Benim kocam yapmaz dedim :((

Cep telefonu yok dememiş, telefonu yukarı çıkarmadığından hiç görmüyodum demiş

arkadaşım tabi 400 liralık nafaka olacak
ne bekliyordunuz ki
zenginim param bize yeter çalışma çocuk doğur evde ona bak evinin hanıma ol lafları o günlerde kaldı
ne olacak zannediyordun ki yalının yarısını sana bırakacağı mı
ayrıyetten de çok az mesajın var tam banlık konu parkon da sağolsun eksikleri bulmuş

peki fakir olsaydı ?

o zaman direkt açardın davayı değil mi bu ne mal hırsı böyle onurundan da mı önemli

bi işe girip çalışmak zor değil mi kendi alın terinle bi hayat sürmek çocuğuna bakma zor...dilencilik mi edeceksin o başka bir kadınla yatarken beni sev mi diyeceksin?

Bende konuları okurken asla yalan mı diye düşünmem gerçek olduğuna inanarak yorum yaparım ama benimde kafam karıştı hem 300 binlik araba yalı dairesi vs hemde kahvehaneye balığa giden bir adam.O kadar zengin olsam daha farklı hobilerim olurdu.Sizde diyorsunuzki yazınızda evliliğimde bir çaybahçesine bile gitmedim alışverişe kayınvalidemle gittim vs ilginç.

bı de şu çok garıp kız 16 yaşından berı o yolun yolcusu..zaten butun suç kızda senın kocan kız yolun yolcusu dıye onunla bırlıktee..

altınızda 300 bin L.araba var ( 8 bin L.makarnayı hatırlattı bu bana ) ve siz geleceği düşünüp hiç birikim yapmadınız mı?

bi kenara 3-5 kuruş atsaydınız şimdi kurtulmuştunuz o adamdan.

sizin derdiniz sadece para olayları,kocamı o kadına kaptırmak istemiyorum kadının yolu belli derken bile kedinizi kandırıyorsuz bence.

kocanızı çoktan kaptırmışsınız o kadına,eşiniz ne olduğunu bile bile onu seçmiş zaten..

şimdi parayı-pulu bir kenara koyup gururunuzu kurtarın derim.

Son düzenleme:
Yaşadıklarınız cok üzücü ..size boşanın yada boşanmayın demeyecek ama o insanla hala bir gelecek düşünmen düşündürücü , o kadınla kendini asla kıyaslama zaten evli bir adamla birlikte olan bir kadından ne bekliyebilirsinki
, suc esinde eğer seni sevmiyorsa senle iliskisini bitirdikten sonra başka bir birlikteliğe başlayabilirdi ne gereği var kendisini bu kadar rezil etmiş

ayrıca birgün tvde bir kadın avukatı aradı
eşinin çok zengin olduğunu ama kendisini babasının yanında çalışan bir işçi olduğunu nafaka vermemek için direndiğini çocuğuna bakmadığını söyledi

avukat ise siz başvurun avukatınız izini sürer kredi kartlarını takip ettirir harcamalarını ortaya çıkartır yıne de nafakanızı kazandırır dedi siz neden korkuyorsunuz?

avukata danıştınız mı hiç sanmıyorum cazip gelen koca değil ki yalı ve 300 binlik araba sanki siz kazandınız o fabrikaları siz mi kurdunuz sizin mal varlığınızı mı kaçırıyor eşiniz yoo

babasının parasını kaçırıyor sizin hakkınız yok ki onda en fazla çocuğunuzun var.

Cep telefonu yok dememiş, telefonu yukarı çıkarmadığından hiç görmüyodum demiş

Evet canım,yanlış okumuşum.Telefonunu yıllarca görmemiş.
Fabrikatör adam telefonunu yıllarca arabada bırakmış,eskaza fabrikada yangın çıksa adamın sabah işe gittiğinde haberi olacak.
Çay bahçesi,pazar alışverişi ,kahvehane,balık avı,tamda yalı dairesi ve fabrikatör hayatını anlatmış konu sahibi.

bı de şu çok garıp kız 16 yaşından berı o yolun yolcusu..zaten butun suç kızda senın kocan kız yolun yolcusu dıye onunla bırlıktee..

