vermişsin...
Hatta ve hatta kilo sağlıklı olmak için bir kıstas olsaydı tüm dünya şu an obeziteyi bir hastalık olarak görmezdi bile diyebilirdin...
Önemli olan sağlıklı ve olduğun kilodan mutlu olmak

çok haklısın hayalcim ama gelde anlat bunu o insanlara işte

Eşimin kardeşi de sürekli eşimle bir yarış halinde olduğundan her konuda, sürekli yanyana durup göbeklerini mukayese eder..
Kendini görmez, eşime "kilo almışsın" der. Kızım için de sürekli "yemek vermiyo musunuz bu çocuğa" derler. Dengesiz çok var valla etrafta..

valla bu insanlara akıl erdiremiyosun ipek insanların dış görünüşüne yorum yapmaya bayılıyolar sanki kendileri dört dörtlükmüş gibi

Son düzenleme:
önünden alan yok ya yeseymiş der geçerdim .............hiçte sinirlenmezdim genelde döner bu muhabbetler ....benim içinde eşime öyle derler çok zayıf olduğum için biz takmıyoruz artık boşver sende diyecek laf bulamamıştır

ama aile çevresinde, ama iş, ama sokakta, ama arkadaş çevresinde her zaman lafını sözünü bilmezlerle karşılaşmak mümkünken, bu kadar dert etmek neden? kızlar sallayın gitsin yaa

Son düzenleme:
eşine bakarsın bakmazsın ona neymiş ya, onu ne ilgilendiriyo
valla hiç kafaya takamam böyle patavasızları şakaya vurur akşamıma devam ederdim

Sen iyisini demişsin canım geçende bi benzeride benm başıma geldi eşimin böbreğinde taş var 2 cm lik yeni öğrendik kaynanam bana diyo çoçuğa bakmıyosunuzki ne alaka dedim ya benmi koydm böbreğine taşı sonra moralim çok bozuldu surat astım hemen akşamda eşime dedim dedi ondan senini moralin bozuktu falann salak

Son düzenleme:
İnsanı çıldırtcaklar o olcak sonunda ya, karısı mı daha iyi düşünür sen mi be adam Allah akıl fikir versin.

güldürdün beni sabah sabah ya, tabii gelin değil misin kesin eşin uyurken sen koymuşsundur o taşı oaraya

yok mayamm yokkk kesin sen koydun o taşı oraya yoksa başka nasıl gelcek
nasıl insanlar var yaaa..
çaktırmayın kızlar gece uyurken bende eşimin midesini asitle dolduruyorum

yok mayamm yokkk kesin sen koydun o taşı oraya yoksa başka nasıl gelcek
Nasıl insanlar var yaaa..
çaktırmayın kızlar gece uyurken bende eşimin midesini asitle dolduruyorum

yani benimle ilgisi yok zaten genetik canım hani laf sokuyo ama bende cevabımı verdim valla bide eve gidene kadar hiç suratına bakmadm

Ayrıca koskoca adama sen mi bakacakmışsın? "iyi bakamamışsın oğlumuza" Sanki küçük bebek,yemeğini düzenli saatlerde yediremiyorum,arada bir püskürtüyor,hep meme emmek istiyor deseydiniz

Ayrıca koskoca adama sen mi bakacakmışsın? "iyi bakamamışsın oğlumuza" Sanki küçük bebek,yemeğini düzenli saatlerde yediremiyorum,arada bir püskürtüyor,hep meme emmek istiyor deseydiniz

valla şu kocasına bakmıyo geyiğini anlayabilsem... yan kanepeden güzel güzel göz süzüyoruz bakıyoruz işte, daha napalım bize kim baksın ayol

valla şu kocasına bakmıyo geyiğini anlayabilsem... yan kanepeden güzel güzel göz süzüyoruz bakıyoruz işte, daha napalım bize kim baksın ayol

doğru valla bize kim baksın daha ne bekliyolar anlasam:97:

doğru anne sütü yarar belki adama sütüm kesilmseydi denerdim emzireyi tüh napalım geçti artık boş emersede gaz falan yapar adama

boşver canım hiç takma kafana
böyle kendini bilmezler çok var etrafta
aslında gülerek şaka mahiyetinde söylese ben olsam aldırmam güler geçerim ama biri bana da azarlar gibi söylese bozulurum yinede böylelerini ciddiye almamak gerek
böyle durumlarda eşin cevap versin bence sen hiç muhatap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…