Benim içinde kombinlermisiniz?

$BUTON-DETAYLI-NEFIS-SIYAH-MINI-ETEK-2-BEDEN__42917921_0.jpg
$WHITE TOPS AND BLACK SKIRTS.jpg
$420ı4.png
$phoca_thumb_l_skirt-modelsf21205-9436 (1).jpg

$images.jpg Bence bu şekil streç siyah bir pantolonda düşünebilirsin..

çanta portföy çanta al kücük bi tane kızılayda 10 liraya falan bulursun:KK66:

ama ben onlara benim eşyalarım sığmazki :KK43:((
çok teşekür ederim yorumunuz için
bu arada gizemcim hepsi çok güzel ama siyah etek giymeye karar verdim diz üstü bir şey olacak alışverişe çıktığımda bakacam canım paylaşımın için çok teşekürler banada fikir oldu ve umarım bir çok kişiyede yardımı dokunur inşallah

her türlü öneriye açığım canım resim koyarsan alışverişe çıktığımda bulmam kolay olur çok saol tatlım :)

$Rock_blau.jpg $fuc59fya-renk-elbise-etek-bluzlar-trendler-2011.jpg $fullsize_munata-skirt-red-f186-vc4-rock-rot_rot_6357.jpg

bence kalem etek tarzini tercih etmelisin bluzuna en güzel bu tarzda bir etek gider...renkli bir etek secersen siyah corap giyinebilirsin ama siyah etek alacak olursan bence siyah corap giyinme...saks mavisi veya fusya cok güzel renkler kombinine canlilik katar

Eki Görüntüle 291020 Eki Görüntüle 291019 Eki Görüntüle 291018 Eki Görüntüle 291021

bence kalem etek tarzini tercih etmelisin bluzuna en güzel bu tarzda bir etek gider...renkli bir etek secersen siyah corap giyinebilirsin ama siyah etek alacak olursan bence siyah corap giyinme...saks mavisi veya fusya cok güzel renkler kombinine canlilik katar

bordoya yakın yani koyu kırmızılar benim hoşuma gidiyor acaba bunun altına olurmuki?yada kahverengi etek nasıl olur acaba bunun altına?

birde benim lacivert eteğim vardı ramazan bayramında alıp giymiştim ama boğar bunu değilmi?
onun resminide koyuyorum

öncelikle merhabalar diyerek söze başlıyorum hanımlar yeni yılı nişanlımla evde geçireceğiz ve bir bluz aldım ve altına etek giymeyi düşünüyorum ama nasıl bir etek uygun olur bilmiyorum romantik bir akşam yemeği olcak şarap felan yani ona görede bir kombin istiyorum ben düşündüm ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım rica etsem resimli olarak yardım edebilirmisiniz?şimdiden teşekürler alta resimlerini koyuyorum bluzumun ve bir çizmem var onun resminide koyacağım acaba uygun olurmu onunla bana fikir verin öneride bulunun lütfen

bluzun önü;

arkası;

çizmem;

bu arada başım sıkıştıkça bu konu altında paylaşım yapacağım.Kombine ihtiyacı olan herkeste bu konu altında yardımlaşabilir

ben olsam o bluzun altına kırmızı bi etekk ve siyah kapalı bi topuklu ayakkabıyla kombinlerdm cnmm ...yok eğer çizme giyicem dersende bi pantolonla kombinlemen lazm dar paça :KK66:

bende kırmızı kalem etek ve leopar ayakkabılarla tamamlamayı düşünüyorum ve bej trençkotla geçen sayfalarda leopar ayakkabı ve trençkot verilmişti ona benzeyen bir şey almayı planlıyorum ama ona uyan nasıl bir çanta kullanabilirim?çok küçük kullanamam çünkü eşyalarım sıgmaz çok saolun arkadaşlar siz olmasanız mal mal düşünüyor olacaktım hala çok iyisiniz çok teşekürler

bu arada bugün elbisenin fotolarınıda çektim ön ve arka olmak üzere hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim

önü;

arkası;

ama bu jartiyerin çorapları yani anlayacağın takım canım eğer öyle yaparsam iç çamaşırınıda değiştirmem gerekir :26:

peki bu nasıl kızlar?üstüne o bluzu giysem onun üstüne yeni aldığım kahverengi pançoyu giysem altada leopar ayakkabılar giysem nasıl olur sizce kızlar?

X