İlk mesajınızla bu mesajı karşılaştırdığımda konunuz çok garip geldi.
Kocanız fabrikatör ama kahvehane alışkanlığı var:26::26::26Benim bildiğim kahvehane kültürü biraz daha kenar mahallelerde olur,yalı dairesi civarlarında olsa olsa gece kulübü,bar olur)
300 binlik arabanız var ama kocanızın yıllarca cep telefonu olduğunu bile bilmediniz,arabada bırakıyordu:26::26::26bu devirde 11 yaşında,işçi çocuklarında bile cep telefonu var,sizin eşiniz fabrikatör ama olmaması garip gelmedi yani.)
Dersinize iyi çalışmamışsınız,inandırıcı olmamış.
çok akıllı herşey başkasının adına kayıtlı.hiç bir ispatım yok maalesef.şu an yalı dairesinde oturuyorum,altımızda 300 bın liralık arabamız var,bir çok fabrikamız evlerimiz var.ama eşim babasının fabrikasında işçi olarak görünüyo.benim ailemin dudurumuysa kötü.bunca şey yaşayıp bu hayattan elime kalan tek şey 400 lira nafaka.buna çok üzülüyorum
Eşimin ailesi çok çok zengin fakat eşimin üzerine fatura bile yok.Şimdi yan çiziyorlar ve beni 5 parasız kapıya koymak istiyorlar.Ama benim arkamda olduğunu söyleyen eşimin ailesi bu konuda benden herşeyi kısıyorlar ama bunca şeyi yapmış oğullarına hala yağdırmaya devam ediyorlar.Aylık 7-8 bin harcayan adam bana 500 lira nafaka verip gitmeye çalışıyo. bunca yılımı verdim herşeyimi bu çok zor geliyo..
6,5 yıllık bir evliliğim ve 5,5 yaşında bir kızım var.ama eşimle toplamda 10 yıllık bir geçmişimiz var.ben 27 eşim 29 yaşında.Evlenmeden önce bana tapan adam evlendiğimiz günden itibaren kahvehane alışkanlığına tutuldu ve evi sadece yatmak için kullanıyoır.sonraları balık tutmaya başladı ve 2-3 günlük balık avlarına gitmeler başladı.Ben bu yıllarda tüm alışverişlerimi çarşı pazar işlerimi kayınvalidemle hallettim.Eşimle veya bir arkadaşımla bir çaybahçesine bile gitmedim.yani eşim çok ilgisizdi.Yıllarca sadece yatmaya geldi eve.Ve yıllar boyu eve çıkmadan telefonunu kapatır arabada bırakırdı.Eve çıkarmaz yanımda asla açmazdı.Hiç görmemiştim telefonunu bile.Ama bunca şeye rağmen olmaz dedim. benim kocam yapmaz dedim.Ta ki o güne kadar.Bir gün eşim evde uyurken şeytan dürttü arabanın anahtarını aldım indim baktım telefon açık.Ve bir çok mesajlar.Ben kuafördeyim fön çektiriyorum.7de buluşuyoruz dimi.Aradım kız ben sevgilisiim dedi.Bende karısıyım dedim.Biliyorum senide çocuğunuda dedi.Ama seni sevmiyo boşancak benimle evlenicek dedi.Eşim beni teledonuyla konuşurken görünce şok geçirdi.Başta inkar etti ama sıkışınca itiraf etti.Bir kaç defa görüştük cinsellik yok dedi.İl dışında zaten dedi ama ben seni zaten sevmiyorum çocuk için katlanıyodum bitsin dedi.Aileleri çağırdık konuştuk bitirdik.Herkes ailesinin yanına gitti ve tam 3 gün sonra eşim özür mesajları atmaya başladı.Sonunda beni kandırdı ikna etti ve 1 ay sonra yeni ev ve yeni eşyalarla yeni bir başlangıç yaptık.Bu arada ikimizde numaralarımızı değiştirdik.Taşındıktan 2 gün sonra yine mesjlar yakaldım eşimin telefonunda çıldırdım yeni numaradan aradım kızı.Kız ağlayarak bana herşeyi anlattı.2,5 yıldır birlikte olduklarını, eşimin onu bir yıl bekar olarak kandırdığını, evli olduğunu öğrenince terk ettiğini ama eşimin 4 ay peşinde koşup her gün boşanacam diyerek söz verdiğini, tekrar 1 yıldır evli olduğunu bile bile devam ettiklerini,2,5 aylık bir bebek aldırdıklarını, eşimin bir ev tutup dayayyıp döşediğini ve daha neler neler...
