Gebeliğe Hazırlık Benim gibi olan var mı? Pko, gebe kalmıyorum düşünceler :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende de pko var bizde 3 yıldır evliyiz ve 1 senedir bebek istiyoruz pko nunndusmani kilo diyebilirim benimde reglim duzensizdi 12 kg verdim ver ilaç kullanmadan reglim kendiliginden geldi doktorum da bana kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi kg verince ve reglim kendiliğinden gelince bana bı umut geldi kafa rahatlığı önemli tabi takmicaz ama takiyoruz

Aynen de işte yetmiyor takviyede ben kaç ay inofolic kullandın aynı
D vitaminine baktır, eksikse takviye al, başka kürler dene yumurta kalitesini artırmak için bal+tarçın+çörekotu kürü var mesela çok öneriliyor, bazı macunlar var bal ve çeşitli bitkilerden oluşan bunlar hep yumurtanın kalitesini artırıp döllenme ihtimalini artırır. Eşin doktora gitmediyse o da baktirsin spermlerinde sorun var mı yokmu, varsa onun çaresine bakarsınız. Yoksa bile spermleri daha da canlandırmak için belli başlı yiyecekler yiyebilir, ilk aklıma gelenler bunlar. Olur inşallah iki tarafta da ciddi bi sorun yoksa artık bircok seyin çözümü var diye düşünüyorum

Sağol canım inşallah
Ballı bir karışım kullanıyorum ben eşimde sorun yok

Bide dünü ndeğerlemedik bugün olsa olur mu

Benimde olmadı 3 sene pco dan dolayı. Çok şükür hamileyim ve 57. gün öğrendim geç döllenme oluyor bizde umudunuzu kaybetmeyin. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba canım yazdıklarını çok üzülerek okudum Bebek sahibi olmak sanırım dünyanın en güzel şeyi ve o yüzden çok etkileniyoruz diye düşünüyorum. Ben 3 senelik evliyim ve 1,5 senedir korunmuyoruz ve kendiliğinden olmadı öyle zamanlar geçirdim ki hıçkıra hıçkıra ağladım gizli gizli ağladım ve bunun gibi kötü zamanlar diyeyim. Neyse her seferinde negatig yazısını görmek yeterince beni üzdü sonra eşimle bi ara çok kavga ettik ama bebek yüzünden değil başka sebepler sonra da ilk başta dedim ya hamileysem ya boşanırsak ne olacak falan filan kafamda dönen bin tane şey kafayı yedim test yaptırdım negatif sonra kendi kendime dedim ki ya bebek olsaydı ya biz boşansaydık... herşey daha da zor olmaz mıydı? Ve kendime dedim ki Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir ve Bizim olan bize gelecektir... kendime bunları söyledim ve sürekli hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum çünkü en iyi zamanı Allah bilir eğer ki böyle düşünebilirsen biraz daha rahat edersin çünkü stres altında olmuyor bunu herkes söylüyor bende hepsini bıraktım kendimi de doktora bıraktım ve olumlu düşünüyorum benim bebeğim olacak biliyorum ve hissediyorum sadece doğru zamanı bekliyor canım Allaha emanet ol

Ben de seninle aynı durumu yaşadım. Pcos var ama ileri seviye değil ve kilo alımı etkiliyor evet zayıflamak gerekiyormuş doktor dedi. Bana da inofolic toz olandan verdi. Ben 38-39 günde bir oluyorum ama o ilacı kullandığım için sanırım bu ay 28. Günde adet oldum ve seninle aynı duyguları yaşıyorum. Ama stres yaparsak olmuyormuş kuzum. Stresi azaltarak olma ihtimalini yükseltiyoruz. Kötü düşünceleri kafandan at. Pcos konusunda doktor öyle dediyse çok şanslısın çünkü ileri seviye olursa kısırlık olması muhtemel oluyor. İkimizde de Allah’a şükür öyle bir durum yok. Veren de Alan da Allah. O yüzden canını sıkmadan pozitif düşünerek bebeğini bekle. Biliyorum zor ama ben de kendimi deliriyor gibi hissediyordum ve doğru olmadığını bana zarar verdiğini bebeğim olacaksa bile takıntım yüzünden olmama ihtimali beni biraz olsun sakinleştirdi. Mutlu olmaya çalış. Güzel düşün güzel şeyler olsun. Rabbim isteyen herkese bizlere de nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca bir evlat

Aynen öyle canım maalesef takılıyor ne kadar takılmasını istemesek de

Çok sağol canım yorumun için. Evet en iyisi zamana bırakmak ben de olacağına inanıyorum ama işte insan gene de adet yaklaştıkça bi strese giriyor maalesef

Amin canım çok teşekkür ederim yorumunuz için ilk zamanlara göre biraz daha rahatım aslında ilk zamanlar bi de bilgisizlikten hemen hamile kalacağımı sanıyordum ve her ay negatif görmek çok kötü oluyordu artık en azından daha bilgiliyim ve yavaş yavaş kabulleniyorum hemen olmayabileceğini gibi inişli çıkışlı duygularım bilmiyorum allah hayırlısını versin diyelim hakkımızda.

Haklısın canım. Ben de akışına bıraktım diyip kabulleniyorum ama kendimi burda hamilelik postlarını okurken buluyorum. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bahsettiğiniz ilacın ismi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…