Benim içinde kombinlermisiniz?

kırmızı ayakkabılara bayılıyorum ama çok sırıtmazmı siyahın altında kötü durmazmı?

bu arada cigmed sahibinden de pek öyle güzel bej renk trençkot bulamadım lcw aklıma yattı baktım çok güzeller üye oldum sanırım o modeli alırım her fiyata var bende markalar hep pahalı olur sanardım gerçekten teşekürler :)

Son düzenleme:

tamamen simsiyah giyinirsen güzel bir şarap kırmızısı ayakkabı sırıtmaz bence. o renk de bir ruj)

internet alısveriş yaparsan fiyatı uygun siyah hoş bi etek buldum bi bak bakalım

D13D0233 Etek

beli nereye kadar belli olmuyor canım ya :/
dğruyu söylemek gerekirse bu siteyi ilk kez duydum
eteğin modelide bana biraz garip geldi canım ya kusura bakma ama
o zaman ben kırmızı ayakkabılarada bakayım kızılaya gittiğimde aklımda bulunsun iyi oldu dediğin canım benim teşekür ederim :)))

siyah giyceksen kesinlikle leopar ayakkabı diyorum. acaip iddalı olursun
resimde eklediğimi sanmıştım ama olmamış:)

Son düzenleme:

evet üzerine siyah bi bluz giydigi için etegin beli zor anlaşılıyor. biraz daha pür dikkat bakmak lazım tabi üzeriinde görmeden de karar vermek zor kıyafete. ama kızılayda güzel şeyler bulacagını düşünüyorum alınca bi foto koyarsın artık

siyah giyceksen kesinlikle leopar ayakkabı diyorum. acaip iddalı olursun
resimde eklediğimi sanmıştım ama olmamış:)

bak bu öneride çok hoşuma gitti çok teşekür ederimm :)))
bluza karar verdik eteğe karar verdik trenckota karar verdik geriye sadece ayakkabı ve çanta kaldı sanırım :))))
haydi bayanlar pamuk eller klavyeye

tabiki canım seve seve bir fotografın lafımı olur :)))

bak bu öneride çok hoşuma gitti çok teşekür ederimm :)))
bluza karar verdik eteğe karar verdik trenckota karar verdik geriye sadece ayakkabı ve çanta kaldı sanırım :))))
haydi bayanlar pamuk eller klavyeye

canım foto ekleyemedim ama link atayım burdan bak fiyat yüksek ama hemen hemen aynıları çok ucuza bulmak mümkün. kızılay metroya indiğinde:)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/cok-nefis-leopar-platform-ayakkabi-35-39-30360280

Son düzenleme:
etek olmayada bilir diyorsan böyle bir kombinde cok hos

[ATTACH =CONFIG]290899[/ATTACH]

Eklentiler

• $kz0w.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 103
bence canta düz renk olsun. kırmızı leopar olursa kırmızı canta digeri olursa bej çanta al derim

sarılı hoşuma gitti hem kıyafetime hemde trençkotuma uyar bej çanta tamam güzel fikir :)))) biraz çok soru sordum ama çantanın tarzı nasıl bir şey olabilir?
bu arada kızılayda metronun altındaki hangi magazada var bu ayakkabılardan acaba çok beğendim bayıldım valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…