Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol arkadaşım. Sizleri merakta bıraktığım için üzgünüm ama bilirsin, bazen insanın canı hiç bir şey yapmak istemez, hiç bir şeyden zevk almaz. Ben de bu aralar öyle hissettim kendimi. Bundan sonra daha sık uğramaya çalışırım.
Öpüyorum yanaklarından canım benim...
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,dualarım sizinler
Cici hanıma yeniden yeniden geçmiş olsun dua ederiz canım üzülme sen elimizden şimdilik bu gelir :) turkbayragi aslan ablam biz elele herşeyi yeneriz
Ablacım, geçmiş olsun öncelikle..
Moralini hep yüksek tut, olur mu?
Tekrardan aramızda daha sık vakit geçireceğin günleri umutla bekliyoruz..
Herşey güzel olacak inşaallah..Dualarımız seninle,kendine çok çok iyi bak..
Canım ablacım çok ama çok geçmiş olsuna.s.
İyi haberlerinle inan daha mutlu oluyoruz Şeniz
Sen moralini iyi tut,bomba gibi olki bizde burada iyi haberlerinle daha da mutlu olalım ablacım.
Hasretle öpüyorum o güzel yanklarından Şeniz
Sağlıcakla kala.s.
çokk geçmiş olsun.
Allah tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin.
bu hastalıkta en önemli şey moralinizin yüksek olması o yüzden hayata sıkı sıkı tutunun ve isterseniz yenebileceğinizi hiç aklınızdan çıkarmayın.
dualarımız sizinle.
anuşkamız güzel ablamız,dua ve dileklerimiz seninle :Saruboceq:
Seni çok seviyor ve iyi haberlerini bekliyoruza.s.![]()
geçmiş olsun Allah herzaman yar ve yardımcın olsun....
değerli arkadaşım allahdan acil şifalar diliyorum.. çok geçmiş olsun..a.s.
ablacım çok geçmiş olsun. gerçekten kemoterapi öncesi bu kötü olmuş. annem geçtiğimz cuma ilk kemoterapisini aldı.radyoterapi daha sonra alacak. sana tavsiyem şimdiden beslenmene çok fazla dikkat et. bu kadar zor geçeceğini tahmin etmiyoduk biz. birazda acemi geldik,pek bişi bilmiyoduk. tabiki herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama sen yinede şimdiden dikkat et beslenmene. vücut direncin güçlü olsun. biz hayırlısıyla ilkini atlattık. inş sende bi an önce hepsini atlatırsın. bnm konum ve yaşadıklarımız burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...rd305m-annemin-ilk-kemoterapisini-ald305.html inş sen hafif atlatırsın ablacım.a.s.:1hug:
anuşkam:çok üzgünüm: ne zamandır aklımdasın profiline mesaj falan bıraktım ama girmediğin için görmedin demek ki:çok üzgünüm:dualarımız seninle anuşumŞeniz hadi iyileşte bi buluşma yapalım sensiz tadı olmaz buluşmanın:1no2:
Ablacım sanma ki aklımızda değilsin senden haber alabildiğimiz tek yer burası maalesef bizleri bilgisiz bırakma lütfen seni çok seviyoruz ve merak ediyoruz Allahın izniyle hep beraber atlatıcaz işallah dualrım seninle :1hug:
Canımm nasılsın inşallah iyisindir kaç kez profilinden yazıyorum ama sık aralıklarla gelemediğin için okuyamıyorsun ankadığım kadarıyla..Sürekli takip ediyorum sürekli senin için dua ediyorum ediyoruz Allahım şu güzel yüzünü güldürsün acılardan kurtarsın senii..İnşallah herşey çok güzel olacak canım habersiz bırakma bizi a.s.
Rabbim en yakın zamanda eski sağlıklı günlerinize kavuşmayı nasip etsin inşaallahh....amin...
Senden haber bekleyen onca arkadaşını bilgilendirince seviniyoruz.
Dualarımız seninle Anuşkam
allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah...
nasılsınız herşey yoluna girer meraketmeyin dualarımız sizinle