Benim iin dua eder misiniz?

Sen tanıdığım en harika insansın biliyor musun?...Ve sen her halinle muhteşemsindir biliyorum.:nazar:

Arkadaşlarına selâmlar...Güzel, hep böyle moralli günler diliyorum sana
Şeniz

Sen tanıdığım en harika insansın biliyor musun?...Ve sen her halinle muhteşemsindir biliyorum.:nazar:

Arkadaşlarına selâmlar...Güzel, hep böyle moralli günler diliyorum sana
Şeniz

Ya ben sana ne diyeyim canım arkadaşım. Ne kadar güzel motive ediyorsun insanı. Senin sözlerin ister istemez olumlu etki yapıyor üzerimde.
Biliyorum ki o senin muhteşemliğin. İnan ki sen de bir harikasın...

Nihayet beklenen gerçekleşti ve iki gün önce saçlarım elimde kalmaya başladı. O gün kendimi çok kötü hissetmiş ve KK Günlük'e bir kaç satır yazmıştım. Gerçekten kopan her tutam saç insanın içinden de bir şeyler alıp götürüyor.

Kendimi ne kadar çok hazırlamıştım oysa... İki ay kadar önce güle oynaya peruk almış, evde defalarca saç ve başörtüsü provaları yapmış, çocuklarla katıla katıla gülmüştüm. Onlara farklı çocuklar olduklarını, annelerinin kel halini görmenin her çocuğa nasip olmayacağını söylerken içim burkulmamıştı. Kolay atlatacağımdan emindim. Ama olmadı...

En zor iki günümü yaşadım malesef. Bugün üçüncü gün ve seyrek bulduğum saçlarım hala bitmedi. Artık cesaretim var. Banyoya gidip fırçalayabiliyorum saçlarımı...Her fırça darbesinde onlarca saç telini atıyorum çöpe. Dün saçımı arkadan toplayıp vurdum makası. Öyle model falan yok, rastgele kestim. Deli kızlara benzedim. Ama dediğim gibi gün geçtikçe daha kolay katlanabiliyorum buna...

Bugün Denizli buluşmamız var. İlk kez peruk takacağım. Bu sıcakta nasıl dayanılır onca naylon saça, bilemiyorum. Ama ne yapayım, azıcık fiziksel görünüşe düşkünlüğüm var. Evde de değişik stillerde başörtüsü bağlıyorum. Bir de halka küpe takınca arap bacılara benziyorum...

Umarı buluşmada güzel bir gün geçiririz. Yeni gelen arkadaşlar var, onlar tanımaktan mutluluk duyacağım.

Ablacım sen her halinle güzelsindir eminim ben içindeki güzellikler yazılarına yansıyor çünkü buluşmada güzel enerji depolayacaksın hoş sohbetler edeceksin var mı bundan daha ötesi seni arap bacı seni öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Ablacım sen her halinle güzelsindir eminim ben içindeki güzellikler yazılarına yansıyor çünkü buluşmada güzel enerji depolayacaksın hoş sohbetler edeceksin var mı bundan daha ötesi seni arap bacı seni öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Eylülcüğüm. Gerçekten de buluşma çok güzeldi.
Ben ilk kez perukla dışarı çıktığım için oldukça gergindim; ama oraya varır varmaz tüm gerginliğim uçuverdi üzerimden. Arkadaşlar öylesine destek oldular, moral verdiler ki birden normale dönüverdim.
Sonuçta, uzun bir süre bu şekilde yaşamak zorundayım. Bunun bilincinde olmakla birlikte bazen insani duygularına yenik düşüyor insan.
Arap bacıdan sevgiler sana...

