- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.241
Bahçede çıkarsa bende yaptırım artık birine, yoğurtlusuna bayılırımbakalım yoğurtlu yapardım yoğurtsuz yapıyim busefer sağol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahçede çıkarsa bende yaptırım artık birine, yoğurtlusuna bayılırımbakalım yoğurtlu yapardım yoğurtsuz yapıyim busefer sağol canım benim
ben bu şekilde öğrenmiştim yarın kan ver bence.Böyle sabah yapmıştım. Çok silik çıksaydı hiç kaale almazdım ama bunda şüphelendim Eki Görüntüle 2872472
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmmAhah güzel yürekli minnoşum yaa
Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmmAhah güzel yürekli minnoşum yaa
Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye
Ohaaaa ya insaallahhhhBöyle sabah yapmıştım. Çok silik çıksaydı hiç kaale almazdım ama bunda şüphelendim Eki Görüntüle 2872472
Yaptir canimm normal yaptim cok guzel olduBahçede çıkarsa bende yaptırım artık birine, yoğurtlusuna bayılırım
Bende daha önceki aylarda 12. Gün negatif görmüştüm. İimdi bilmiyorum canım yarın tekrar idrar yaparım kanda verebilirim bakalım emin olmadan da kan vermek istemiyorumEki Görüntüle 2872475 ben bu şekilde öğrenmiştim yarın kan ver bence.
İnşallau canım hepimiz teyzoş olalım senden deAaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmm
Canım kimseye demeden git ver için rahat etsinBende daha önceki aylarda 12. Gün negatif görmüştüm. İimdi bilmiyorum canım yarın tekrar idrar yaparım kanda verebilirim bakalım emin olmadan da kan vermek istemiyorum
İnşallau canım hepimiz teyzoş olalım senden de
Öptüm canımaynenn bende öyle oluyorumm çiçeğimm birazdan bende yemek hazırlarımm öptümm
Kizz yedik bittii bulasilari koydum bile hele durrr ben opemm seniiÖptüm canım
Yaaa inşaallahhh❤❤Bende daha önceki aylarda 12. Gün negatif görmüştüm. İimdi bilmiyorum canım yarın tekrar idrar yaparım kanda verebilirim bakalım emin olmadan da kan vermek istemiyorum
İnşallau canım hepimiz teyzoş olalım senden de
Aaa maşallah bende geldim eve börek fırına verdim şimdi pişmesini bekliyorumKizz yedik bittii bulasikari koydum bile hele durrr ben opemm senii
Yaaa inşaallahhh❤❤
Kan vermekte özeller uzak canım. Devlette bence almaz sağlık ocağıda ertesi gün sonuc veriyor ertesi güne kadar nasıl beklerim bakıcam yarın yine de amaCanım kimseye demeden git ver için rahat etsin
Kiz bugunmuydu o sen yarin demedinmi banaAaa maşallah bende geldim eve börek fırına verdim şimdi pişmesini bekliyorum
Aaaa Mimarım bekleriz bir gün ne olacak kiKan vermekte özeller uzak canım. Devlette bence almaz sağlık ocağıda ertesi gün sonuc veriyor ertesi güne kadar nasıl beklerim bakıcam yarın yine de ama
Yarın ofiste yicez kız . Ben ebde haptımKiz bugunmuydu o sen yarin demedinmi bana
Sahanesinn vallahaa songüne böyle atlatın bakalımm kıskandımmmYarın ofiste yicez kız . Ben ebde haptım
Aaa kıskanma sende yapSahanesinn vallahaa songüne böyle atlatın bakalımm kıskandımmm
Seninle yiycemmmAaa kıskanma sende yap
Minnoşum benide evlatlık alsanızaa. Bayılırım böreklere çöreklere görüyorumki sizde baya yapılıyorAaa maşallah bende geldim eve börek fırına verdim şimdi pişmesini bekliyorum
Bakayım yarın olsunda bi minnoşumAaaa Mimarım bekleriz bir gün ne olacak ki
Sagol canim ben tiroit hastasym genel tahlil iciin gittim geldim .patates yoğurtlusu ve pilav bende erkenden giderim sırayı alırım yoksa birşey kalmıyor ki bütün plastikerimi aldım hatta ben kavga ettiydim sırada kadın diyor birazda bırak biz alalım hiç duymamazlıktan geldim aldım çıktım Cookiie kolay gelsin canım işin bitince gel C Cay6 geçmiş olsun neden gidiyorsun hastahneye gelirsen her zaman bekleriz