boşver canım hiç takma kafana
böyle kendini bilmezler çok var etrafta
aslında gülerek şaka mahiyetinde söylese ben olsam aldırmam güler geçerim ama biri bana da azarlar gibi söylese bozulurum yinede böylelerini ciddiye almamak gerek
böyle durumlarda eşin cevap versin bence sen hiç muhatap olma
sağol canım yorumun için
eşim gereken cevabı verdi zaten..
bende ciddiye almazdım ama adam o kadar ciddiydiki anlatamam yazık oldu oğlumuza ne demek yani oğlunuz çok kiloluydudu acıktıkça benmi yedim sanki
canım benim eşimde inanılmaz zayıf hatta galiba sendin konuşmuştuk bu konuda gibi hatırlıyorum ve ben de senin gibi 4 çeşit yemek yapıyorum eşim de her akşam neredeyse 1 ekmek yer ama yok malesef kilo almıyor adam ama evlenmden önce de öyleydi benim başıma iki şey geldi ilkinde biz evleneli 2 ay falan olmuştu kayınvalidem yazlıktaydı döndü biz de ziyarete gittik eşimi tartıya çıkardı aa kilo almamış bu dedi ben de evlenmeden önce neyse o dedim bozuldum ama yeni gelinim de safım fark etmedim pek
sonra biz evleneli 11 ay falan olmuştu eltimin kna gecesinde eşimin yengesi yavrum sen de ne zayıfsın gibi bi laf etti kayınvalide görümce teyzesi falan da var ben de aman yenge evlenmeden de böyleydi annesi 30 senede kio aldıramadıysa ben bir yılda nasıl aldırayım dedim yenge yazık ne olduğunu şaşırdı kızım benim oğlum da böyle almıyor bunlar falan dedi ama kadın çok üzüldüydü meğer iyiniyetliymiş kayınvalidenin hırsını ondan almışım ama kayınvalide şok olmuştu geçenlerde gene eşimin zayıflığından konu açıldı ben de kayınvalidenin yanında annem böyle böyle yapmıştı sanki kendi kilo aldırabilmiş de ben iki ayda aldırcam mucize yaratamam ki diyip kahkaha attım kadın neye uğradığını şaşırdı
bir daha böyle birşeye maruz kalırsan hiçlafını çekme eğer evlenmeden öncede zayıfsa biz evlendiğimizde de böyleydi olduğu gibi muhafaza ettim dersin duruma göre cevabını çak gitsin sen dert edeceğine onlar etsin