Benim iin dua eder misiniz?

Nihayet yine aranızdayım...
Bu süre içinde olup biteni kısaca özetleyeyim size:
Tam yaralarım iyileşiyordu ki 14 Şubat sevgililer gününde göğsümdeki dikişlerim patladı. ıçinde fazla sıvı biriktiği için patladığı söylendi. Ben yine hastanelerde koşuşturup durdum anlayacağınız. Ayak üstü bir operasyon dendi ama pek de öyle olmadı. Canım yandı, moralim bozuldu ve her şeyden önce de başladığımız yere döndük yine.
Bir anda uzun sürecek bir iyileşme sürecinde buldum kendimi. Radyoterapim de gecikti tabii. Yaralarımın da düzelmeyeceği tuttu. 10 gün boyunca her gün su çekildi kolumun altından. Sonunda biraz iyileşince ızmir' e gelip tedaviye başladık.

Geçen hafta pazartesi günü sabah erkenden ızmir'e geldik ve ben ilk ışınımı aldım. Bir taraftan bu ışın meselesine alışmak, bir taraftan eve alışmak, bir taraftan da ızmir' e alışmak yordu beni. Aslında yapacak hiçbir işimiz yok. Sabah hastaneye gigip gelmek 1 saatimizi alıyor. Onun dışında ya evdeyiz ya da dışarıda geziyoruz. Hava da kah açık kah yağmurlu... Ara sıra sahile inip bir çay içiyoruz ama ben çok çabuk hasta olduğum için üşüteceğim diye korkuyorum.
Tek derdim çocuklarım. Geçen haftasonu buradaydılar ama yine özledim onları...
Benden haberler şimdilik bu kadar. Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Sevgiler...

Allah kolaylık versin ablacım...
Tabii büyük şehir olunca hastaneye gidip,gelmek bile başlı başına bir dert..
ınşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..
Biraz terslikler olmuş ama bunlar seni asla yıldırmasın...
Savaşmaya sonuna kadar devam...
ınat edip, bu illeti alt edeceğine sonsuz inanıyorum...
Kendine çok çok iyi bak..
sevgiler...

sevgili anuşka seni çoooooooook iyi anlıyorum.nasıl anlayabilirsin diyeceksin.çünkü annem yaklaşık 3,5 yıl önce bu hastalığa yakalandı.biz de izmirde tedavi gördük.hangi dr unun kim olduğunu çok merak ettim.çünkü forum sayfalarının hepsini okuyamadım.biz dokuz eylül de tedavi gördük.biz diyorum çünkü hemen her hastane macerasında annemin yanında ben de vardım.o kadar çok üzüldük,araştırdık,yorulduk ve yıprandık ki bilemezsin.bu şekilde tedavilerle,kontrollerle tam 3,5 yılı devirdik çok şükür ki 3 yılın sonun da hastalığın metastaz riski %75 azalıyo.
sen bize göre daha şanslısın çünkü seni moral olarak yazılarını okuduğum kadarı ile daha güçlü görüyorum+ 1. evrede olduğumu yazmışsın annem de organ metastazı yoktu ama kitle yaklaşık 5*7*9 cm ebatlarında 2. evre sonundaydı.ama bak Allahın izniyle 1 hafta önce yapılan kan tetkiklerinde ve mamografisinde herşey iyi çıktı.15 gün sonra gerçi sintigrafi ve tomografileri yapılacak ama inşallah onlar da temiz çıkar.
bu yol da mücadele eden herkese Allah şifa ,sabır ve maddi manevi her türlü olanağı sağlasın inşallah.konuyu biraz geç farkettim ama sormak istediğin her konuda yanında olmaya hazırım.geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun bak ezine ne güzel haberler vermiş umarız Allah yardım ve bir an önce atlatırsın

Ne zamandır iki satır yazmak istiyorum; ama bunca boşluğun içinde bile zaman bulamadım.

Bu gün 23. kez ışın aldım. Geriye 7 tane kaldı. Çok şükür bitiyor ve ben evime, çocuklarıma kavuşacağım için çok mutluyum.

Dün doktorumla konuşma fırsatım oldu. Bazı tetkikler istemişti benden. ıyi bir haber aldım, sintigrafiye falan gerek yokmuş. Yeterince radyasyon aldığımı düşünüyor.:))
Röntgen, kan tahlili vs. halletik. Geriye sadece ultrason kaldı. Onu da ayın 13'ünde yaptıracağız inşallah.

Bu arada hafta sonu açıköğretim sınavlarım var. Bu hafta boyunca ders çalışmaya çalıştım.

Daha ne anlatayım bilmem ki... Genel anlamda iyiyim de ufak tefek sıkıntıları oluyor. Sol tarafım ışından dolayı kıpkırmızı oldu. Zaten ameliyatlardan sonra birbiri ile hiç bir benzerliği olmayan iki memeye sahip oldum. Aynaya bakınca gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Biri kalk gidelim diyor, diğeri halt etme otur diyor.:)) Ne düşüneceğimi şaşırdım doğrusu.

Uzun araştırmalardan sonra sol kolumun asla eskisi gibi olmayacağını da öğrendim. Performansı yarı yarıya düşmüş ve öyle de kalacakmış. ıyi ki kızımın yatak örtüsünü örüp bitirmişim. Bundan sonra öyle uzun soluklu işler yasak bana...Mutfak dolabına uzanamamak, sırtımı kaşıyamamak, çorabımı rahatça giyememek zaman zaman çok gücüme gitse de şükredecek çok şeyim olduğunu biliyor ve şükrediyorum...
Hepinizi öpüyorum...

