Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

sağoll kuzum benimm bekliyorumm :rolleyes:

çok işlere koşturdun aşkımm ama evdesin süper süperrr :KK9::KK9:
Evet bitanem IMG-20210618-WA0015.jpeg
Ortaki beyazı aldım bulaşık makinası a indirim yapmadılar dedim üstüne birşey verin yoksa almadan gidiyorum nakit para bunu verdiler 🥰

Ya bütün çeyiz eşyasını oradan aldım dedim illa yapın indirim indiririmsiz tek fiyat dediler dedim yok ben almam ya indir yada almam hediye verelim dediler bende tüm mağazayı gezdim bundan alacaktımdedim bu olsun en iyisi😂
Yaaaaa hahahha kiz ben bukadari cesaret edemezdimm ben boyle hic diyemiyorum nedense cin gibi olcaksin aslindaa seni takdir ediyorumm :KK70:

beni unuttun sandımmm :KK42:
Aşk olsun joum unuturmuyumm. 1 de kuaför randevum vardı bakımlandım geldim sonra annem geldi yeni gitti anca girebiliyorum😍🤗
Bugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugun😊😊Eki Görüntüle 2873075
Afiyet olsun bitanem😍🤗
Ben yoktum bu gün şimdi buradayım birazdan yapıcam kahvemi 🥰
Afiyet olsun minnoşum😍🤗
Evet bitanem Eki Görüntüle 2873173
Ortaki beyazı aldım bulaşık makinası a indirim yapmadılar dedim üstüne birşey verin yoksa almadan gidiyorum nakit para bunu verdiler 🥰
Aynı bende de var beyaz 😍😍

Yaaaaa hahahha kiz ben bukadari cesaret edemezdimm ben boyle hic diyemiyorum nedense cin gibi olcaksin aslindaa seni takdir ediyorumm :KK70:
Benim yanımda birileri olursa isterim indirim 🥰😂😂önce diğer çalışan baktı dedim Sinan bey nerde ben bu mağazadan 15.000 lık alışveriş yaptım dedim o baksın dedim adam geldi dedim siz taksitli olunca vade farklı ekliyorsınjz ben peşin alıyorum neden indirmiyorsunuz bunlar da yardımcı olamam dedi dedim sne hangisinde yardımcı oldun acaba aldıklarımı hangisinde ben 100 tşde olsa indirim istiyorum dedim eee o zaman hediye verelim dedi 😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Benim yanımda birileri olursa isterim indirim 🥰😂😂önce diğer çalışan baktı dedim Sinan bey nerde ben bu mağazadan 15.000 lık alışveriş yaptım dedim o baksın dedim adam geldi dedim siz taksitli olunca vade farklı ekliyorsınjz ben peşin alıyorum neden indirmiyorsunuz bunlar da yardımcı olamam dedi dedim sne hangisinde yardımcı oldun acaba aldıklarımı hangisinde ben 100 tşde olsa indirim istiyorum dedim eee o zaman hediye verelim dedi 😂😂
Vallahiii alisverise seni yanima almam lazimm🤣🤣🤣🤣

valla çok fena rahatladım 😂😂
Evet bugün 2 tane içtim ama atamadım 😍🤗

Sağol minnoşum sende güle güle kullan🤗🤗
Ooo hemde 2 tane heyy masaallahh fazla kacirma bebiş gelecek insaallahh😍😍

• Muhteşem
Reactions: H M
Kendim sabah içmiştim annemde gelince mecbur onlada içtim kuzu, ay inşallah diyim yaa😬😍😍

Afiyet olsunn güllerine bayıldım😍😍😍
Yürüyüşten sora eve girmeden dalında dökülmek üzere olan gülü almadan duramıyorum kiyamiyorumda ama dökülecek gibi bakıyorum onu kopariyorum 🙈🙈

X