- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Cocuk dogurma ve buyutme eylemlerini ustlenmedigi surece bu konuya eş kisisi karisamaz. Ister yarin dogurursun istersen 5 sene sonra istersen hic dogurmazsin.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Korunun ,siz istemediğiniz sürece 2. Çocuk olmasın. Bebeği 9 ay karnında taşıyan mide bulantısı yaşayan, doğum sancısı çeken,7/24 bebek bakımıyla ilgilenip uykusuz kalan, emziren sizsiniz. O ise işten geldiği kadar görüyor bebeği. Bu yüzden size ısrarla 2. Çocuk istiyorum demesi çok saçma. Tabiki siz haklısınız.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Şu bile 2. Çocuğu ertlemeniz için bir sebep.64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum
Yok mükemmele yakınmış.Şu bile 2. Çocuğu ertlemeniz için bir sebep.
Kocaniz olacak adamın mental sağlığı yerinde mi?
Annesi bizimle ilgili hicbirseye karışmaz hiçbir zamanda karışmadı gecim çocuk iliski siz iyi olun yeter kafasinda evliligimizi ve esimin düşüncelerini etkileyecek kimse yok esim sadece çok çocuk seven isteyen birisiizin gününde bebeğinizi ona bırakın çıkın sütünü sahip bırakın. öyle işten geldiği zaman almaya anlayacağı bir se değil ayrıca annesi filan dolduruyor olabilir. hemen ikinciyi yap beraber buyusunler mantığı eskilerden. saldım çayıra mevlam kayıra usulü buyurler
Hayir öyle biri değil normalde cok anlayışlı naiftir bu konuda tartışmaz ama sprail diyince korkuyor anlattım ama ya zarar verirse sonra istediğimizde çocuk olmazsa diyorEşiniz sonra nie çocuk olmuyor die sizinle daha büyük bi tartışma içine girmesin ?
Siz ikna etmeye bakın orta yolu bulun bu bebek emsin süt hakkı var falan . Bu yürüsün ondan sonra moduna alın sonrasını sonra düşünürsünüz .
Buna hic enerjim yokEsin yardımcı annen yakında su an çok yeni ama bence de ikisini yakın dogurup birlikte büyütmek en mantıklısı çünkü sana bir haberim var bunlar zor günlerin ama yakında daha zor günlerin olacak6 yaşında tek çocuğuma ikinciyi yapmak istiyorum ama keşke yakın yapsaydım da birlikte buyuseydiler
Sizin bebekle alakalı nasıl zorlandığınızı (kolik durumdan ötürü) çok iyi biliyorum.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymistamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?