öğrenciyim o yüzden bütçem fazla değil en fazla 55 liralık bir şey alabilirim ayakkabıyı nasıl diyorsunuz?platform topuklu süet ayakkabımı?yoksa topuklu bot çizme felan tarzı bir şeymi?ve ayakkabılarda siyah olacak değilmi?peki ya çanta nasıl olsa iyi olur acaba?sizinde başınızı ağrıtıyorum ama ne olur kusura bakmayınburda derken? kızılay dediğinize göre ankaradasınız. bence 35 numaraya bütceniz uygunsa bir çok markada cok hoş ayakkabılar bulabilirsiniz. izmir caddesine bi bakın kızılaya inmişken.
öğrenciyim o yüzden bütçem fazla değil en fazla 55 liralık bir şey alabilirim ayakkabıyı nasıl diyorsunuz?platform topuklu süet ayakkabımı?yoksa topuklu bot çizme felan tarzı bir şeymi?ve ayakkabılarda siyah olacak değilmi?peki ya çanta nasıl olsa iyi olur acaba?sizinde başınızı ağrıtıyorum ama ne olur kusura bakmayın
yorumunuz için çok teşekür ederim mini değilde diz üstü olsa olurmu peki?ve dar dediniz benim basenler geniş biraz ve bacaklarımın diz üstü fazla olmasada biraz kalın diz altı daha ince o yüzden diğer arkadaşında dediği gibi bol yani pileli bir şey olsa olurmu acaba?
Bu linke bir bakın. Eteğin düğmelerini filan görmeyin. Örnek bunu bulabildim. Çorap ayakkabı ve bluzun uyumu anlamında böyle birşey tasarlamıştım kafamda. Kalçalarınızı takmayın, çünkü kabarık etekte daha da kabarık görünür zaten. Bu resimdeki eteğin dümdüz olduğunu ve arkada minik bir yırtmacının olduğunu düşünün. Bu kalınlıkta bir çorap, bu tarz yüksek bir ayakkabı. Eteğin boyu bence iyi ama bir parça daha kısa da olabilir.
MANGO SİYAH ETEK BEDEN: 34 GittiGidiyor.com'da #37056136
yanlış anlamazsanız sizi eleştirmek niyetiyle söylemiyorum ama yüksel bel etek o bluzla pek hoş olmaz gibi geldi.
bir de benim söyledigim bol etek kabarık değil. belden robalı ama aşagısı hafif bol bir etek daha hoş gibi geldi. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. tamamen bir düşünce.
hoşgörünüze sıgınarak yaptım bu yrumu lütfen yanlış anlamayın
Yok canım neden yanlış anlayayım. :))) Böyle konularda severim fikir alış verişini. Ben zaten eteğin modelini değil de etek kesimini göstermek için koydum o resmi. Yüksek bel olmaz, daha düşük bel ve daha düz bir etek olmalı. Ama zaten bluz içine sokulmayacak. Dışta kalçaya oturacak anladığım kadarıyla.
Kabarık eteklere bluzun tarzı uygun değil, bluz arkadan çapraz bağlı spor ama seksi bir tarzda. Kabarık etekler ise daha cici bici bir tarzı yansıtıyor. Bluzla aynı havayı vermez birbirini desteklemez.
Bir de ben kendim geniş kalçalı bir insan olarak tecrübe ile sabitledim, zaten kocaman olan kalçanın üzerine bir de kabartı koyunca balon gibi görünüyor insan. :))) Maalesef kaderimiz bu. Dar etke kalınca da bir kumaştan olursa baya topluyor.
estagfurullah ayakkabı platform topuk olsun. ksinlikle cizme olmasın. şık bir yılbaşı yemegi düşününce cizmeler hoş gelmiyor bana. süet alma rugan al.
canım ankarayı tam olarak bılmıyorum ama ben sana soylıyım ben ızmırde böyle bir trenckotu 50 ye bu tarzda bır ayakkabıyı da 50 ye aldım ben montları begenmedım kusura bakma cok para yoksa ankarada sosyete pazarları yok mu ızmırde var cok ıyı oluyorda :))) buarada bluzun cok hos bunun altına sıyah bır etek ve boyle topuklu bır ayakkabı veya bot gıyebılırsın bence Eki Görüntüle 290747 Eki Görüntüle 290749 Eki Görüntüle 290747 Eki Görüntüle 290749
canım sahıbınden comdan veta lcw onlıneden alabılırsın ben lcw den aldım bot yerıne topuklu ayakkabıda alabılırısn
Eki Görüntüle 290841
bu eteğe benzeyen ama pileli olan ve biraz daha uzun olan bir etek görmüştüm bizim burda öyle bir şey düşündüm şimdi sizce nasıl olur bu tür bir etek gidermi onun altına?