- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.221
Heee bende biram heyecanlandım. Olsun teyE olucaz o kesin er yada gechahahaha keşkee delii tüp yaptırınca iştee
Canım yaa düşünmen yeter hiç zahmete girmeyok canım ekşi olmasın neyse ben size zeytin zamanı alırr gönderirim sonra basarsınız bidonlara börek yaparsınızJou
yok be kuzum ne zahmetiHeee bende biram heyecanlandım. Olsun teyE olucaz o kesin er yada gec
Canım yaa düşünmen yeter hiç zahmete girme
evettt bizde olacağız teyzoşko senin içinnHeee bende biram heyecanlandım. Olsun teyE olucaz o kesin er yada gec
hahahah ben ayıklarım minnoşumm ama şaka biyana gerçekten gerek yokk illaki vardır buralarda pazarda orda ne kadar olur pekii
Önce kızardım üzülürdüm baktım arsızlar anlamıyorlar öyle dedim sürekliçok güzel düşünmüşssün vallahii ağzının ortasına yapıştırıcaksın bazenn diyolar bebek yokmu bebek yokmu
geçen yıl kg 5 liraydı sizin oralarda pahalıdırhahahah ben ayıklarım minnoşumm ama şaka biyana gerçekten gerek yokk illaki vardır buralarda pazarda orda ne kadar olur pekii
iyi yaptın vallahaa :)Önce kızardım üzülürdüm baktım arsızlar anlamıyorlar öyle dedim sürekli
aaa çok iyiymişş kesin buralarda pahalıdır aynenn pahalı oluyor doğru şimdi hatırladımgeçen yıl kg 5 liraydı sizin oralarda pahalıdır
bizim buralarda zeytin çok ya ondan herhaldeaaa çok iyiymişş kesin buralarda pahalıdır aynenn pahalı oluyor doğru şimdi hatırladım
aynenn bende öyle oluyorumm çiçeğimm birazdan bende yemek hazırlarımm öptümmbizim buralarda zeytin çok ya ondan herhaldemesai sonu ben eve kaçar eve geçince yazarım
ya ben otobüste telefona bakınca midem bulanıyor ekrana bakmıyorum
4.ay yeni bitti canım, cinsiyetini de öğrenmedik
Menüde neler var bakimaynenn bende öyle oluyorumm çiçeğimm birazdan bende yemek hazırlarımm öptümm
hee doğru onuöğrenmemiştiniz ne zaman öğrenceksiniz :)4.ay yeni bitti canım, cinsiyetini de öğrenmedik
Riskli haftaları geçmek nasip olursa o zaman. Yani 7 8 aylık olursakhee doğru onuöğrenmemiştiniz ne zaman öğrenceksiniz :)
et kavurması tantuni şekli gibii münük münükkMenüde neler var bakim
Semizotu salatası bizde çok yaparız ve severiz. Afiyet olsunet kavurması tantuni şekli gibii münük münükk
pirinc pilavı kocişe kendime bulgur pilav sadebiraz diyetteyim
yeşilmercimek yemeği vardı dünden ortayada yoğurtsuz semizotu salatalı maydanozlu soğanlı salata ilkkez deneyceğim
bakalım yoğurtlu yapardım yoğurtsuz yapıyim busefer sağol canım benimSemizotu salatası bizde çok yaparız ve severiz. Afiyet olsun
Ahah güzel yürekli minnoşum yaa
Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diyeevettt bizde olacağız teyzoşko senin içinn
Çatlatma iğnesi miAhah güzel yürekli minnoşum yaa
Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye