Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu kalp yastığı ben yaptım belki sizede fikir olur heminde eşinize yada sevgilinizede hediye olabilir umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar zemuszemus
:1hug: ayy çk saol canım beğenmene sevindim evet canım simle ama hani şu simli yapıştırıcılarvarya tüpte onlardan milyoncularda bile var daha güzeli senin olsun inşllh kaydirigubbakcemile3
müthiş romantik bişey:) bikere el emeğiyle yapılan her hediye çok daha anlamlı olur.. ellerinize sağlık. ben bukadar becerikli olmadığım için, düz lif gibi bişey örüp üstünede başharflerimizi yazmıştım, hediye olarak sevgilime:)
müthiş romantik bişey:) bikere el emeğiyle yapılan her hediye çok daha anlamlı olur.. ellerinize sağlık. ben bukadar becerikli olmadığım için, düz lif gibi bişey örüp üstünede başharflerimizi yazmıştım, hediye olarak sevgilime:)