Bunları duyunca yıkıldım eşime sordum doğruladı ama bitti dedi.O saaqtten sonra hiç inanmadım ve tüm olan biteni eşimin ailesine anlattım.Onlar her koşulda arkamda olduklarını söylediler.Günler geçtikçe paranoyak oldum durmadan kızı arayıp görüşüp görüşmediklerini sordum.Ve eşimin kendi aramasa bile arkadaşlarına aratıp heber aldığını öğrendim ki eşiminde benim kızı aradığımdan hep haberi oldu ve bu konularda kavga ettik.2 ay içinde 4 defa ayrıldık ama her seferinde eşim 2 gün sonra barışmayı teklif etti.Bende sevdiğim için hep kandım onun güzel sözlerine.Ama olmadı işte nihayetinde olmuyo dedi ve bitsin istiyorum dedi.şimdi bende gurur yaptım bitsin dedim.1 haftadır ayrıyız.Ama tel.de yiyoruz birbirimizi.Sen aç dava ben aç dava derken rezillik oldu iş iyice.aslında içten içe hep seviyorum onu ve çok gururum kırıldı bunu tamir etsin istiyorum ama o kadar kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum.Birde hırs yaptım kaptırmıcam o kıza diye.Çünkü kız zaten 16 yaşından beri o yolun yolcusuymuş.İlk erkeği eşim değil yani.Ben çocuğumla sefil olup onlara rahat bir hayat sürdürmek istemiyorum.Ben napayım yaa....
Bana yardımcı olun akıl verin nolur(
Cep telefonu yok dememiş, telefonu yukarı çıkarmadığından hiç görmüyodum demiş
bı de şu çok garıp kız 16 yaşından berı o yolun yolcusu..zaten butun suç kızda senın kocan kız yolun yolcusu dıye onunla bırlıktee..
ayrıca birgün tvde bir kadın avukatı aradı
eşinin çok zengin olduğunu ama kendisini babasının yanında çalışan bir işçi olduğunu nafaka vermemek için direndiğini çocuğuna bakmadığını söyledi
avukat ise siz başvurun avukatınız izini sürer kredi kartlarını takip ettirir harcamalarını ortaya çıkartır yıne de nafakanızı kazandırır dedi siz neden korkuyorsunuz?
avukata danıştınız mı hiç sanmıyorum cazip gelen koca değil ki yalı ve 300 binlik araba sanki siz kazandınız o fabrikaları siz mi kurdunuz sizin mal varlığınızı mı kaçırıyor eşiniz yoo
babasının parasını kaçırıyor sizin hakkınız yok ki onda en fazla çocuğunuzun var.
İlk mesajınızla bu mesajı karşılaştırdığımda konunuz çok garip geldi.
Kocanız fabrikatör ama kahvehane alışkanlığı var:26::26::26Benim bildiğim kahvehane kültürü biraz daha kenar mahallelerde olur,yalı dairesi civarlarında olsa olsa gece kulübü,bar olur)
300 binlik arabanız var ama kocanızın yıllarca cep telefonu olduğunu bile bilmediniz,arabada bırakıyordu:26::26::26bu devirde 11 yaşında,işçi çocuklarında bile cep telefonu var,sizin eşiniz fabrikatör ama olmaması garip gelmedi yani.)
Dersinize iyi çalışmamışsınız,inandırıcı olmamış.
eşimin eskiden yaşadığı yer biraz kenar mahalle.Yaşı küçük olduğundan çoğu arkadaşı bekar ve hepsi oralarda taklıyo.İlk başlarda dışarda barda vs. gezmek istemiyorum kahvede arkadaşlarla oyun oynuyoruz dediğinde banda çok inandırıcı gelmişti.Balık tutma hobisi babadan ileri geliyor.Eşimin cep telefonu var tabikide ama eve çıkarmıyordu asla.Yalı dairesi ve araba barışma hediyesi olarak kayınpederim aldı ama kendi adına.
eşimin eskiden yaşadığı yer biraz kenar mahalle.Yaşı küçük olduğundan çoğu arkadaşı bekar ve hepsi oralarda taklıyo.İlk başlarda dışarda barda vs. gezmek istemiyorum kahvede arkadaşlarla oyun oynuyoruz dediğinde banda çok inandırıcı gelmişti.Balık tutma hobisi babadan ileri geliyor.Eşimin cep telefonu var tabikide ama eve çıkarmıyordu asla.Yalı dairesi ve araba barışma hediyesi olarak kayınpederim aldı ama kendi adına.
kocanız eve gelmiyor gün boyu ve siz yıllarca şüphelenmediniz mi, eminmiydiniz kahveye yada balığa gittiğinde
telefonunu eve çıkarmadığında hiç mi yıllar boyu şüphelenmediniz
hiç mi birikiminiz takılarınız olmadığı güveneceğiniz
kırılan gururunuzu onarabilmek için basıp gideceğiniz bir güvenceniz nasıl olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?