Merhabalar öncelikle. ben 2 senelik evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz. Son beş aya kadar adetlerim 31-33 gün aralığıyla olmak suretiyle düzenliydi. Son 5 aydır adetlerim düzensizleşmeye başladı. Son 5 ay adet düzenim şu şekilde 35 gün, 38 gün, 50 gün, 49 gün, 44 gün. Bunda kilo almamın etkisi var mı bilmiyorum yaklaşık 5 kilo aldım bu süreçte ve çene bölgem aşırı sivilce doldu. Ben geçen ay adetin üçücü günü doktora gittim çünkü bi sorun vardı belliydi. Bu arada hamileliği çok istediğimi ve çok kafaya taktığımı belirtmek istiyorum. Doktor bana hafif düzeyde polikistik over olduğumu, hormonlarımda herhangi bir sıkıntı olmadığını, yumurtalık rezervimin falan iyi olduğunu, doğal yoldan gebe kalabileceğimi söyledi ve inofolic combi adında bir ilaç verdi. Bu ilacı günde 2 kez kullanıyorum şuan üçüncü kutumdayım. Çok karışık duygular içindeyim şuan adetim biteli 27 gün oldu ve ben gene hamile miyim, hamileyim aa bak başım döndü, aa bak gülünce kasığım battı, aa halsizlik var kesin hamileyim diye kafamda kurmaya başladım. Aklımın diğer bi köşesinde ise hı hı daha yumurtlama günün gelmeden hamile kaldın, hı hı zaten belirtiler hemen başlıyor, sen hamile kalamazsın şeklinde cümleler dönüyor. Akışına bırakmam gerektiğini biliyorum ama bırakamıyorum 8 aydır yaptığım testin haddi hesabı yok. Ben bu düşünceleri aklımdan çıkarmayı nasıl başarıcam, nasıl akışına bırakıcam. Bi tarafım kesin hamilesin diye düşünürken bi tarafım nasıl sen hamile kalamazsın diye düşünüyor. Benim gibi olan var mı lütfen yardımcı olun. Adetim düzensizleştiği için ne zaman olacağımı bilmiyorum ama normal şartlarda bile şuan daha bir hafta var. Lütfen yardımcı olun napmam gerekiyor nasıl kafamdan Atıcam bu düşünceleri. Biliyorum akışına bırakmadan hamile kalamıcam. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen