- 18 Kasım 2011
- 518
- 1
çanta portföy çanta al kücük bi tane kızılayda 10 liraya falan bulursun
çok tatlı bir kombin olmuş ama romantik bir yemeğe gitmez gibime geliyor çok teşekür ederim canım :)))
Öyle diyorsan değişik renkte mesela saks mavisi veya kırmızı kalem etek çok güzel gider bence...çünkü simsiyah çok basit durur gibi
her türlü öneriye açığım canım resim koyarsan alışverişe çıktığımda bulmam kolay olur çok saol tatlım :)
Eki Görüntüle 291020 Eki Görüntüle 291019 Eki Görüntüle 291018 Eki Görüntüle 291021
bence kalem etek tarzini tercih etmelisin bluzuna en güzel bu tarzda bir etek gider...renkli bir etek secersen siyah corap giyinebilirsin ama siyah etek alacak olursan bence siyah corap giyinme...saks mavisi veya fusya cok güzel renkler kombinine canlilik katar
bordoya yakın yani koyu kırmızılar benim hoşuma gidiyor acaba bunun altına olurmuki?yada kahverengi etek nasıl olur acaba bunun altına?
birde benim lacivert eteğim vardı ramazan bayramında alıp giymiştim ama boğar bunu değilmi?
onun resminide koyuyorum
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx
öncelikle merhabalar diyerek söze başlıyorum hanımlar yeni yılı nişanlımla evde geçireceğiz ve bir bluz aldım ve altına etek giymeyi düşünüyorum ama nasıl bir etek uygun olur bilmiyorum romantik bir akşam yemeği olcak şarap felan yani ona görede bir kombin istiyorum ben düşündüm ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım rica etsem resimli olarak yardım edebilirmisiniz?şimdiden teşekürler alta resimlerini koyuyorum bluzumun ve bir çizmem var onun resminide koyacağım acaba uygun olurmu onunla bana fikir verin öneride bulunun lütfen
bluzun önü;
arkası;
çizmem;
bu arada başım sıkıştıkça bu konu altında paylaşım yapacağım.Kombine ihtiyacı olan herkeste bu konu altında yardımlaşabilir
bu arada bu resimdeki çorapları giyeceğim :)