Sizi bugün ne pişirelim topicinden beri biliyorum, o zamanlar yeni evliydim izmirli bir ablamız vardı nickini hatırlayamadım onunla sizin yemek tariflerinizden kopya çekerdim.
Sayfaları geriye doğru okumadım nedenini bilmiyorum ama size şunu söylemek istiyorum her ne olursa olsun hayat güzel sizin hayata inadına mutluluk saçmanız gerekiyor sevenleriniz için, hep sağlıkla kalınopuyorumnanaktan ınanıyorumki çok daha bomba gibi bir hatun olacaksınız
(Ha bu arada peruk olduğunu söylemeseydiniz asla anlamazdım, insan güzel olunca çuval giyse yakışırmışyerimseniben

Sizi bugün ne pişirelim topicinden beri biliyorum, o zamanlar yeni evliydim izmirli bir ablamız vardı nickini hatırlayamadım onunla sizin yemek tariflerinizden kopya çekerdim.
Sayfaları geriye doğru okumadım nedenini bilmiyorum ama size şunu söylemek istiyorum her ne olursa olsun hayat güzel sizin hayata inadına mutluluk saçmanız gerekiyor sevenleriniz için, hep sağlıkla kalınopuyorumnanaktan İnanıyorumki çok daha bomba gibi bir hatun olacaksınız
(Ha bu arada peruk olduğunu söylemeseydiniz asla anlamazdım, insan güzel olunca çuval giyse yakışırmışyerimseniben

Çok içten yazmışsın, teşekkür ederim.
Evet o topicte Minasera ile birlikte devamlı tarifler alır verirdik. Şimdi Sosyal Kulüp oldu, tadı kaçtı.
Çok şükür artık iyiyim canım. Atlattığımı düşünüyorum; ama zaman zaman canımın sıkılmasını ve kötü hissetmemi engellemiyor bu. Hayatın güzel olduğu fikrine katılıyorum. Ama dediğim gibi bazen o ince duygulara hakim olamayıp kötü hissediyorum.
Bomba gibi bir hatun olma meselesine gelince, 3-5 kilom kaldı, onu da aldım mı tam nbir bomba olup patlayacağım inşallah. Şaka bir yana artık pek de umurumda değil güzellik. Allah önce sağlık ve huzur versin.
Her şey için tekrar teşekkürler...

Mutlu hissettiğim günlerden birini yaşıyorum.
Sabah erkenden hastaneye gidip kan tetkiklerimi yaptırdım. Daha sonra doktorumla görüştüm. Kan seviyemin sınırda olduğunu, yarın ilaç alabileceğimi söyledi. Öyle sevindim ki anlatamam. Sınırda olması çok iyi bir şey değil; ama en azından kemoterapim şimdilik aksamayacak.
Çekirdekli siyah üzüm yemeye, pekmez içmeye devam...

Sevgili Anuşka,
Zorlu yolculuğunu satır satır okudum ve bu topici daha önce görmediğim için kendime çok kızdım...
Denizli buluşmasında fotoğrafını da gördüğüm için daha bir yakın hissettim seni arkadaşım...
Rahatsızlığın konusunda anlattıkların hepimiz için bir rehber niteliğinde yaşadıklarını o kadar içten anlatmışsın ki zaman zaman boğazım düğümlenerek zaman zaman da gülerek okudum...
Tedavinin bundan sonraki sürecinde sana ve en büyük desteğin olan eşine kolaylıklar diliyorum ve seni çok öpüyorum...
HER ŞEY ÇOKGÜZEL OLACAK.....

Sabah erkenden hastaneye gidip kan tetkiklerimi yaptırdım. Daha sonra doktorumla görüştüm. Kan seviyemin sınırda olduğunu, yarın ilaç alabileceğimi söyledi. Öyle sevindim ki anlatamam. Sınırda olması çok iyi bir şey değil; ama en azından kemoterapim şimdilik aksamayacak.

Senin verdiğin her güzel habere,:nazar: seninle sevinir oldum. İnşallah hepsi geçecek, gülümseyerek hatırlayacaksın. Bizi habersiz bırakma lütfen. SENİ ÖPÜYORUM :1hug:

Ne kadar çok size güvenen insan var değil mi:)
Demekki siz bu kadar güçlüsünüz.
Her zaman pozitif enerjimizle yanınızdayız.

