Bayanlar merhaba, yine bir kil tuy derdi...
18 yasindayim ve bacaklarimi hic almadim, sadece kol alti ve genital boyleyi aliyorum..
Bacaklarimi almama sebebim, cok fazla olmamasi ve annemde almama karsi cikmisti zamaninda.
Bacaklarim tamamen temiz degil kendiliginden fakat cok ta yok, olanlar da uzun amaa..
Acik giymedigim icin sorun olmuyor ama deniz falan derken aliyim mi almiyim mi diye kararsiz kaldim, aldiktan sonra fazlalasir mi?
Ya da bir sene bekleyip lazer mi yaptirsam, daha cabuk sonuc verir diye?
Sizce bacaklarimi hic almadigim icin lazer daha iyi sonuc verir mi? Arada bu konuyla alakali topicleri okudugum icin, lazerin cesitleri oldugunu ogrendim, sizce hangisi en etkili? Istanbulda, cok iyi dediginiz bir yer var mi?
Tecrubelerinize guveniyorum bayanlar, simdiden tesekkurler..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bu yaşa kadar nasıl almadın
Lazer koyu renkler için eğer değilse bi işe yaramaz
Epilatörle al azaltır inceltir ve geç çıkartır
Bayanlar merhaba, yine bir kil tuy derdi...
18 yasindayim ve bacaklarimi hic almadim, sadece kol alti ve genital boyleyi aliyorum..
Bacaklarimi almama sebebim, cok fazla olmamasi ve annemde almama karsi cikmisti zamaninda.
Bacaklarim tamamen temiz degil kendiliginden fakat cok ta yok, olanlar da uzun amaa..
Acik giymedigim icin sorun olmuyor ama deniz falan derken aliyim mi almiyim mi diye kararsiz kaldim, aldiktan sonra fazlalasir mi?
Ya da bir sene bekleyip lazer mi yaptirsam, daha cabuk sonuc verir diye?
Sizce bacaklarimi hic almadigim icin lazer daha iyi sonuc verir mi? Arada bu konuyla alakali topicleri okudugum icin, lazerin cesitleri oldugunu ogrendim, sizce hangisi en etkili? Istanbulda, cok iyi dediginiz bir yer var mi?
Tecrubelerinize guveniyorum bayanlar, simdiden tesekkurler..
Ben de şaşırdım bu zaman kadar almamış olmana, mezuniyetin falan olmadı mı? ya da denize girerken falan, az da olsa insanı huzursuz eder, epilatorle alabilirsin gercekten azaltıyor ve geç çıkıyor, ağda da kullanabılırsın. Lazer için tuylerın siyah veya sanırım koklerının kalın olması mı gerekiyormuş ne, öyle daha kesın souc veriyormuş, ben de seneye başlayacağım inşallah lazere.
Ben tamamen bitmesini istiyorum ama hic dokunmak istemiyorum ilerde bacaklarima.... Epilatorle alinca kil donmesi yapiyormus diye duydum, bir de onunla ugrasmayayim
Yok canım ben uzun zamandır alıyorum kıl dönmesi falan olmadı hiç, batık olabilir onu da kese yaparak çözebilirsin, bir şekilde alman gerek nasıl kısa bir şey giyeceksin veya denize gideceksin ki. Tüy dökücü falan kullanabilirsin. Tabi ki yine de senin kararın lazeri beklemek falan isteyebilirsin ama bence giç bir etkisi olmaz alıp almamanın
bacaklarini sir agdayla al uzerine limonlu tuz sur ucgun 1 saat bekle yika tuylerin hic kalmaz ben biyiklarima denedim kalmadi
Gercekten mi?? Bunu her yerimize denesek yarar mi? Yoksa hic alinmamis yerlere mi yaptiniz? Keske biyiklarimi almadan once ogrenseydim bu tarifi yaa
Ben tamamen bitmesini istiyorum ama hic dokunmak istemiyorum ilerde bacaklarima.... Epilatorle alinca kil donmesi yapiyormus diye duydum, bir de onunla ugrasmayayim
İnce zayif tüylerin varsa lazer seni çok ugrastirir hem az diyorsun kil koku zayif diyorsun agdayla iki ayda bir 20dkda aliver tertemiz düşündüğüne degmez..
Ben ağda ile aliyorum çoğaltmak aksine bazi yerlerinde hic tüy cikmiyor bile artik..
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
bacaklarini sir agdayla al uzerine limonlu tuz sur ucgun 1 saat bekle yika tuylerin hic kalmaz ben biyiklarima denedim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?