- 6 Mart 2024
- 2.336
- 2.183
- 48
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Sprayl taktırdım akıntı oldu lekelenmelerım durmadı 6 ay ıcınde geçer dediler geçmedi enfeksiyon olmuş vücut kabul etmemiş tuplerım tıkandı oğlundan sonra bidaha hamile kalamadımHayir öyle biri değil normalde cok anlayışlı naiftir bu konuda tartışmaz ama sprail diyince korkuyor anlattım ama ya zarar verirse sonra istediğimizde çocuk olmazsa diyor
o zaman zorluğunu farketmiyor ve bunu farketmesi lazım.Annesi bizimle ilgili hicbirseye karışmaz hiçbir zamanda karışmadı gecim çocuk iliski siz iyi olun yeter kafasinda evliligimizi ve esimin düşüncelerini etkileyecek kimse yok esim sadece çok çocuk seven isteyen birisi
Saygi duyduğunu söylüyor bir sene sonra tekrar konusalim diyor suan kondom ile o korunuyor ama ben yinede bir cok korunma yöntemi kullanmak istiyorumSizin bebekle alakalı nasıl zorlandığınızı (kolik durumdan ötürü) çok iyi biliyorum.
Eşinize haksızlık ettiğinizi düşünmeyin çünkü ne kadar yardımcı olursa olsun bedensel ve ruhsal anlamda en çok etkilenen kişi sizsiniz.
O enerjiyi göremiyorum diyorsunuz işte yanıt gayet açık !
Nasıl yani, eşiniz hemen mi olsun istiyor da spiral taktırmanızı istemiyor? Daha bebeğiniz çok ufak, eşinizin ne istediğinden ziyade sizin psikolojiniz önemli. Illa ona ayak uyduracağım derseniz de size gerekli şartları (bakıcı, temizlik için kadın gibi) sağlamalı bence.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Annesi bizimle ilgili hicbirseye karışmaz hiçbir zamanda karışmadı gecim çocuk iliski siz iyi olun yeter kafasinda evliligimizi ve esimin düşüncelerini etkileyecek kimse yok esim sadece çok çocuk seven isteyen birisi
Ay daha neler yaaaaa. İlk çocuğumdan sonra spiral taktırdım, sütten kesince hapa geri döndüm istediğim zamanda da 2.ye hamile kaldım. Eşiniz bir yerlerden bir hurafe duymuş ona inanmış, 1. Olduysa çok büyük bir sıkıntı olmadıktan sonra istediğinizde 2. De olur. Ayrıca spiral kayıp rahmi yaralasa da tedavi edilebilir bir şey oluyor o, anne olmayı engellemez.Hayir öyle biri değil normalde cok anlayışlı naiftir bu konuda tartışmaz ama sprail diyince korkuyor anlattım ama ya zarar verirse sonra istediğimizde çocuk olmazsa diyor
Çok nadir yaşanabilecek bir durum gelmiş başınıza, allah kolaylık versin ama bu söylediğiniz herkesin başına gelen bir şey değil. Bu ülkede pek çok kadın spiralle korunuyor ve halinden gayet memnunSprayl taktırdım akıntı oldu lekelenmelerım durmadı 6 ay ıcınde geçer dediler geçmedi enfeksiyon olmuş vücut kabul etmemiş tuplerım tıkandı oğlundan sonra bidaha hamile kalamadımtüp bebek gibi zorlu stresli bi sürece girdik .
Çoklu korunma yorgunluktan başka bir şey değil, eşiniz prezervatifle korunmayı kabul ediyorsa bence bu işin üzerine çok düşmeniz gerekmiyor. Ha o ne derse desin ben ikinci yöntem olsun istiyorum diyorsanız hapı deneyebilirsiniz.Saygi duyduğunu söylüyor bir sene sonra tekrar konusalim diyor suan kondom ile o korunuyor ama ben yinede bir cok korunma yöntemi kullanmak istiyorumdogumdan değil ortamdan dünya duzeninden kolik ten korkuyorum bir de iki küçük çocuk çok zor ya
2,5 aylık bebek varken neden böyle şeyler düşünür ki insanKizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Aynı değil ya babayla annenin verdiği emek. İstemek kolay. Sizinki iyi diyorsunuz ama bence ülkedeki erkeklerin çoğu sperm donasyonundan başka işe yaramıyor.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Evet öyle oldu .Çok nadir yaşanabilecek bir durum gelmiş başınıza, allah kolaylık versin ama bu söylediğiniz herkesin başına gelen bir şey değil. Bu ülkede pek çok kadın spiralle korunuyor ve halinden gayet memnun
Aaaa kocaya bak, tamam bebek tek olmuyor da gebelik ve doğum sonrası çocuk kamyon gibi anasının üstünden geçiyor. Öyle daha ayaklanmadan bebek yatarken 2. 5. 10. tabi istenir. Hayır düşünmüyorum diyeceksin isterse küssün. Doktora gitsen iki sene bekle vücut toparlasın der sana. Deli mi nedir kocan?Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Kendi bedenime taktıracağım spiral için kocamdan izin almam, çocuk sahibi olmak karşılıklı istekle olmalı hatta kadının söz hakkı %80 olmalı. Bir taksiye bin git.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Neden istemiyo ben anlamadim herseyi gectim bunu esin bilmek zorunda mi ? Ozaman kendisi korunacak.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?