üstüme kaban olarak bunu satın almayı düşünüyorum altada aynı renkte UGG düşünüyorum etek ve çanta nasıl bir şey olabilir lütfen yardım edin :S
öncelikle merhabalar diyerek söze başlıyorum hanımlar yeni yılı nişanlımla evde geçireceğiz ve bir bluz aldım ve altına etek giymeyi düşünüyorum ama nasıl bir etek uygun olur bilmiyorum romantik bir akşam yemeği olcak şarap felan yani ona görede bir kombin istiyorum ben düşündüm ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım rica etsem resimli olarak yardım edebilirmisiniz?şimdiden teşekürler alta resimlerini koyuyorum bluzumun ve bir çizmem var onun resminide koyacağım acaba uygun olurmu onunla bana fikir verin öneride bulunun lütfen
bu arada başım sıkıştıkça bu konu altında paylaşım yapacağım.Kombine ihtiyacı olan herkeste bu konu altında yardımlaşabilir
devamlı hergün pantolon giyiyorum zaten bir değişiklik olsun istedim hemde bunun altına eteğin daha zarif daha çekici olacağını düşündüm ama hangi renk etek nasıl kesimi olan kumaşı nasıl olan bir etek gider bulamadım o yüzden kararsız kaldımbluzun çoook güzel ama çizmeyi uygun bulmadım canım. bence o bluzla cizme yerine topuklu kapalı şık bir ayakkabı tercih etsen daha hoş olur. altına da tayt giymem demişsin ama şık bir dar paça pantolon cok hos olurdu diye düşündüm.
devamlı hergün pantolon giyiyorum zaten bir değişiklik olsun istedim hemde bunun altına eteğin daha zarif daha çekici olacağını düşündüm ama hangi renk etek nasıl kesimi olan kumaşı nasıl olan bir etek gider bulamadım o yüzden kararsız kaldım
yani alayımmı bu montu?bu arada bu montun altına nasıl bir ayakkabı ve çanta olmalı ve en önemlisi nasıl bir etek giymeliyim ne olur yardımlarınızı esirgemeyin yorumunuz için çok teşekür ederim
bu arada istediğim her ayakkabıyı giyemiyorum çünkü 35 numara giyiyorum ve burda topuklularda pek bulunmuyor sanırım kızılaya felan inmem gerekecek nasıl bir şey alsamki?
Bence siyah buluzün altına siyah mini dar etek, altına kalınca bir siyah çorap ve topuklu ayakkabı hoş durur. Evet siyah çok içaçıcı bir renk değil ama baştan aşağı siyah seksi durur. Yani hem açık hem kapalı çoraplar kalın ama altta ayakkabı topuklu, bluz dekoltesi ama etek mini. Dengeli olur yani, denge de seksapel katar. Kaban çok önemli değil, içeri girerken çıkaracaksın nasılsa. Olanı giy, para verme.