Benim ne suçum var bir anlasam...

Benim eşimde 64 kg gece kalkar kalkar yemek yer hiç üşenmez ısıtır yer yemek yooksa yaratır 2 kişinin yediğini yer bi oturuşta arkadaşları inanamıyorlar ama adam kilo almıyor işte cinsleri böyle babasıda babanneside
Bana da laf söylüyorlar hiiç takmıyorum

inan bu lafı bu zamana kadar çok duydum ama şaka amaçlı söylenen sözlerdi güldüm geçtim takmadım..
dünkü adamın amacı beni rencide etmekti..
bu kesindi masadaki herkesde bu görüşteydi...
o yüzden üzüldüm zaten

eşınız kılolu olsa bu adama nıye bu kadar yedıyorsun sonra hastalanacak saglık sorunu olacak dıyeceklerdı

İnsanlar boş konusmak ıcın herseyı konusuyor hıc takmayın moralınızıde bozmayınn

agzı olan konusuyor ama ne konustugunun oda farkında degıl

sana takılmışlar gereksiz yere alınganlık yapı ortamı gerip huzurunu kaçırma kaçan asla geri gelmiyor

sizi çok iyi anlıyorum.Benim eşimde çok zayıf.Her gören sanki daha zayıflamış gibi gözümün içine baka baka evlilik yaramamış sana diyor.Bozuluyorum.Eşim deli gibi yemek yer ama kilo almaz.Ailesi içini rahat tut biz oğlumuzun bünyesini biliyoruz diyorlar ama benim patavatsız insanlar yüzünden moralim bozuluyor

adama bak ya, one neymiş senin kocanın kilosundan? ben de gözüne bakıyorum eşimin iki kilo versin diye ama yok,adam az da yese çok da yese göbekli. benimkine de hep kilolu diye dalga geçiyorlar, kime ne yani? ben memnunum diyorum napıyım.

Hah, duyan da evlenmeden önce eşinizi, teyzesinin oğlu besliyordu zannedecek. Canınızı sıkmayın, vardır böyle densiz insanlar. Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz. Kocanız bayıla bayıla yiyormuş yaptklarınızı, önemli olan o.

Bayanlar fazla mı abarttınız acaba bu çok söylenen birşeydir iyi bakamamışsın ya da kilo almışsa eşin iyi beslemiş hep böyle takılır insanlar tabi size söyleniş şeklini bilmiyorum ama şakaya vurarak söylediyse bence haksızsınız

amaaaaaaan boşver böyle gereksizleri hem niye eşin senin adına bişeyler söylememiş en önemlisi sağlık adam yatalak değil ya çok şükür.

Benim eşim de kiloludur, ne yese yarar :)

Her yerde ama mutlaka herkes illa birinden biri dicek cok kilolu iyi bakmıssın falan da filan,,,kahkahayla gülüyorumm onlaraa diyecek söz yok,saka yapıyorlar akıllarıncaama umurumda değil hiç, saka olmadıgını ancak bu yola söyleyebildiklerini biliyorum:=)am hiiiiç takmıyorum lafta yetiştirmiyorum kimseye, kendimi yormaya değmez

hayır şaka fakan değil adam ciddi ciddi yüzüme baka baka yazık oldu oğlumuza dedi bana ne garezi varsa artık anlamadım

amaaaaaaan boşver böyle gereksizleri hem niye eşin senin adına bişeyler söylememiş en önemlisi sağlık adam yatalak değil ya çok şükür.

yok canım eşim gereken cevabı verdi yazdımda zaten.
abi bilmediğin konuya yorum yapma karıma haksızlık etme bu sana yakışmadı amacının şaka olmadığı gayet açık evine gelen misafiri kovmaktan beter etti dedi oda ona yetti heralde..
masadaki herkes tepki verdi adama

yorum yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
ama inanın bana adamın şaka amaçlı bi söyleyişi yoktu öyle pek lavbali bi adam değildir zaten suratsızın teki..
ne bileyim benim kadınlığımı eleştirmek ona düşmezdi garipsedim ...

Son düzenleme:
yani biri bana böyle bir$ey dese ben senin gibi tepki vermem ama e$im kilo alamiyor saglik problemi var derdim ve gülüp geçerdim yani, bence adam kötü bir niyet için dememi$tir, mesela biri bana çok zayifladin dediginde bende annemin yaninda "annem bana iyi bakmiyor" derdim ve o an hepimiz kahkaha atardik ne annem alinirdi buna nede bir ba$kasi :)

Canım, bahsettiğin mide asidi problemi kuzenimin kocasında da var. Gayet iştahlı bir adam, ama dal gibi ince. Yediğini, içtiğini biz görüyoruz yani, ama şişmanlamıyor.

Çocuklarımız konusunda "iyi bakamıyorsun" lafları az geldi, şimdi sıra kocalar için bu lafı işitmekte herhalde..

Bebek mi bunlar, mama sandalyesine oturtup "bak uçak geldi" falan diye yedirelim bari. Adam aslında kendi kuzenine hakaret etmiş, sana değil. Karnı aç ama yemek yemesi gerektiğini idrak edemiyor, sen çekip çevirmek zorundasın adamcağızı herhalde, bunu mu demek istiyor..

Resmen saçmalamış.. Ama sen ve eşin gereken cevabı vermişsiniz, artık ağzını açamaz bu konuda sanırım. Ama bir de yüzsüz tipler var ki, senin bu konuya sinirlendiğini anladı diye üstüne gelir. Her gördüğünde sakız eder aynı espriyi. Umarım o tiplerden değildir.

ay adamcağız takılmış ya

herkes yeni evlilere kilo muhabbeti yapar.. kilo aldıysa, "ne yediriyosun da adam bu hale geldi, az yedir" derler; kilo almadıysa "hmm ii bakamıyosun heralde" derler..

ne kadar alınganlık göstermişsiniz, abartmışsınız..

hay ağzına sağlık ipekcim tamda içimden geçenleri yazmışsın bende anlamadımki en iyisi bi mama sandalyesi daha alim o zaman çeneleri kapanır bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…