Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Çatlatma iğnesi mi🤔 netse iğnenin etkisi değildir bende kullandım bir kaç defa.
Böyle sabah yapmıştım. Çok silik çıksaydı hiç kaale almazdım ama bunda şüphelendim 🙄 A01ACA5A-DDE8-4085-BF24-DDF4672EB5BC.jpeg

Ahah güzel yürekli minnoşum yaa 😍😂

Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye 😬
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmm :rolleyes:

Ahah güzel yürekli minnoşum yaa 😍😂

Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye 😬
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmm :rolleyes:
Böyle sabah yapmıştım. Çok silik çıksaydı hiç kaale almazdım ama bunda şüphelendim 🙄Eki Görüntüle 2872472
Ohaaaa😍😍😍😍😍😍 ya insaallahhhh

😍Eki Görüntüle 2872475 ben bu şekilde öğrenmiştim yarın kan ver bence.
Bende daha önceki aylarda 12. Gün negatif görmüştüm. İimdi bilmiyorum canım yarın tekrar idrar yaparım kanda verebilirim bakalım emin olmadan da kan vermek istemiyorum😬
İnşallau canım hepimiz teyzoş olalım senden de 😍

patates yoğurtlusu ve pilav 😂 bende erkenden giderim sırayı alırım yoksa birşey kalmıyor ki bütün plastikerimi aldım hatta ben kavga ettiydim sırada 😂😂 kadın diyor birazda bırak biz alalım hiç duymamazlıktan geldim aldım çıktım 😂🤣🤣 Cookiie Cookiie kolay gelsin canım işin bitince gel C Cay6 geçmiş olsun neden gidiyorsun hastahneye gelirsen her zaman bekleriz 😍
Sagol canim ben tiroit hastasym genel tahlil iciin gittim geldim .

X