- Emoji Skoru
- 47.114
- Puanlar
- 598
Sagoll canımmVeririm canım benim niyetini Rabbim kabul etsin şimdiden okuyunca yazıcam![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagoll canımmVeririm canım benim niyetini Rabbim kabul etsin şimdiden okuyunca yazıcam![]()
Ah benım ayşooom tamam kuzucum senide ekliyorum 1 tane okuyunca bana haberdar et olur mu1 kişi de beni etiketlememişküstüm size
bana da 1 tane yaz orişim. Adetim yeni bitti. Bugün yarın okuyup yazarım
Tamam kuzum. bi tane fazla olsunAh benım ayşooom tamam kuzucum senide ekliyorum 1 tane okuyunca bana haberdar et olur mu![]()
Bende okurum canım bir tane benide yazHepinize merhaba hanımlar, 15 nisana kadar 41 meryem suresi okunması için niyet ettim. Ne kadar cok kişi okursa o kadar nefes olacağı için sizlere de sormak istedim. Şuan için 20 kusür kişi falan oldu, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp sağlıkla kucağıma alabilmek nasip olması adına Meryem suresi almak isteyen olur mu acaba. Şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin. Aminİsmim Merve Nur bu arada ismime dua için
@CalciferNevreste
ASSOSyal @Merve aklınıza gelenler olursa dıye sızlerıde etiketledim tekrar canlarım sağolun
![]()
Allah razı olsun canım benim güzel gönlüne saglık kişileri tamamladık tekrar okunacak oldugunda seni eklesem olur mu canım benim cok sagolasınAma Arapça bilmiyorum Türkçeden okusam olurmu
Kardeşimin yerine seni yazdım ayşocumm allah razı olsunTamam kuzum. bi tane fazla olsun![]()
Jenna16 @yasminsay
Bal0ncuk @-cantanem- @Raxeria @
bilmem mi negomm sagolasın sen bana dua et yeterlii![]()
![]()
![]()
Jenna16 @yasminsay
Bal0ncuk @-cantanem- @Raxeria @Whiterose89
Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
Amin hemsom,bana kalsa niyet önemli ama bazen öyle diyorlar diye sorayım dedimBende bilmiyorum canim tüm okuduklarım türkceden Allah kabul etsin niyetimizi
TM canım olur tabiAllah razı olsun canım benim güzel gönlüne saglık kişileri tamamladık tekrar okunacak oldugunda seni eklesem olur mu canım benim cok sagolasın![]()
Allah niyetimizi kabul etsin insallah canimAmin hemsom,bana kalsa niyet önemli ama bazen öyle diyorlar diye sorayım dedim![]()
Amin canımAllah niyetimizi kabul etsin insallah canim![]()
baloncu guzelimm allah razı olsun listeyı tamamladık ama baksa bıdefaya senı tekrar etıketlerım olur muu allah razı olsun coook cok tesekkur ederimmKurban olurummmmm
Bende okurummmmmmmm![]()
sagol canımm allah razı olsun sendende10 tane dağıttım donerlerse yazarım Allah kabul etsin
Okumazmiyim hic insallah hayirlisiyla nasip etsin rabbimOkurum canım ben de 1 tane inşallah![]()