Benim iin dua eder misiniz?

allah acil şifa verir umarım sonuçlarının temiz çıkar inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sevgili Anuşka,yüreğimiz ve dualarımız sizinle...
belki zorlu bir süreç ama sizdeki bu hayat bağlılığı,
bu moral ben inanıyorum ki hepsini yenecek...
Rabbim en kısa zamanda eskisinden de sağlıklı olmanız için
size yardım eder...Sizi çok seviyoruz...
hep gülün lütfen...
sevgilerimle...

sevgili anuşka seni burada görmek öyle güzel ve senin yanında sana duacı bu kadar seveninin olduğunu bilmek öyle anlamlı ki , hep burada ve hep sevdiklerinle olman dileğiyle seni kocaman öpüyorum.. a.s.

çok geçimiş olsun ablam inş sonuçların temiz çıkar
çıkmasada tedavini olup aramza donersin.dualarımız seninleopuyorumnanaktan

Sizi çok seviyorum ve iyi haberlerinizi alınca gerçekten çok seviniyorum..
Umarım tedavi çok iyi sonuçlar getirir ve çok çok iyi olursunuz..
Lütfen moralinizi yüksek tutun ve bizi sık sık haberdar edin..
Tekrar geçmiş olsun.

Ablacım iyi haberlerini almak ne güzel
Ara ara profiline bakıyorum acana geldimi diye çok şükür uğrayıp bilgilendirmişsin bizi
Herşey çok daha güzel olacak ben inanıyorum sende inan dualrımız seninle :1hug:

allah acil şifa verir umarım sonuçlarının temiz çıkar inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sevgili Anuşka,yüreğimiz ve dualarımız sizinle...
belki zorlu bir süreç ama sizdeki bu hayat bağlılığı,
bu moral ben inanıyorum ki hepsini yenecek...
Rabbim en kısa zamanda eskisinden de sağlıklı olmanız için
size yardım eder...Sizi çok seviyoruz...
hep gülün lütfen...
sevgilerimle...

sevgili anuşka seni burada görmek öyle güzel ve senin yanında sana duacı bu kadar seveninin olduğunu bilmek öyle anlamlı ki , hep burada ve hep sevdiklerinle olman dileğiyle seni kocaman öpüyorum.. a.s.

geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin sağlıcakla...

canım ablam....
seni hepimiz çok özledik...

çok geçimiş olsun ablam inş sonuçların temiz çıkar
çıkmasada tedavini olup aramza donersin.dualarımız seninleopuyorumnanaktan

Hepiniz süpersiniz kızlar, teşekkür ederim. Ne zaman canım sıkkın ve bezgin olsam birileriniz hızır gibi yetişiyorsunuz. İnanın ben de siteye uğrayamadığım zamanlar sizleri çok özlüyorum. İsim ya da cisim hiç önemli değil, sadece özlediğimi hissediyorum.
Sizleri seviyorum...Şeniz

merhaba anuşka abla daha yeni üyeyim ama anladığım kadarıyla tahlil sonucu gibi birşey bekliyorsun ablacığım dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun.

Canım, benim tahlil sonuçlarım 5 ay kadar önce belli oldu ve meme ca teşhisi ile tedavi görüyorum. İlgin için teşekkür ederim.

anuşum canım ablam nerelerdeydin
profilinede yazdım ama cevap vermedin =(((
inşallah en kıza zamanda seni dipçik gibi yine bol bol aramızda görürüz :asıgım:

anuşum canım ablam nerelerdeydin
profilinede yazdım ama cevap vermedin =(((
inşallah en kıza zamanda seni dipçik gibi yine bol bol aramızda görürüz :asıgım:

Profilimdeki mesajların bir çoğunu göremedim canım benim. Kusura bakma artık, idare edin beni.
Şimdi Denizli'deyim. Kemoterapi alıyorum artık. Mümkün olduğunca hasarsız atlatmaya çalışıyorum bu illeti. Bundan sonra her gün uğramaya çalışırım.
Öpüyorum seni...

Kampanyalar neden yavaşladı diyorum :)

Bırakın herşeyi hadi biraz hızlanalım. Neler atlatmadık ki ?

Hadi hadi yeni fikirlerinizi bekliyorum....

Gülün geçin herşeye....

Kampanyalar neden yavaşladı diyorum :)

Bırakın herşeyi hadi biraz hızlanalım. Neler atlatmadık ki ?

Hadi hadi yeni fikirlerinizi bekliyorum....

Gülün geçin herşeye....

Evet ya, gülüp geçmek lazım bazen de...
:roflol::roflol::roflol:

ablacığım çok çok geçmiş olsun. tez şifa bulursun inşallah. uzun zamandır sitede değildim , yeni okudum rahatsızlığını ama atlatacağına inanıyorum ben. duacınım ablam. kocaman öpüyorum seni.

cok gecmıs olsun
tez zamanda eskısnden ıyı olursunuz ınş
dualarıma sızıde ekledım
Rabbım sıfasız hastalık vermesın amin

ablacığım çok çok geçmiş olsun. tez şifa bulursun inşallah. uzun zamandır sitede değildim , yeni okudum rahatsızlığını ama atlatacağına inanıyorum ben. duacınım ablam. kocaman öpüyorum seni.

Hep gül ablacığım, hep iyi ol inşaallah..

cok gecmıs olsun
tez zamanda eskısnden ıyı olursunuz ınş
dualarıma sızıde ekledım
Rabbım sıfasız hastalık vermesın amin

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sabahları huzur ve mutluluk bulmak için KK'ya uğramakta yarar varmış...:sm_cool:

Nihayet beklenen gerçekleşti ve iki gün önce saçlarım elimde kalmaya başladı. O gün kendimi çok kötü hissetmiş ve KK Günlük'e bir kaç satır yazmıştım. Gerçekten kopan her tutam saç insanın içinden de bir şeyler alıp götürüyor.

Kendimi ne kadar çok hazırlamıştım oysa... ıki ay kadar önce güle oynaya peruk almış, evde defalarca saç ve başörtüsü provaları yapmış, çocuklarla katıla katıla gülmüştüm. Onlara farklı çocuklar olduklarını, annelerinin kel halini görmenin her çocuğa nasip olmayacağını söylerken içim burkulmamıştı. Kolay atlatacağımdan emindim. Ama olmadı...

En zor iki günümü yaşadım malesef. Bugün üçüncü gün ve seyrek bulduğum saçlarım hala bitmedi. Artık cesaretim var. Banyoya gidip fırçalayabiliyorum saçlarımı...Her fırça darbesinde onlarca saç telini atıyorum çöpe. Dün saçımı arkadan toplayıp vurdum makası. Öyle model falan yok, rastgele kestim. Deli kızlara benzedim. Ama dediğim gibi gün geçtikçe daha kolay katlanabiliyorum buna...

Bugün Denizli buluşmamız var. ılk kez peruk takacağım. Bu sıcakta nasıl dayanılır onca naylon saça, bilemiyorum. Ama ne yapayım, azıcık fiziksel görünüşe düşkünlüğüm var. Evde de değişik stillerde başörtüsü bağlıyorum. Bir de halka küpe takınca arap bacılara benziyorum...

Umarı buluşmada güzel bir gün geçiririz. Yeni gelen arkadaşlar var, onlar tanımaktan mutluluk duyacağım.

Back