Benim minik evim...

yatak odasına bayıldım ne hoş beyaz beyaz:69:güle güle otur canım:31:

Evin çok güzel yalnız kahverengi koltuklarına bayıldım çok güzel güle güle otur:46:

bence eşyalar çok modern çok tarz ama camın önündeki fiskos bu ewe hiç yakışmamış. ayrıca o modern tv ünitesinden dantel sallandrmışsın onuda yakıştıramadım. son birşey canım; ev seninse yani kiracı değilseniz yer döşemelerinizi değiştirin derim, nacizane fikrim tabi

obilyaların koltukların ve yatak odası takımın çok güzeller. güle güle kullan canım

bence eşyalar çok modern çok tarz ama camın önündeki fiskos bu ewe hiç yakışmamış. ayrıca o modern tv ünitesinden dantel sallandrmışsın onuda yakıştıramadım. son birşey canım; ev seninse yani kiracı değilseniz yer döşemelerinizi değiştirin derim, nacizane fikrim tabi

obilyaların koltukların ve yatak odası takımın çok güzeller. güle güle kullan canım

Fiskos kalktı puf geldi onun yanına:1:teşekkür ederim yorumun için:16:

eşyaların abayıldım çok modern çok şık çok güzel düzenlemişsin evini bende o fiskosu kaldırırsan daha iyi olur dicektim ki kaldırmışsın zati:1: güle güle huzurla oturunnnn

cnm çok beğendm evini ama mutfağını biraz daha elden geçireblrsn bence :)) allh ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:)

canım sen minik ev görmemişsin gel bide benim evi gör senin herşeyin sığmış güzelce yerleşmişsin ne güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin ...

Back
X