Benim gibi olan hic var mi?

benimde öyleydi önceden.seyrek, siyah değil ama uzundu.çok fazla belli olmuyodu.rahatsız oldum yinede.epilatörle aldım hep.şuan hala seyrek çoğalmadı ama siyahlaştı.lazer epilasyon için ada da yapsan jilette vursan aynıymış.kıl köküyle alakalı.jilete vurdurmalarının sebebi de daha iyi muayene edip fiyat çıkarmakmış yoksa bi değişiklik yapmıyomuş.

ben bunu bıyıklarımda denedim de gün boyu haşlanmış tavuk gibi gezdim nasıl dayanılıyor ve o kızarıklık nasıl gidiyor acaba

hematen krem sur benim ki kizarmadi agdadan hemen sonra surme ertesi gun sur orasi hassas ya kizarir bacaklarada sorun olmuyor

hematen krem sur benim ki kizarmadi agdadan hemen sonra surme ertesi gun sur orasi hassas ya kizarir bacaklarada sorun olmuyor

Kremi degil, tuz limon karisimini biyigi aldiktan bir gun sonra mi suruyoruz?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Epilasyondan sonra siyahlasti mi yani? Igne yaptirsam tamamen bitmez mi yaa?

Kremi degil, tuz limon karisimini biyigi aldiktan bir gun sonra mi suruyoruz?

Tuz+limon+karbonat yapiyorum bende.
Agdadan yada epilasyondan sonra sur bu karisimi en az 15 dk beklet ova ova cikar hametan sur.

Benim arkadaşım evlendi çoluk çocuğa karıştı hala daha bacaklarını almaz.. Hayır yani eşinden de mi rahatsız olmuyorsun denize de öyle giriyor mesela.. Bence almalısın sende..

Ya ben de bunu cok merak ediyorum 2 ayda 1 demissiniz. Ben ayda 1 ciksa raziyim ama agdayla aldigimda ertesi hafta cikiyorr yaa. Yanlis mi aliyorum acaba ??

Galaxy s4

Bence etken olan tüy yapisi ben kartuş agdayla alıyorum tüylerim cilizdir dediğim gibi bazi yerlerin de bacagim hiç cikmamaya basladi asil sebep ne bilemiyorum ama

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Benim tüy köklerim çok kalın o zaman
İnşallah aldıkça cılızlaşır benımkıler de

Ya almayi geçtim bu zamana kadar nasıl almadım günah bi kere yani

note3 kadinlar_klubü

Epilasyondan sonra siyahlasti mi yani? Igne yaptirsam tamamen bitmez mi yaa?

epilasyon aletiyle aldıktan sonra siyahlaştı evet.lazer için iğneli epilasyon pek önerilmiyo.eğer lazer epilasyon düşünüyosanız;iğnesiz lazer epilasyon için önce gidin bi baksınlar alet göremeyebilir.görmezse eğer en iyi alma şekli yine ada ve epilasyon aleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…