Anuşkacığım, senin gayretine ve pozitif düşüncelerine hayran olmamak elde değil

Canım, sen iyi ol gerisini kolayca halledeceğini biliyorum ...
Bir an önce huzur dolu yuvana, ailene kavuşman dileği ile yanaklarından öpüyorum

Anuşkacığım, senin gayretine ve pozitif düşüncelerine hayran olmamak elde değil

Canım, sen iyi ol gerisini kolayca halledeceğini biliyorum ...
Bir an önce huzur dolu yuvana, ailene kavuşman dileği ile yanaklarından öpüyorum

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Hataya bu kadar pozitif bakmazdım eskiden. Bu aralar daha bir boşladım sanırım.lülülülülülü Zaman zaman herkesin bir şeyleri görmezden gelmesi gerekiyor. Hayat kısa. Yarının ne getireceğini kim bilebilir ki?a.s

ne güzel pozitif düşünmen,kendini bırakıp salmamışsın.sana gıpta etmemek elde değil inan.allah yüreğine göre versin canım.
inşallah ardına baktığında,acıda olsa gülerek bakabileceğin o güzel günlerin tez zamanda gelir canım.çook öpüyorum.:1hug:

Uzun zamandır aranızda değildim ve hepinizi çok özledim.

Bir maratondan çıkmış gibiyim. Radyoterapim nihayet sona erdi. Bu çok önemli; çünkü evime döndüm. Yaklaşık bir haftadır evdeyim. Çocuklarıma kavuştum ya gerisi hiç önemli değil artık.

ızmir'i oldum olası çok severim ben. Ancak son iki ayda şunu anladım ki insanın evi neredeyse memleketi de orasıymış. ızmir ızmirlilerin olsun, ben oraya sadece gezmeye gideyim artık...

Sağlık durumum genel anlamda gayet iyi. Işın aldığım bölgelerdeki yanıklarımın iyileşmesini bekliyorum. Bu arada da kemoterapi için gün sayıyorum. Önümüzdeki hafta kontrollerim var. Tedavi takvimim de o zaman belirlenecek.

En büyük sorunum sol böbreğimde duran ve inatla düşmeyen taşım. ınanılmaz sancılarım oluyor. Umarım bu koşuşturmanın içinde bir ara nurtopu gibi bir taşım olur da azıcık nefes alabilirim.

Hepinizi seviyorum...

Canııım, güzel haberlerini aldım sevindim, daha da iyi olacasın. Allah hiç kimseyi yuvasından ayırmasın inşallah

Kendine iyi bak tatlım. Çok öpüyorum

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizin için ...
inannılmaz bir pozitif düşünce , dirayet ve inançla bu illete göğüs germişsiniz..ne kadar takdir ettim sizi..ve inanıyorumki en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşacak ve eskisinden daha iyi hissederek gülümseyerek anacaksınız bu günleri..

sevgilerimi gönderiyorum sağlıkla mutlu kalın..

Canııım, güzel haberlerini aldım sevindim, daha da iyi olacasın. Allah hiç kimseyi yuvasından ayırmasın inşallah

Kendine iyi bak tatlım. Çok öpüyorum

Sağol arkadaşım. Bu iyi dilekler ve dualar sayesinde bu kadar dinç olduğumu düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun...

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizin için ...
inannılmaz bir pozitif düşünce , dirayet ve inançla bu illete göğüs germişsiniz..ne kadar takdir ettim sizi..ve inanıyorumki en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşacak ve eskisinden daha iyi hissederek gülümseyerek anacaksınız bu günleri..

sevgilerimi gönderiyorum sağlıkla mutlu kalın..

Teşekkür ederim canım. Umut her şeyin başı bence. İnsan her zaman kendisi için yaşayamıyor. Sevdiklerimizi ve bizi seven insanları da düşünerek hayata daha olumlu bakmak zorundayız.
Sevgiler...

Sağol arkadaşım. Bu iyi dilekler ve dualar sayesinde bu kadar dinç olduğumu düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun...

Teşekkür ederim canım. Umut her şeyin başı bence. İnsan her zaman kendisi için yaşayamıyor. Sevdiklerimizi ve bizi seven insanları da düşünerek hayata daha olumlu bakmak zorundayız.
Sevgiler...

cok üzüldüm ablacım konuyu okuyunca benım ablamda rahatsız o geldı aklıma yazdıklarını kusura bakma aglayarak okudum.ablamında omurılıgınde tümör var.oda ögretmen senın gıbı rabbım tez zamanda onuda senıde bu hastalıktan kurtarr.rabbım sıfanı bol versın...

cok üzüldüm ablacım konuyu okuyunca benım ablamda rahatsız o geldı aklıma yazdıklarını kusura bakma aglayarak okudum.ablamında omurılıgınde tümör var.oda ögretmen senın gıbı rabbım tez zamanda onuda senıde bu hastalıktan kurtarr.rabbım sıfanı bol versın...

Canım, çok üzüldüm ablanın durumuna. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Zor ve meşakkatli bir hastalık bu. Tedavisi uzun zaman alıyor. Umarım ablan da benim gibi şifa bulur bir an önce.
Sevgi ve sağlıkla kal inşallah.

Çok geçmiş olsun, Allah tüm hastalara acil şifalar versin, Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş, eminim siz çok dirayetli bir insansınız, iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun, Allah tüm hastalara acil şifalar versin, Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş, eminim siz çok dirayetli bir insansınız, iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Sağol canım. Ben de tüm hastaların şifa bulmasını diliyorum.

ALLAHım tez zamanda şifanı versin en kısa zamanda tamamiyle bitirirsin inşallah

Back