e koca af dilerse onu sarıp sarmalamak kolay mı tabiki suçu kıza at ki adamı affedebil.

kocanız eve gelmiyor gün boyu ve siz yıllarca şüphelenmediniz mi, eminmiydiniz kahveye yada balığa gittiğinde
telefonunu eve çıkarmadığında hiç mi yıllar boyu şüphelenmediniz
hiç mi birikiminiz takılarınız olmadığı güveneceğiniz
kırılan gururunuzu onarabilmek için basıp gideceğiniz bir güvenceniz nasıl olmaz ki

evet kısaca olay bu

nafakadan bahsediyor 400 az buluyor ama

millet 12 saat çalışıyorda 800 lira maaş alıyor daha ne istiyor anlamadım

herhalde yalıyı bırakacak sandı

kızın jinekolojik profilini çıkardın heralde, ilk erkeğin kocan değilse sorun yok yani öylemi, kız "o yolun yolcusuysa" ve eşinle yolu kesiştiyse demek ki eşinde o yolun yolcusu
neyse hakkında hayırlısı olsun keşke hemen boşansaydın

eşimin eskiden yaşadığı yer biraz kenar mahalle.Yaşı küçük olduğundan çoğu arkadaşı bekar ve hepsi oralarda taklıyo.İlk başlarda dışarda barda vs. gezmek istemiyorum kahvede arkadaşlarla oyun oynuyoruz dediğinde banda çok inandırıcı gelmişti.Balık tutma hobisi babadan ileri geliyor.Eşimin cep telefonu var tabikide ama eve çıkarmıyordu asla.Yalı dairesi ve araba barışma hediyesi olarak kayınpederim aldı ama kendi adına.

Ben birde konunun başlığına takıldım benim kocam yapmaz dedim bu devirde kim kime yüzde yüz güvenebilirki benim eşimin telefonu bilgisayarı herşeyi ortadadır bende geçen acaba tam güvenmekle hatamı yapıyorum diye düşünüp bir konu açmıştım.Sen yıllarca zaten 3 maymunu oynamışsın telefonunu neden eve çıkarmadığını bile sorgulamamışsın ve bence sen mal mülk uğruna boşanmayacaksın diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur.Lütfen biraz gururlu ol ve o kızıda suçlama tek suçlu eşin zamanında onuda bekarım diye kandırmış.Bence sen eşin olacak rezil adamdan biran önce kurtul kendine yepyeni bir sayfa aç.

iyi yapmış kayınpederin tabii ki kendi adına alıcak

koskoca yalıdan bahsediyoruz sizin üstünüze yapıcak hali yoktu ki

bu zenginliği şimdi nasıl kendinize mal ettiniz ki? kocanızın bile değil ki sizin olsun? ya da size kalsın.

maalesef babası bile ona güvenmeyip üzerine hiç bir şey yapmıyordu.Yıllarca kocamın dürüst bir şekilde kahveye ya da balığa gittiğine inandım.Takılarım bile bize hırsız girer belki diye kayınvalidemin şahsi kasasındaydı şimdi onlar bile elimde değil

2 yıl ya,dile kolay..kadın hisseder..bırak 2 yılı 1 ay da bile hisseder eşindeki değişimi.

o 2 ylda dünyanın parası biriktirilip,aldattığı da ıspat edilirdi arkadaşım..neler yapılırdı neler..

Son düzenleme:
kızlar lutfen yapmayın bole oyle bı konusuyosunuzkı sankı para hıc onemlı degılmıs gıbı.hangınız evlenırken maddıyatı hıc goz onunde bulundurmadıkı.kac kısı dugununu evını yuvasını sadece kendı ımkanlarıyla aıleler karısmadan kurdu kı.bence para cok cok onemlı ıster o kazansın ısterse babası kadın sonucta yıllarını o adama vermıs belkı onun uzunden okumadı karıyer yapamadı.heee dersınız kı bunları tasvıp edıyomusun tabııkı etmıyorum her zaman kadının ekonomık ozgurlugunun elınde olmasından yanayım ama yapmıs bır hata.paraya bu kadar tu kakaymıs gıbı bakmamak lazım nasıl kı uzun boy sarı sac ıstıyosak para da o tarz bısey sonucta o da tıpkı uzun boy gıbı aılesınden mıras kalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…