:sm_cool::sm_cool:çok sevindim ablam şifa olsun o üzümler pekmezler işallah :asigim:

Tek kelimeyle harikasınız,gerçekten hayata bakış açınız,
kendinizi ve duygularınızı anlatım tarzınıza bayılıyorum...:nazar::nazar:
herşey çok güzel olacak,inanın çok içten söylüyorum...
sizdeki bu yaşama sevinci,içinizdeki olumlu enerji,
bütün olumsuzları yok edecektir...
bizi habersiz bırakmayın lütfen..
sağlıklı vesevgiyle kalın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sevgili Anuşka,
Rahatsızlığını ve geçirmiş olduğun sıkıntılı dönemleri yeni okuyabildim. Geçmiş gitmiş gözüyle bakıyorum ben ama yinede adet yerini bulsun diyerek geçmiş olsun diyorum. Gösterdiğin direnç ve gayret biryerlerden tanıdık geldi bana. Ve bu gayret ve dimdik ayakta durman hastalığı şimdiden yendiğini gösteriyor. Kemoterapi aşamalarını okurken yaşadıkların bana yabancı gelmedi.
Bundan iki sene önce eşime testis kanseri teşhisi konuldu. Üstelik hastalık metastas yapmıştı. hastalık ilerlemişti. Cerrahpaşa hst. doktorla görüşene kadar ikimizinde umudu yoktu. Fakat doktorun söyledikleriyle o andan itibaren hayat bizim için yeniden başladı. O anki söylediklerini aynen yazıyorum "Günümüzde % 100'lere varan tedaviye cevap veren üç tür var. Lenf, Meme ve testis, ne kadar ilerlemiş olsada tedavi şansını yüksek". O günden itibaren hastalığına grip gözüyle baktık ikimizde umudumuzu hiç yitirmedik. Kemoterapilerden kaynaklanan mide bulantılarına büyük bir direnç gösterdi eşim. Kusuyor ardından yine yemek yiyordu. Resmen ona savaş açmıştı. Saç dökülmeleri hiç önemli değildi, aksine ilaçların etkisini gösterdiğini düşünüyorduk.
Yanlız burada çok önemli bir konu var. Doktor bize günde 3 litreye yakın su içmemizi tavsiye etti. Bu kemoterapinin olumsuz etkilerini(mide bulantısı gibi) azaltıyor. Su içmeye başlayıncada mide bulantılarımız azaldı.
Üçüncü kürde kan değerlerimiz düştü bir hafta bekledik bu arada kan iğneleri yapıldı. Sonra kan değerleri yükselince yine tedaviye devam edildi. Ve sonuç Allahıma binlerce şükürler olsun. Sağlığına kavuştu. Saçları eskisinden daha gür. Şimdi 3 ayda bir kontrollerimiz oluyor.

Sevgili Anuşka kemoterapinin yan etkileriyle zor zamanlar yaşayabilirsin. Kendini halsiz, yorgun hissedebilirsin, kan değerlerin düşebilir bunların hepsi çok doğal etkiler. Fakat sonunda bu savaştan galip çıkacak ve eski sağlığına kavuşacaksın.
Yanlız fazla şekerli, gıdalara ağırlık vermemeye çalışmanı tavsiye ederim.
Çünkü bu hastalık şekeri seviyor.
Çocuklarınla ailenle mutlu sağlıklı günler seni bekliyor. yerimseniben

Senin verdiğin her güzel habere,:nazar: seninle sevinir oldum. İnşallah hepsi geçecek, gülümseyerek hatırlayacaksın. Bizi habersiz bırakma lütfen. SENİ ÖPÜYORUM :1hug:

Ne kadar çok size güvenen insan var değil mi:)
Demekki siz bu kadar güçlüsünüz.
Her zaman pozitif enerjimizle yanınızdayız.

