- Emoji Skoru
- 47.114
- Puanlar
- 598
tesekkur ederim canımm senıde yazdım o zaman allah razı olsunBugun bi tane okurum canim, Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah![]()
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim canımm senıde yazdım o zaman allah razı olsunBugun bi tane okurum canim, Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah![]()
Istemez miyim hiç ❣
okurum canım yarın akşama söz vereyim inşallah olur mu tüm annelik isteyen bebeiş bekleyenlere
Istemez miyim hiç ❣
Cansiniz ya canokurum canım yarın akşama söz vereyim inşallah olur mu tüm annelik isteyen bebeiş bekleyenlere![]()
![]()
Tabi ki okurumJenna16 @yasminsay @Bal0ncuk @-cantanem- @Raxeria @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ
Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
Vesile olsun orişimHepinize merhaba hanımlar, 15 nisana kadar 41 meryem suresi okunması için niyet ettim. Ne kadar cok kişi okursa o kadar nefes olacağı için sizlere de sormak istedim. Şuan için 20 kusür kişi falan oldu, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp sağlıkla kucağıma alabilmek nasip olması adına Meryem suresi almak isteyen olur mu acaba. Şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin
@Calcifer @NevresteASSOSyal @Merve aklınıza gelenler olursa dıye sızlerıde etiketledim tekrar canlarım sağolun
![]()
ayy allah razı olsun canım benımm o zaman 1 tanede sana yazdım okudugunda bıldırırmısınIstemez miyim hiç ❣
Okurum canım ben de 1 tane inşallahJenna16 @yasminsay @Bal0ncuk @-cantanem- @Raxeria @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ
Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
Minnoşumm allah razı olsun tamam inşallah sanada 1 tane yazıyorum o zaman yarın aksam okudugunda bana bıldırırısen yıne sevınırım adım merve nur bu arada canım benimmokurum canım yarın akşama söz vereyim inşallah olur mu tüm annelik isteyen bebeiş bekleyenlere![]()
![]()
sagolasın elifimm yardınların içinn rabbim muradını versin seninde inşallah
ay elifcim allah razı olsunn 1 tane okucaksın kuzum 15 nisana kadar bitsin yeterli okudugunda bana haber verırmısın tekrar cok sagolasınTabi ki okurum1 tane mi okuyoruz canım
tamam canım mutlaka bildiririm sana da ben teşekür ederimMinnoşumm allah razı olsun tamam inşallah sanada 1 tane yazıyorum o zaman yarın aksam okudugunda bana bıldırırısen yıne sevınırım adım merve nur bu arada canım benimm![]()
Rabbim gönlündeki güzellikleri en kisa zamnda nasip eylesin insallash cnm bnmayy allah razı olsun canım benımm o zaman 1 tanede sana yazdım okudugunda bıldırırmısın![]()
![]()
cennam tesekkür ederimm allah razı olsun niyetin onemli olsun türkçe yazılmıs sekılde arapcadan okursun allah kabul etsin inşallahOkurum canım ben de 1 tane inşallah![]()
Tamam canım haber veririm merak etme senay elifcim allah razı olsunn 1 tane okucaksın kuzum 15 nisana kadar bitsin yeterli okudugunda bana haber verırmısın tekrar cok sagolasın![]()
amiiin amiiin allah razı olsun canımmRabbim gönlündeki güzellikleri en kisa zamnda nasip eylesin insallash cnm bnmtabiki haber edicem