Benim eşimde 64 kg gece kalkar kalkar yemek yer hiç üşenmez ısıtır yer yemek yooksa yaratır 2 kişinin yediğini yer bi oturuşta arkadaşları inanamıyorlar ama adam kilo almıyor işte cinsleri böyle babasıda babanneside
Bana da laf söylüyorlar hiiç takmıyorum
Bayanlar fazla mı abarttınız acaba bu çok söylenen birşeydir iyi bakamamışsın ya da kilo almışsa eşin iyi beslemiş hep böyle takılır insanlar tabi size söyleniş şeklini bilmiyorum ama şakaya vurarak söylediyse bence haksızsınız
amaaaaaaan boşver böyle gereksizleri hem niye eşin senin adına bişeyler söylememiş en önemlisi sağlık adam yatalak değil ya çok şükür.
Canım, bahsettiğin mide asidi problemi kuzenimin kocasında da var. Gayet iştahlı bir adam, ama dal gibi ince. Yediğini, içtiğini biz görüyoruz yani, ama şişmanlamıyor.
Çocuklarımız konusunda "iyi bakamıyorsun" lafları az geldi, şimdi sıra kocalar için bu lafı işitmekte herhalde..
Bebek mi bunlar, mama sandalyesine oturtup "bak uçak geldi" falan diye yedirelim bari. Adam aslında kendi kuzenine hakaret etmiş, sana değil. Karnı aç ama yemek yemesi gerektiğini idrak edemiyor, sen çekip çevirmek zorundasın adamcağızı herhalde, bunu mu demek istiyor..
Resmen saçmalamış.. Ama sen ve eşin gereken cevabı vermişsiniz, artık ağzını açamaz bu konuda sanırım. Ama bir de yüzsüz tipler var ki, senin bu konuya sinirlendiğini anladı diye üstüne gelir. Her gördüğünde sakız eder aynı espriyi. Umarım o tiplerden değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?