Benim ne suçum var bir anlasam...

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
herkese merhaba arkadaşlar...
ah bu kk olmasa içimizi nereye boşaltırız acaba
sizleri fazla bunaltmadan konuyu anlatayım özetle.
dün gece eşimin teyzesinin oğlu ailecek yemeğe çağırdı eşim geç geldi ama yinede gittik...keşke gitmez olaydım daha önceki konularımdada eşimin kilo problemi olduğunu midesinden rahatsız olduğundan bahsetmiştim eşim çok yemek yer ama kilo almaz bünyesi yediğini eritiyor midesindeki asit probleminden neyse gittik sofraya oturacaz adam bana demesinmi sen bizim oğlumuza hiç iyi bakamamışsın adama bak bi deri bi kemik kalmış bu ne hal dedi resmen şoka girdim abi sen ne diyosun bu söylenecek lafmı ayrıca aldığımda böyleydi sen benim evime bi kere yemeğe geldinmiki bu lafı söyleme gereği duyuyosun dedim...
eşimde farketti tabi sinirlendiğimin girdi devreye abi bilip bilmeden yorum yapma dedi...neyse bu adam sustu sonra ama o yemek bana zehir oldu ....
sonrada hemen kalktım geldim...
inanın kızlar ben günde en az dört çeşit yemek yapan biriyim yemeyi sevmesemde pişirmeyi çok severim...
herkes severek yer yemeklerimi eşimde öyle tıka basa yer tatlısıs bi gün geçirtmedim ..
hep midesine faydalı ona özel çeşit çeşit yemek yapıyorum...
adam hastaysa ,kilo alamıyosa benim ne suçum var... evlendiğim zamanda zayıftı halada öyle hayatı boyunca tek bi kere 60ı görmüş oda askerde...
ben elimden gelen gayreti gösteriyorm ama olmuyosa benim ne kabahatim var
kızlar hem size anlatıp içimi boşaltmak istedim hemde fikir almak istedim siz olsanız bu laf zorunuza gitmezmiydi benmi abartıyorum ama söyleyiş tarzı gayet ciddiydi .... cevap veren konumu okuyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum eksik olmayın hepinizi seviyorum

Zoruma giderdi, siz de iyi vermişsiniz cevabını, cevabını almış.
Böyle tipler çok malesef.

canım eşin ve deger verdiğin insanlar seni tanıyor ve senin yanındaysa gerisi teferruattır...
hiç değmez başkaları için kandini yıpratmaya...
hayat bunları kafana takmamanı gerektirecek kadar kısa...

abartmışsın biraz.
boşver kim ne derse desin.
eşin biliyo ya nasıl yemek yediğini, ona bak.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bi daha böyle bi durum olursa sende topu eşine at.

bencede ciddiye alma yada bunu onlara gösterme umursama o zaman onlar çatlar umursmazsan sen üzülmessin zayıf olma

canım eşin ve deger verdiğin insanlar seni tanıyor ve senin yanındaysa gerisi teferruattır...
hiç değmez başkaları için kandini yıpratmaya...
hayat bunları kafana takmamanı gerektirecek kadar kısa...

evet canım aynen öyle ama haketmediğin bi lafı olmadık biyerde duyuncada insanın zoruna gidiyo..
çünkü ben gerçekten hakettiğimi düşünmüyorum

hatta sende şöyle bir ukalalık yapıp 'eşimin yedği tatlıları sen ömründe görmemişsindir' gibi bi cevap verebilirsin bir dahakine.madem çok kötü bozuldun, sende onu boz.

ben şaka yaptığını düşünürdüm hiç ciddeye almadan şakayla karışırık gülerek laf sokardım

emin ol bende öyle olmasını çok isterdim ama dedim ya söyleyiş tarzı çok kırıcı..
kızarcasına ..
senin ne haddine be adam benim kadınlığımı yargılamak

bencede ciddiye alma yada bunu onlara gösterme umursama o zaman onlar çatlar umursmazsan sen üzülmessin zayıf olma

zayıflığında değilim olayın canım tamamen söyleme tarzı sen ne biçim kadınsın dercesine eşim benden daha çok kızdı bu duruma ama adam yaşça bizden baya büyük olduğu için pek ses edemedik ikimizde..

abartmışsın biraz.
boşver kim ne derse desin.
eşin biliyo ya nasıl yemek yediğini, ona bak.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bi daha böyle bi durum olursa sende topu eşine at.

evet haklısın belki ama olur olmadık insanların benim ev hanımlığımı eleştirmesine izinde veremem...
inan şakayla karışık ve yumuşak bişekilde söyleseydi güler geçerdim patavatsız derdim ama adam resmen bana hesap sordu

Ne kadar abartıyorsunuz ne demiş ki adam ? hadi demiş nie önemsiyorsunu ki. he deyın geçin
başınızdan kaynar suların dokulmesıne, yemeğin zehir olmasına gerek yok yani bişey denmemiş..

fazla abartılı davranmıssınız ..
ben adamın yerınde olsam alınırdım , bir laf soyledm karsımdakı laf sayı dıe..

ben kişiliğim gereği çok takıntılı kompleksli bi insan değilim kavgayı huzursuzluğa tahammül edemem ...
saygıyı hakeden insanlara hakettiğini veririm ...
ama dış kapının mandalı kalkıp bana bu derece insanların yanında azarlarcasına bi ithamda bulunursa elbbette tepki verecem..

Mavera04 AbLacım yapıLması gereken şey kısıtLı tabi orda o'an yapıLması gereken yapıLmış .. sinirLenmeyin boşuna şaka demiştir siz ciddiye aLmıssınzdır..oLur böyLe durumLar..

ben derdimi anlatamıyorum heralde...
onca insanın içinde ki gerçekten hoş olmayacak tavırlarla bu lafı duymanın ve sonucunda tepki vermenin neresi abartı...

Mavera04 AbLacım yapıLması gereken şey kısıtLı tabi orda o'an yapıLması gereken yapıLmış .. sinirLenmeyin boşuna şaka demiştir siz ciddiye aLmıssınzdır..oLur böyLe durumLar..

canım benim inan şakayla gerçeği ayırt edecek olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum...
ki o adamın derdi şaka değildi...

bence abartmışsınız, benim sevgilim de çok zayıfladı, her gören bakmıyor musun çocuğa diye takılıyor bana ben de valla bakamadım yaa diyip gülüp geçiştiriyorum, halbuki ben sevgilisiyim bir de yemekleri fln yapan ben değilim ona rağmen diyorlar, ben de derim başkalarına sana iyi bakmış göbek yerinde fln diye ya da tam tersi çok büyük mesele değil bence, bu kadar sıkıntı yapcak kadar, bu kadar ufak şeyleri takarsanız hayat hiiç çekilmez, bence siz bu konuda hassas olduğunuz için fazla alınmışsınız.

canım arkadaşlarım bu öyle şakayla karışık bi söyleme şekli değildi masadaki herkes adama kızdı bu söylenecek lafmıydı diye... bu çocuğa yazık oluyo dedi adam bana...
hadi ben abarttım eşimde abarttı sofradaki herkesdemi abarttı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…