- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.362
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.181
aaaa o neden ya çok mu kg aldın senİnşallah olmaz bebek kaybetmek çok zor çünküAllah kimsenin başına vermesin. Bu arada beslenme demişken ben tüp mideliyim.
Duaya ihtiyacım var zatenhaklısınn canımm doğruu ama sende böyle üzme kendini
dua edelim inşallahh olsunn
duamdasın canım benimmDuaya ihtiyacım var zaten
Zaten biraz fazlam vardı oğlumu kaybettikten sonra üstüne ekledim ve uzun bir süre kendime gelemedim. Tekrar tedaviye başlarken de sıkıntı yaşadım ve Dr kilo verirsen daha iyi olur dedi. O gece karar verdim Dr buldum ve ameliyat oldum. Diyetle halledemicektim insülin direncim çok yüksekti.aaaa o neden ya çok mu kg aldın sen
Sende❤duamdasın canım benimm
aaaa çok şükür iyisin hangi doktor acabaZaten biraz fazlam vardı oğlumu kaybettikten sonra üstüne ekledim ve uzun bir süre kendime gelemedim. Tekrar tedaviye başlarken de sıkıntı yaşadım ve Dr kilo verirsen daha iyi olur dedi. O gece karar verdim Dr buldum ve ameliyat oldum. Diyetle halledemicektim insülin direncim çok yüksekti.
anladım canım psikolojik olarak kötü olunca yemeğe vermişsin rabbim bu sefer kucağına aldırsın yavrunu üzüntüde hiç iyi olmaz bebğe hep mutlu olüzülmeZaten biraz fazlam vardı oğlumu kaybettikten sonra üstüne ekledim ve uzun bir süre kendime gelemedim. Tekrar tedaviye başlarken de sıkıntı yaşadım ve Dr kilo verirsen daha iyi olur dedi. O gece karar verdim Dr buldum ve ameliyat oldum. Diyetle halledemicektim insülin direncim çok yüksekti.
Umudunu kaybetme hiç, ben artık son dönemdeydim vazgeçmek üzereydim. Çok şükür nasip oldu,sende göreceksin inşallah.duamdasın canım benimm
İyiyim çok şükür, denizli pamukkalede isim vermek yasak değil demi.aaaa çok şükür iyisin hangi doktor acaba
Aynen öyle oldu,inşallah canım inşallah.anladım canım psikolojik olarak kötü olunca yemeğe vermişsin rabbim bu sefer kucağına aldırsın yavrunu üzüntüde hiç iyi olmaz bebğe hep mutlu olüzülme
inşallahh rabbimm konuyu biliyo kuzumm ben bile yemeğe vermiştim hiç çocuğum olmuyo diye şimdi vermeye uğraşıyorum birazdahaUmudunu kaybetme hiç, ben artık son dönemdeydim vazgeçmek üzereydim. Çok şükür nasip oldu,sende göreceksin inşallah.
hayırlısı olsun güzel düşün canımAynen öyle oldu,inşallah canım inşallah.
Bu sıkıntıyı anca çeken bilir, benim buradaki nickim önceleri krmzblk tı.inşallahh rabbimm konuyu biliyo kuzumm ben bile yemeğe vermiştim hiç çocuğum olmuyo diye şimdi vermeye uğraşıyorum birazdaha
Beyaz eşya markasına karar vermişsin galibahayırlısı olsun güzel düşün canım
benimki açıklanamayan infertilite kuzum eşiminde benimde birşeyimiz yok ama işte :)Bu sıkıntıyı anca çeken bilir, benim buradaki nickim önceleri krmzblk tı.
Bu hamileliğim resmen mucize oldu adımı değiştirmeyi düşünürken geldi aklıma.
Bu arada bende polikistikover var diye olmuyordu senin sebep ney? Yardımcı olmak isterim.
nişanlım alacaklarını arçelik alacak canım ben beyaz eşyadan 1 tane alıcam bulaşık makinası profilo alıcam canımBeyaz eşya markasına karar vermişsin galiba
Anladım canım, hsg falan çektirdin mi veya bir tedavi denediniz mi?benimki açıklanamayan infertilite kuzum eşiminde benimde birşeyimiz yok ama işte :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah, nasipse düğün veya nikah ne zaman ?nişanlım alacaklarını arçelik alacak canım ben beyaz eşyadan 1 tane alıcam bulaşık makinası profilo alıcam canım
tabiikii klomenler 2 kez aşılama denedim sonuç olmadıı 5 6 ay dinleniyim dedim baktım gene olmuyo normalkenAnladım canım, hsg falan çektirdin mi veya bir tedavi denediniz mi?
bayramdan sonra nikah tarihi alıcaz canım düğünde ekimde dedik kısmetseHayırlı olsun güle güle kullanın inşallah, nasipse düğün veya nikah ne zaman ?