Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Elhan Elhan abla bende cocuk gelisimde okudum anaokulunda staj gordum ama calişamadim evlendim uzaga gittim biraz sehir disina burdada is bulamadim oylede kaldi simdi nisanda korona olmustum korkudan adim atamiyorum işlerede allah nasip ederse bebisle 😊😊😊 cocugum buyuyunce krese vercem ordan beraber bende kres te cslisirim cocugum beraber eve gider geliriz dedim 😊😊
Çok güzel bir mesleğin var. Kolunda altın bilezik şimdilik dursun. Bütün memleket aşilansin inşallah güzel bir iş bulursun canım. Bu arada bebeğin de iyice büyür. En önemlisi sağlık. İkinci çocuğa hamile kalırsan planların biraz otelenebilir çok dikkatli olmalısın. :KK68:

Çok güzel bir mesleğin var. Kolunda altın bilezik şimdilik dursun. Bütün memleket aşilansin inşallah güzel bir iş bulursun canım. Bu arada bebeğin de iyice büyür. En önemlisi sağlık. İkinci çocuğa hamile kalırsan planların biraz otelenebilir çok dikkatli olmalısın. :KK68:
Daha bebisim olmadi ablaa allah ne zaman nasip edersee 😊😊 ilkini ikinciyide insaallahhh tesekkurr ederimmm :KK36: bilgilerin icin😊

Yaaa bahceli evim olsun cok istiyorum buralarda var 3 5 tane adamlar ywni yapmis 1trilyon nerddyse yaa ben o parayla neler alirimm 4 tane ev alirim veririm kiraya birini alirim kendime 🤣🤣🤣 hadii yapalim beraberr :KK4: :KK4:
Ama kulağımı cekiyon zalim kadın
Hem kahvaltıya çağırıyorum hem şiddet görüyorum 😪

• Komik
Reactions: Jou
Doktoruna danışmadan bırakma bence canım. Benim yaşım küçüktü bıraktırmıştı doktorum ama başlatmasıda önlem amaçlıydı çok düşük bir düzeyde yüksekti. Birkaç sene sonra yine yükseldi ilacı bırakınca işte. Anne tarafımın hepsinde var benim hemen heemn. Benimde tahlillerim şu şekildeydi bunu özel bir hastanede doktorum yaptırmıştı. Sonrasında kontrol için devlettrn bir doktora gittim haşimato tiroidim var dedim sadece tsh baktı bu antikorlara hiç bakmadı. Bakması gerekirmiydi bilmiyorrum🤷🏼‍♀️Eki Görüntüle 2872788
Yok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.

Rutin kontrollere gittgmde bu antikorlara bakmiyorlar benimde 1 kere mi ne baktilar sadece tsh ve serbest t4 bakiliyor hep tsh degerinden anloyorum bende sadece normal sinirlar 4 4 bucuk gisterse de oralarda oldugunda bile bana iyi gelmiyor dun 2 cikti mesela bu cjvarlarda cok daha iyiyim cok sukur.

Yok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.

Rutin kontrollere gittgmde bu antikorlara bakmiyorlar benimde 1 kere mi ne baktilar sadece tsh ve serbest t4 bakiliyor hep tsh degerinden anloyorum bende sadece normal sinirlar 4 4 bucuk gisterse de oralarda oldugunda bile bana iyi gelmiyor dun 2 cikti mesela bu cjvarlarda cok daha iyiyim cok sukur.
bir dahi kontrolde sor canım

X