Benim iin dua eder misiniz?

Canım ablacım çok ama çok geçmiş olsuna.s.
ıyi haberlerinle inan daha mutlu oluyoruz Şeniz
Sen moralini iyi tut,bomba gibi olki bizde burada iyi haberlerinle daha da mutlu olalım ablacım.
Hasretle öpüyorum o güzel yanklarından Şeniz
Sağlıcakla kala.s.

çokk geçmiş olsun.
Allah tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin.
bu hastalıkta en önemli şey moralinizin yüksek olması o yüzden hayata sıkı sıkı tutunun ve isterseniz yenebileceğinizi hiç aklınızdan çıkarmayın.

dualarımız sizinle.

Sana ulaşacağım başka bir yer yok, ondandır merak edişim. Dualarımız seninle. :Saruboceq:

ablacım çok geçmiş olsun. gerçekten kemoterapi öncesi bu kötü olmuş. annem geçtiğimz cuma ilk kemoterapisini aldı.radyoterapi daha sonra alacak. sana tavsiyem şimdiden beslenmene çok fazla dikkat et. bu kadar zor geçeceğini tahmin etmiyoduk biz. birazda acemi geldik,pek bişi bilmiyoduk. tabiki herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama sen yinede şimdiden dikkat et beslenmene. vücut direncin güçlü olsun. biz hayırlısıyla ilkini atlattık. inş sende bi an önce hepsini atlatırsın. bnm konum ve yaşadıklarımız burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...rd305m-annemin-ilk-kemoterapisini-ald305.html inş sen hafif atlatırsın ablacım.a.s.:1hug:

anuşkam:çok üzgünüm: ne zamandır aklımdasın profiline mesaj falan bıraktım ama girmediğin için görmedin demek ki:çok üzgünüm:dualarımız seninle anuşumŞeniz hadi iyileşte bi buluşma yapalım sensiz tadı olmaz buluşmanın:1no2:

Ablacım sanma ki aklımızda değilsin senden haber alabildiğimiz tek yer burası maalesef bizleri bilgisiz bırakma lütfen seni çok seviyoruz ve merak ediyoruz Allahın izniyle hep beraber atlatıcaz işallah dualrım seninle :1hug:

Canımm nasılsın inşallah iyisindir kaç kez profilinden yazıyorum ama sık aralıklarla gelemediğin için okuyamıyorsun ankadığım kadarıyla..Sürekli takip ediyorum sürekli senin için dua ediyorum ediyoruz Allahım şu güzel yüzünü güldürsün acılardan kurtarsın senii..İnşallah herşey çok güzel olacak canım habersiz bırakma bizi a.s.

Gerek profilime gerekse buraya yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim. Buradakileri kaçırmıyorum da profilimdekileri kaçırıyorum zaman zaman. Siz benim kusuruma bakmazsınız, biliyorum :))

Ben yaklaşık bir ay önce kırılan taşımın parçalarını düşürmekle meşgulüm hala. Bol su, ardından doğal olarak bol tuvalet ihtiyacı beni eve bağladı iyice...Allahtan öyle aşırı sancı falan çekmiyorum. Hafif hafif sızılar oluyor, ona da dünden razıyım zaten.

Bu arada salı günü nihayet üroloji ve medikal onkolojinin ortak kararıyla kemoterapi kararım çıktı ve dün ilk ilacımı aldım. Biraz korku, biraz tedirginlikle karışık duygular içinde oturdum koltuğa. Gözüm sağımda yukarıda duran ilaç torbalarında, süt dökmüş kedi gibi oldum. Torbaların biri boşalıyor, diğerine geçiyorlar. Beni en çok korkutan şu meşhur kırmızı ilaç oldu. Yani asıl tedavi edici olanı... Hani kanser hücreleriyle beraber önüne ne gelirse yok eden şu ilaç...

Benim için saç, kaş, kıl, tüy hiç önemli değil.( Bu arada peruğum hazır, bir aydır dolapta bekliyor :)) Önemli olan kan değerlerimin düşmemesi. Bu düşüş tedavinin uzamasına neden oluyor çünkü... Doktorlar bu tedavi sırasında alternatif tedaviler istemiyorlar; ama bence bir kaşık pekmezin bir zararı olmaz.

ılacı dün aldım ve şimdilik gayet iyi hissediyorum kendimi. Bol su içiyorum, sanırım bu nedenle midem cumbur cumbur. Onun dışında bir şikayetim yok.

Hepinizi çok çok öpüyorum...

Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,dualarım sizinler

Cici hanıma yeniden yeniden geçmiş olsun dua ederiz canım üzülme sen elimizden şimdilik bu gelir :) turkbayragi aslan ablam biz elele herşeyi yeneriz

anuşkamız güzel ablamız,dua ve dileklerimiz seninle :Saruboceq:
Seni çok seviyor ve iyi haberlerini bekliyoruza.s.

geçmiş olsun Allah herzaman yar ve yardımcın olsun....

değerli arkadaşım allahdan acil şifalar diliyorum.. çok geçmiş olsun..a.s.

Bu arada bu güzel mesajlara teşekkür etmezsem içim rahat etmeyecek. Teşekkürler arkadaşlar...

Rabbim en yakın zamanda eski sağlıklı günlerinize kavuşmayı nasip etsin inşaallahh....amin...

Senden haber bekleyen onca arkadaşını bilgilendirince seviniyoruz.

Dualarımız seninle Anuşkam

Rabbim en yakın zamanda eski sağlıklı günlerinize kavuşmayı nasip etsin inşaallahh....amin...

Senden haber bekleyen onca arkadaşını bilgilendirince seviniyoruz.

Dualarımız seninle Anuşkam

allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah...

nasılsınız herşey yoluna girer meraketmeyin dualarımız sizinle

Çok teşekkür ederim kızlar. Bu gün biraz daha kötü hissediyorum kendimi. kafamçokkarıştı Gün güne uymuyor işte. Bulantı hissi çok acaip yapıyor insanı. Yat kalk zaman da geçmiyor.:uhm: Umarım en kötü günüm böyle olur.
Sevgiler...

Canım benim, hepimiz sana Duacıyız... ınan ve bizi hisset.

Bir daha ki Antalya buluşması sana özel olacak. Özlemle bekliyoruz

Sizi çok seviyorum ve iyi haberlerinizi alınca gerçekten çok seviniyorum..
Umarım tedavi çok iyi sonuçlar getirir ve çok çok iyi olursunuz..
Lütfen moralinizi yüksek tutun ve bizi sık sık haberdar edin..
Tekrar geçmiş olsun.

Ablacım iyi haberlerini almak ne güzel
Ara ara profiline bakıyorum acana geldimi diye çok şükür uğrayıp bilgilendirmişsin bizi
Herşey çok daha güzel olacak ben inanıyorum sende inan dualrımız seninle :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…