:sm_cool::sm_cool:çok sevindim ablam şifa olsun o üzümler pekmezler işallah :asigim:

Tek kelimeyle harikasınız,gerçekten hayata bakış açınız,
kendinizi ve duygularınızı anlatım tarzınıza bayılıyorum...:nazar::nazar:
herşey çok güzel olacak,inanın çok içten söylüyorum...
sizdeki bu yaşama sevinci,içinizdeki olumlu enerji,
bütün olumsuzları yok edecektir...
bizi habersiz bırakmayın lütfen..
sağlıklı vesevgiyle kalın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar...

Sabah erkenden oğluşumla birlikte hastaneye gittik. Aslında çocukları mümkün olduğunca hastane ortamından uzak tutmaya çalışıyordum; ama bu gün eşimin bir saatlik bir işi vardı ve beni yalnız göndermek istemedi. Böylece oğlum ilk refakatçiliğini gerçekleştirdi.
Zaten ilaç verilmeye başlandıktan 5 dk. kadar sonra eşim geldi ve oğluş da gitti.
Bu kez elim çok yandı. Sanırım damarların yapısıyla ilgili bu acı.Neyse, hepi topu 70-80 dk.lık bir iş. Aval aval sağa sola bakınıp azıcık da hemşirelerin sohbetlerine kulak misafiri oluyorum derken bitiveriyor. Hastaların hepsi çok yaşlı. Dolayısıyla çenemle onları yormamak adına "Geçmiş olsun." dan başka bir laf atmıyorum. Yazık, ne konuşacak halleri var ne de dinleyecek...
Hastaneden çıkınca eşim, Çamlık'ta bir kahve içmeyi teklif etti. Çok keyifli olmasam da onu kırmamak için kabul ettim. E, ne de olsa en kıymet gördüğüm haftayı yaşamak üzereyim, tadını çıkarmalıyım.
Kahveden sonra kızımı voleybol antremanından alıp eve geldik. Bir duş, biraz atıştırma, azıcık tembellik, işte buradayım.
Ağzımın içi zehir, sudan dolayı tuvaletten çıkamıyorum; ama iyiyim. Önemli olan da bu zaten. Biliyorum ki daha da iyi olacağım.
Hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktan

biz de seni seviyoruz anuşkammmmmmmmmm.sen bitanesin.sen çok iyi bir eş,iyi bir anne ve iyi bir arkadaşsın.iyi ki seni tanımışım:1hug:

Canım seni tebrik ediyorum bende adettendir diye
sana geçmiş olsun demek istiyorum ama direncine hayran
kaldığımıda söylemeden geçemiycem ne kadar güçlüsün
Allahım tez zamanda şifanı verir inşallah
yazmadan geçmek istemedim Rabbim yardımcın olsun
Dua ile.........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sevgili Anuşka,
Rahatsızlığını ve geçirmiş olduğun sıkıntılı dönemleri yeni okuyabildim. Geçmiş gitmiş gözüyle bakıyorum ben ama yinede adet yerini bulsun diyerek geçmiş olsun diyorum. Gösterdiğin direnç ve gayret biryerlerden tanıdık geldi bana. Ve bu gayret ve dimdik ayakta durman hastalığı şimdiden yendiğini gösteriyor. Kemoterapi aşamalarını okurken yaşadıkların bana yabancı gelmedi.
Bundan iki sene önce eşime testis kanseri teşhisi konuldu. Üstelik hastalık metastas yapmıştı. hastalık ilerlemişti. Cerrahpaşa hst. doktorla görüşene kadar ikimizinde umudu yoktu. Fakat doktorun söyledikleriyle o andan itibaren hayat bizim için yeniden başladı. O anki söylediklerini aynen yazıyorum "Günümüzde % 100'lere varan tedaviye cevap veren üç tür var. Lenf, Meme ve testis, ne kadar ilerlemiş olsada tedavi şansını yüksek". O günden itibaren hastalığına grip gözüyle baktık ikimizde umudumuzu hiç yitirmedik. Kemoterapilerden kaynaklanan mide bulantılarına büyük bir direnç gösterdi eşim. Kusuyor ardından yine yemek yiyordu. Resmen ona savaş açmıştı. Saç dökülmeleri hiç önemli değildi, aksine ilaçların etkisini gösterdiğini düşünüyorduk.
Yanlız burada çok önemli bir konu var. Doktor bize günde 3 litreye yakın su içmemizi tavsiye etti. Bu kemoterapinin olumsuz etkilerini(mide bulantısı gibi) azaltıyor. Su içmeye başlayıncada mide bulantılarımız azaldı.
Üçüncü kürde kan değerlerimiz düştü bir hafta bekledik bu arada kan iğneleri yapıldı. Sonra kan değerleri yükselince yine tedaviye devam edildi. Ve sonuç Allahıma binlerce şükürler olsun. Sağlığına kavuştu. Saçları eskisinden daha gür. Şimdi 3 ayda bir kontrollerimiz oluyor.

