• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi psikolojim bozuk yoksa...

güzelim ben doğum yapalı 10 gün oluyo, benzer psikolojideyiz,
aynı yatakda yatmak yanlışsa bile bunu söyleme tarzı çok daha yanlış olmuş bence..
bende olsam tepki verirdim,
benim annem yanımda kalıyo üst kattada kayınvalidem oturuyo,
ve dün gece annem ve eşim tartıştı, sebepsiz yere, ve ben ilk defa eşimden ayrı yattım, 3 senelik evliyim, kovdum yatakdan, annem çerkez atariter bir bayan damadıyla tartışacak birisi değil, eşim hafifi ukala ve şımarık birisi, her ikiside dün ukalalık yaptıbe olan bana oldu, annem bir daha evine gelmem diyo? eşim anneden taraf oldun diye teoki gösteriyo..... ufffffffffff ne yapıcam bilmiyorum ...........

Canım ya gerçekten ne kadar zor olmuş senin için. Bazen erkekleri idare etmek gerekiyor sanırım. Onların doğruyu anlama ya da dinleme durumları biraz farklı oluyor. Önce onaylanıp sonra yanlışı görmeye açık oluyorlar. Şimdi haksız bile olsa 'biz aileyiz sen annenin yanındasın' diyor sana. Gerçekten olan sana olmuş. Bu durumda annenin biraz alttan alıp durumu kurtarması gerekiyor. Çünkü oratada sen varsın. Hem sen hem de torunu. O yüzden onu razı etmeye çalış camnım

ben de size gecen gece başıma geleni anlatayım da gülün biraz...
saat 23:00 civarı ben bi kanapede yatıyorum eşim öburunde tv izliyoruz.(daha bebeğim doğmadı rahatız anlıcaanız) sonra benim kasıklarıma bırden hafıf bı sancı gırmeye başladı. söylediğimde eşim yattığı yerden hemen fırladı. sanıyorum ki yanıma gelip neyın var nasılsın hastaneye gıdelım falan dicek ben de nazlanıcam biraz.
Ne dese ii? "Aaa ben o zaman gidip içeri uyuyayım 5-6 SAAT sen sancıların artınca beni uyandırırsın..."
Adam uyucakmış ben sancı çekerken. bi sinirlendim ki sormayın. gülsem mi ağlasam mı bilemedim. başladım kızmaya ben acı cekerken sen nasıl uyucan diye. o şaşkınlıkla sancı mancı kalmadı tabi bende..
Bahanesi de neymiş.. uyursa uyandığında bızımle daha ii ilgilenirmiş..kaydirigubbakcemile
Bu adamlar bi acayip canım...Boşverin siz bebeklerınızle ilgilenin gerisi zamanla yoluna gırer. herkes ayrı bi streste biz anne oluyoruz, onlar baba, anneanne, babaanne.. alışırız zamanla . geçiririz bu evreleri..
mutlu kalın

Allahım ya o kadar cevap yazdım boşa gitmiş :((((

Neyse kısaca eşin haklı olsa bile üslubu yanlış olmuş.
Bende bazen emzirirken uyuyorum.Hiç hareket etmesemde eşim korkuyor dediğin gibi.Kaldı ki sezryandan sonra yatakta dönmek baya baya bi me,rasimö gerektiren bi işlem olduğu halde endişelenmeleri normal.

Bende kızdım geçen eşime ağladım.Sonra pişman oldu :((

Back