Benim içinde kombinlermisiniz?

TaSHbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
274
1
öncelikle merhabalar diyerek söze başlıyorum hanımlar yeni yılı nişanlımla evde geçireceğiz ve bir bluz aldım ve altına etek giymeyi düşünüyorum ama nasıl bir etek uygun olur bilmiyorum romantik bir akşam yemeği olcak şarap felan yani ona görede bir kombin istiyorum ben düşündüm ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım rica etsem resimli olarak yardım edebilirmisiniz?şimdiden teşekürler alta resimlerini koyuyorum bluzumun ve bir çizmem var onun resminide koyacağım acaba uygun olurmu onunla bana fikir verin öneride bulunun lütfen

bluzun önü;

arkası;

çizmem;

bu arada başım sıkıştıkça bu konu altında paylaşım yapacağım.Kombine ihtiyacı olan herkeste bu konu altında yardımlaşabilir

herkes bakıyor ama kimse cevap vermiyor kimse yardım etmeyecekmi bana?altıma nasıl bir etek giyebilirim?çorabım siyah ince olacak ...ve bu çizmeyimi giyeyim yoksa bir topuklumu edineyim?yada UGG mu alayım daha güzel bir kombin olur?lütfen yardım edin

üstüme kaban olarak bunu satın almayı düşünüyorum altada aynı renkte UGG düşünüyorum etek ve çanta nasıl bir şey olabilir lütfen yardım edin :S

taytta kalçalarım aşırı geniş gözüküyor ve bluz o kadarda uzun değil eteğin daha uygun olacağını düşündüm dünden beri burda öneri bekliyorum ilk ilgilenen kişisiniz onca kişi bakıyor ama kimse ilgilenmiyor öneriniz için çok teşekür ederim

üstüme kaban olarak bunu satın almayı düşünüyorum altada aynı renkte UGG düşünüyorum etek ve çanta nasıl bir şey olabilir lütfen yardım edin :S

canım ya bluzun cok hoş beğendim de bu kabanı hiç gözüm tutmadı...bi de kusra bakma nacizane fikrim ugglar cok çirkin ve kaba.ona vereceğin paraya harika şık bir tommy hilfiger alabilirsin bence.ama şu kabana takıldım ben ,marka bişi mi bu??çok merak ettim,kaban olarak daha tarz bişiler bakabilrisn bence.zara veya massimo dutti bu konuda iyi.

yok canım büyük olasılıkla marka bir şey değil ikinci el sahibindende gördüm rengi çok hoşuma gitti fiyatıda uygun geldi
kumaşına bakınca UGG nin daha iyi duracağını düşünmüştüm ben pek marka takılan biri değilim canım ya o yüzden pek anlamıyorum marka şeylerden zaten fiyatlarıda genelde uçuk geliyor bana öğrenciyim sonuçta fazla bir gelirim yok canım önerilerin için çok teşekür ederim çanta modeli ve etek modelinde yardımcı olursanız sevinirim resim koyarsanız beni mutlu edersiniz o resme bakarak ona benzeyen bir şeyler alabilirim uygun fiyata şimdiden teşekürler :)

sanırım haklısın canım ben başka montlara felanda bakayım en iyisi şöyle bir düşündümde içime sinmedi benimde :S

Rica ederim ne demek. tamam o zaman farklı etek seçenekleri düşünelim diycem ama önce o zaman fikrimi yazayım kabanını bende beğenmedim avcı kabanı gibi duruyor hani daha yumuşak kadınsı bir şey tercih et bence. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum seçenek sunabilirdim aslında. Birde bir fikir daha versem, bluzünü çok beğendim ama sanki yılbaşı gecesi için biraz kasvetli kalmamış mı? Hani bende siyah rengi çok severim çoğu kıyafetim siyahtır ama diyorum ki mesela o gece için kırmızı ya da morun değişik bir tonu ya da ten rengini çok bilmiyorum ama yeşilin çok hoş tonları var diz üstü süper mini olmayan şık bir elbise giysen daha hoş olmaz mı?

seçeneklerimde bir bu vardı birde siyahlı grili bir elbisem var o var ikisinide yeniyıl için almıştım ama hangisi daha çekici olur karar veremedim doğrusu onunda resmini çekip koyayım isterseniz?

bluzun çoook güzel ama çizmeyi uygun bulmadım canım. bence o bluzla cizme yerine topuklu kapalı şık bir ayakkabı tercih etsen daha hoş olur. altına da tayt giymem demişsin ama şık bir dar paça pantolon cok hos olurdu diye düşündüm.

Bence siyah buluzün altına siyah mini dar etek, altına kalınca bir siyah çorap ve topuklu ayakkabı hoş durur. Evet siyah çok içaçıcı bir renk değil ama baştan aşağı siyah seksi durur. Yani hem açık hem kapalı çoraplar kalın ama altta ayakkabı topuklu, bluz dekoltesi ama etek mini. Dengeli olur yani, denge de seksapel katar. Kaban çok önemli değil, içeri girerken çıkaracaksın nasılsa. Olanı giy, para verme.

tekrar tekrar söylüyorum ama bluzun gercekten o yüzden kafamda ben olsam nasıl giyerdim geciyor:) etekle de çok hoş olurdu diye düşünüyorum ama dar bi etek değil. dize kadar bol şık bir etek.

devamlı hergün pantolon giyiyorum zaten bir değişiklik olsun istedim hemde bunun altına eteğin daha zarif daha çekici olacağını düşündüm ama hangi renk etek nasıl kesimi olan kumaşı nasıl olan bir etek gider bulamadım o yüzden kararsız kaldım
yani alayımmı bu montu?bu arada bu montun altına nasıl bir ayakkabı ve çanta olmalı ve en önemlisi nasıl bir etek giymeliyim ne olur yardımlarınızı esirgemeyin yorumunuz için çok teşekür ederim
bu arada istediğim her ayakkabıyı giyemiyorum çünkü 35 numara giyiyorum ve burda topuklularda pek bulunmuyor sanırım kızılaya felan inmem gerekecek nasıl bir şey alsamki?

burda derken? kızılay dediğinize göre ankaradasınız. bence 35 numaraya bütceniz uygunsa bir çok markada cok hoş ayakkabılar bulabilirsiniz. izmir caddesine bi bakın kızılaya inmişken.

bluzunu beğendim ama kısalığını çok anlayamadım eğer üstüne yapışıyor ve çok uzun değilse ben bu eteği çok beğendim bu tarz bişey yakışır gibi geliyor çorabı koyu kullanabilirsin tabi

Eklentiler

• $the-plaid-drape-skirt-in-black.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 105

yorumunuz için çok teşekür ederim mini değilde diz üstü olsa olurmu peki?ve dar dediniz benim basenler geniş biraz ve bacaklarımın diz üstü fazla olmasada biraz kalın diz altı daha ince o yüzden diğer arkadaşında dediği gibi bol yani pileli bir şey olsa olurmu acaba?

etek de bence kesinlikle siyah olmalı. tipinden de yukarıda bahsettim. bence dize kadar bol kesimli şık, zarif bir etek bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…