Zoruma giderdi, siz de iyi vermişsiniz cevabını, cevabını almış.
Böyle tipler çok malesef.
canım eşin ve deger verdiğin insanlar seni tanıyor ve senin yanındaysa gerisi teferruattır...
hiç değmez başkaları için kandini yıpratmaya...
hayat bunları kafana takmamanı gerektirecek kadar kısa...
ben şaka yaptığını düşünürdüm hiç ciddeye almadan şakayla karışırık gülerek laf sokardım
bencede ciddiye alma yada bunu onlara gösterme umursama o zaman onlar çatlar umursmazsan sen üzülmessin zayıf olma
abartmışsın biraz.
boşver kim ne derse desin.
eşin biliyo ya nasıl yemek yediğini, ona bak.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bi daha böyle bi durum olursa sende topu eşine at.
Ne kadar abartıyorsunuz ne demiş ki adam ? hadi demiş nie önemsiyorsunu ki. he deyın geçin
başınızdan kaynar suların dokulmesıne, yemeğin zehir olmasına gerek yok yani bişey denmemiş..
fazla abartılı davranmıssınız ..
ben adamın yerınde olsam alınırdım , bir laf soyledm karsımdakı laf sayı dıe..
Mavera04 AbLacım yapıLması gereken şey kısıtLı tabi orda o'an yapıLması gereken yapıLmış .. sinirLenmeyin boşuna şaka demiştir siz ciddiye aLmıssınzdır..oLur böyLe durumLar..
bence abartmışsınız, benim sevgilim de çok zayıfladı, her gören bakmıyor musun çocuğa diye takılıyor bana ben de valla bakamadım yaa diyip gülüp geçiştiriyorum, halbuki ben sevgilisiyim bir de yemekleri fln yapan ben değilim ona rağmen diyorlar, ben de derim başkalarına sana iyi bakmış göbek yerinde fln diye ya da tam tersi çok büyük mesele değil bence, bu kadar sıkıntı yapcak kadar, bu kadar ufak şeyleri takarsanız hayat hiiç çekilmez, bence siz bu konuda hassas olduğunuz için fazla alınmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?