Sevgili Anuşka kemoterapinin yan etkileriyle zor zamanlar yaşayabilirsin. Kendini halsiz, yorgun hissedebilirsin, kan değerlerin düşebilir bunların hepsi çok doğal etkiler. Fakat sonunda bu savaştan galip çıkacak ve eski sağlığına kavuşacaksın.
Yanlız fazla şekerli, gıdalara ağırlık vermemeye çalışmanı tavsiye ederim.
Çünkü bu hastalık şekeri seviyor.
Çocuklarınla ailenle mutlu sağlıklı günler seni bekliyor. yerimseniben

Birbirimizi bu kadar iyi anlamamız ne güzel, değil mi?
Öncelikle sana ve eşine geçmiş olsun. Atlatmış olmanıza çok sevindim. Çoğul konuşuyorum; çünkü bu hastalık çevredekileri de etkiliyor ister istemez.
Dediğin gibi ben de atlattığımı düşünüyorum; ama yine de bazen geleceğin ne getireceğinden korkmuyor değilim.
Verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim. Henüz halsizlik yok; ama saçım neredeyse bitti. Kan değerlerim ilkine oranla yüksek; fakat sınırda. Bol meyve, üzüm, karaciğer, dalak ve pekmez tüketiyorum. Belki de az da olsa yükselme sebebi budur.
Şekerli gıdaları seviyorum ben. Özellikle de çikolatayı. Bu hafta pek yiyemem ama haftaya bir miktar tüketirim sanırım.
Her ikimiz için de bu iş hiç yaşanmamış gibi olsun inşallah. Tıpkı bir rüya gibi bir süre sonra da tamamen unutulsun.
Her şey için çok teşekkür ederm canım...opuyorumnanaktan

biz de seni seviyoruz anuşkammmmmmmmmm.sen bitanesin.sen çok iyi bir eş,iyi bir anne ve iyi bir arkadaşsın.iyi ki seni tanımışım:1hug:

Tabiki anuşkam iyi olacaksın ve kendini buna inandır lütfen. Güzel haberlerini bizden eksik etme olurmu. Seni seviyor ve öpüyorum. Dularım seninle hep.

Canım seni tebrik ediyorum bende adettendir diye
sana geçmiş olsun demek istiyorum ama direncine hayran
kaldığımıda söylemeden geçemiycem ne kadar güçlüsün
Allahım tez zamanda şifanı verir inşallah
yazmadan geçmek istemedim Rabbim yardımcın olsun
Dua ile.........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağolun varolun arkadaşlar. Her zaman söylüyorum, bir kez daha söyleyeceğim. Allah bana çok yardım etti; ama sizlerin dualarınız olmasaydı ne yapardım bilemiyorum. Ben de tüm ihtiyacı olanlar için günde 5 vakit dua ediyorum. Kimin ihtiyacı varsa ona gitsin.
Birilerinin şifa bulmasında katkım olabilirse ne mutlu bana...

Back