Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Tesekkur ederimm ama dogru sonucta Uzulmekte fayda etmezki aslinda uzulsekte neolcak ne degiscekk sonucta oyuzden halime sukrediyorum allah belki boyle dengeliyor belki durumum var diye tedaviyle naisp edicek bana cok sukur maddi manevim tup bebege yaptiracak kadar gucumuz var ben ona cok sukrediyorum ya olmasaydi durumumuz belkide beklicektim 10 sene fln istedigimizde bile ne zaman istersek yaptirabiliriz mesela oyle dusunmek lazim 😊😊 bende 2 embriyo yaptircamm ikiz olsun cok istiyorumm 🙈🙈 insallah guzel haberlerle veririm burda🥰
Insallah canim benim tabiikii oyle

• Beğen
Reactions: Jou
Evet çok şükür nasip oldu sürpriz bir şekilde.
Ben çok huylarım işte böyle şeylerden.
Ya ne kadsr sevindimm inanamazsin
Brbrmizi tanimasakta surda muhabbetm olan herkese gonul veriyorum degeer veriyorum
Kac haftalik dikis tedbiren atildiysa skma canini nolur ya olumsuza yonelme Rabbim insallah sag salim kucagna almayi nasip etsin uyuz u da salla gitsin keske evinde kalmasaydin bu gece imkan varmydi onuda blmiyorumya

Ya ne kadsr sevindimm inanamazsin
Brbrmizi tanimasakta surda muhabbetm olan herkese gonul veriyorum degeer veriyorum
Kac haftalik dikis tedbiren atildiysa skma canini nolur ya olumsuza yonelme Rabbim insallah sag salim kucagna almayi nasip etsin uyuz u da salla gitsin keske evinde kalmasaydin bu gece imkan varmydi onuda blmiyorumya
Ah canım benim sağol, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 17+lardayız.
Oğlumu rahimağzı yetmezliğinden kaybettim ya ondan atıldı.
Psikolojik olarak çok zor 1 ay oluyor dikiş atılalı, yatıyorum sürekli evde.
Maalesef hiç bir yere gidemem.

Sagoll canim insallahh hayir bende bise yok tedavim surecindeydim 6 ay once asilama oldum 2 kez sonuc olumsuz oldu dahada biraktim yorulmustum dinlenmeye aldim kendimi iste bu aydan sonra hayirlisiyla olmazsa gene tüpe gecicem temmuza allahin izniyle😊😊 aciklanamayan infertilite benim iste
Kuzum sen de mi bebek istiyorsun

Kasımda düşük oldu kurtajdan sonra olur dediler kac ay gecti yumurtlama takibi yapıyorum bu ay da yumurtam catlamadi ustelik 3cm kiste dönüşmüş dedi dr
Aaa kürtajmi sakin uzulmee demekki nasip degilmiss belkide engelli olcakti cocuk belkide saglikli degill allah saglikli degil nasip etmedi belkide benimde arkadasim cok yeni oldu kürtaj benimde catlamadigim gunler oluyo 7 cm kist olmustu o adet oldugu zaman gidiyo temizlencek iyice ne zaman oldun yenimi benim arkadasim daha yenii kurtajdan sonra 1 ay sonra yeni oldu ama cok agridi ve cok kanamasi var demekki onun bile hala temizlenmemis bütün pislikleri atiyor dr kist diyince bise verdimi naptin

Aaa kürtajmi sakin uzulmee demekki nasip degilmiss belkide engelli olcakti cocuk belkide saglikli degill allah saglikli degil nasip etmedi belkide benimde arkadasim cok yeni oldu kürtaj benimde catlamadigim gunler oluyo 7 cm kist olmustu o adet oldugu zaman gidiyo temizlencek iyice ne zaman oldun yenimi benim arkadasim daha yenii kurtajdan sonra 1 ay sonra yeni oldu ama cok agridi ve cok kanamasi var demekki onun bile hala temizlenmemis bütün pislikleri atiyor dr kist diyince bise verdimi naptin
Yeni henüz pazartesi gunu soyledi ve 2 ayda atarsin dedi bunun için yoga yapıyorum bana kalirsa bir aya kalmaz atarım en gec ilk adette bunun disinda bisey soylemedi doktorumu degistircem ama saglikli yumurtaya catlamaz dedi ya negatiflik sacti resmen ben de huylanirim negatif insandan onun enerjisi yuzunden oldu gibi geliyor Allah affetsin bu dusuncelerimi 🙈

• Beğen
Reactions: Jou
Yeni henüz pazartesi gunu soyledi ve 2 ayda atarsin dedi bunun için yoga yapıyorum bana kalirsa bir aya kalmaz atarım en gec ilk adette bunun disinda bisey soylemedi doktorumu degistircem ama saglikli yumurtaya catlamaz dedi ya negatiflik sacti resmen ben de huylanirim negatif insandan onun enerjisi yuzunden oldu gibi geliyor Allah affetsin bu dusuncelerimi 🙈
Icine sinmediyse doktor degistir canim ben degistirdim asilamayi bile beceremedii bosa gitti param ne hali varsa gorsun dedim isnan yasadigi zaman anliyor artikk

X