- Emoji Skoru
- 47.114
- Puanlar
- 598
inşallah elifcim amiinTamam canım haber veririm merak etme senVesile olsun inşallah
![]()
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah elifcim amiinTamam canım haber veririm merak etme senVesile olsun inşallah
![]()
Amin kuzum,tabii ki,bazıları olmaz diyor ya,emin olayim dedim,bence de mühim olan niyetcennam tesekkür ederimm allah razı olsun niyetin onemli olsun türkçe yazılmıs sekılde arapcadan okursun allah kabul etsin inşallahokudugunda haber verırmısın bana yıne
![]()
amiin inşallah cennamAmin kuzum,tabii ki,bazıları olmaz diyor ya,emin olayim dedim,bence de mühim olan niyetHaber vereceğim canım,Allah gönlüne göre versin inşallah
![]()
![]()
Bende bilmiyorum canim tüm okuduklarım türkceden Allah kabul etsin niyetimizi
amiiin inşallah fülüzüm niyetimiz halis olsunda rabbim kabul eder onuBende bilmiyorum canim tüm okuduklarım türkceden Allah kabul etsin niyetimizi
Okurum canim insallah her gun mu okuncak kuzumJenna16 @yasminsay @Bal0ncuk @-cantanem- @Raxeria
Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
allah razı olsun canımm yok 15 nisana kadar 1 tane okuyacaksın kuzum ısmım merve nur kuzum okudugunda haber verırmısın tekrarOkurum canim insallah her gun mu okuncak kuzum
tamam canım benım 1 tane ekledım sanadaBugun 1tane okurum cnm insallah Rabbim gonlundekini nasip etsin en kisa zamanda![]()
ayyy negoom allah razı olsunn amin inşallahh
1 tane aldim canim
aynen merfem seni ekldim bile benBen yazmıyorum bile aldım diye.![]()
tamam yasemincimm allah razı olsun merve nur ısmım okudugunda bıldırırmısın tekrar peki tik koyayım1 tane aldim canim