- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.701
Nişanlım halsizlik ve ateş var dedi dün ama sabah iyiydiHeee alman asisi yapar aile hekim diyince sen çin aşısı vuruyolar oyle biliyodum cunku kuzum ondan sordumannem yaptirdi hicbiseyi olmadi ne agri ne bise ama sanirim genç oldugumuz icin oluyo bu yada senin hassas nisanlininki agridimi hic
Çok gencssiniz canoo oluyo boyle etkiler insaallahh atlaticaksiniz heptenNişanlım halsizlik ve ateş var dedi dün ama sabah iyiydi
İnşAllah bitanem ne yemek pişirdinÇok gencssiniz canoo oluyo boyle etkiler insaallahh atlaticaksiniz hepte
Kurufasulye pilav yaptim kuzum benim bulgur vardi diyete devamkeeİnşAllah bitanem ne yemek pişirdin
Afiyet olsun canımKurufasulye pilav yaptim kuzum benim bulgur vardi diyete devamkeekurufasulye yi suyunu almadan pilavla yedim tursular vardi semizotu salata vardi ayran bugunde cok sukurr doyduk yarin ola hayrola
Sen ne yeduunnnnAfiyet olsun canım
Yemek yemedim canım ölenin üstüne şimdi salata yaptımSen ne yeduunnnnbide az once beyaz cikolatali magnum yedikk
Oohh afiyet olsun cok severim salatayiiYemek yemedim canım ölenin üstüne şimdi salata yaptım
Minnosum kuzum iyimisin bitanemYemek yemedim canım ölenin üstüne şimdi salata yaptım
Aşkım içim yanıypr ya ama iyiyim tek sorun o sanki 50 derece ateşteyimMinnosum kuzum iyimisin bitanem
Olaaaayyyyyy oda guzell birseyy ojelerin terliğin yıkılıyooreeKahveyi cayla aldattimEki Görüntüle 2873332
Bu athenafa kimKahveyi cayla aldattimEki Görüntüle 2873332
Ilık bi duşa gir belki faydası olurAşkım içim yanıypr ya ama iyiyim tek sorun o sanki 50 derece ateşteyim
Yok duş almam yasak 1 gün alma dediIlık bi duşa gir belki faydası olur
Aaa öylemi iyi o zaman aman yapma sabaha toplanirsin kuzumYok duş almam yasak 1 gün alma dedi
İnşAllah bitanemAaa öylemi iyi o zaman aman yapma sabaha toplanirsin kuzum
Hahshshaha terligim size ozelOlaaaayyyyyy oda guzell birseyy ojelerin terliğin yıkılıyooree
Seni picaklarimBu athenafa kim
Hahahaha özel olsunHahshshaha terligim size ozel