benim kocaman kalbim varr :)

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
43
bu kalp yastığı ben yaptım belki sizede fikir olur heminde eşinize yada sevgilinizede hediye olabilir umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar zemuszemus
askiim947.jpg

askiim948.jpg

cok guzel olmus buyukte hosuma gıttı )))eline saglık senınkı kadar guzel degıl ne demek super olmus ))))

Çok güzel olmuş ayrıca çok romantik:)))

canım çok güzel olmuş eline sağlık o yazıyı simle mi yazdın ? çok güzel fikir zemuszemus çok beğendim emeğe sağlık paylasım içinm tskler canım

canım çok güzel olmuş eline sağlık o yazıyı simle mi yazdın ? çok güzel fikir zemuszemus çok beğendim emeğe sağlık paylasım içinm tskler canım

:1hug: ayy çk saol canım beğenmene sevindim evet canım simle ama hani şu simli yapıştırıcılarvarya tüpte onlardan milyoncularda bile var daha güzeli senin olsun inşllh kaydirigubbakcemile3

müthiş romantik bişey:) bikere el emeğiyle yapılan her hediye çok daha anlamlı olur.. ellerinize sağlık. ben bukadar becerikli olmadığım için, düz lif gibi bişey örüp üstünede başharflerimizi yazmıştım, hediye olarak sevgilime:)

müthiş romantik bişey:) bikere el emeğiyle yapılan her hediye çok daha anlamlı olur.. ellerinize sağlık. ben bukadar becerikli olmadığım için, düz lif gibi bişey örüp üstünede başharflerimizi yazmıştım, hediye olarak sevgilime:)

opuyorumnanaktan canım benim çok tşk ederim senin yaptığında bence çok romantik çünki senin el emeğin

X