- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.161
Niye hayırdır inşallahbende çok şükür diyim canım yıkılmadım ayaktayım
her yanım ağrıyor kuzum yaNiye hayırdır inşallah
Sağol canım hangi şarkı o anlamadımTakip ediyorum zaten ama nasıl oluyorsa gelmedi bildirim.
Zati 3 sayfa var baktığım
yarısını bana verrr güloooomaaşıda aldım bir günlük zenginim
Demeher yanım ağrıyor kuzum ya
ahahahahhaha göndereyim beyarısını bana güloooo
ama hamilesin sen korkma canım benimDemebenimde bir yerim ağrısa ödüm kopuyor ya. Psikolojim bozuldu
Evet hatırladım bu şarkıyı, sağol canım
sana da gelsinn yüzün şenlensinn
yaaaa hangisi pekiii arçelikmiiahahahahhaha göndereyim beyarın bulaşık makinamı alıcam inşalla h
psikolojinii bozmaa sakınn ben bazen diyorum keşke hamile kalsamda nerem ağrırsa ağrısın razıyımm diyorummEvet hatırladım bu şarkıyı, sağol canım
Zaten ondan korkuyorum ki, daha önceki yaşadığım korkular geçmedi.ama hamilesin sen korkma canım benim
profilo alıcam canımyaaaa hangisi pekiii arçelikmii
Öyle deme,dua ederken güzel dua et bence.psikolojinii bozmaa sakınn ben bazen diyorum keşke hamile kalsamda nerem ağrırsa ağrısın razıyımm diyorumm
oyüzdenn motivasyonu yüksek tutt :)
korkma her zaman aynı şeyler olmaz beslenmene dikkat et herşey yolunda olacak dualarını et canımZaten ondan korkuyorum ki, daha önceki yaşadığım korkular geçmedi.
kuvvetli şeyler ye pekmez yumurta süt peynir bol bol ye canımÖyle deme,dua ederken güzel dua et bence.
Sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçireyim de.
Ben kaybettiğim bebeğim de bulantım olmamıştı pek, dua ediyordum hamile kalayım bulantıya razıyım diye. Düşman başına titrete titrete nasıl geçti o 2 ayo yüzden sağlıklı sıkıntısız diye dua et her zaman.
İnşallah olmaz bebek kaybetmek çok zor çünkükorkma her zaman aynı şeyler olmaz beslenmene dikkat et herşey yolunda olacak dualarını et canım
haklısınn canımm doğruu ama sende böyle üzme kendiniÖyle deme,dua ederken güzel dua et bence.
Sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçireyim de.
Ben kaybettiğim bebeğim de bulantım olmamıştı pek, dua ediyordum hamile kalayım bulantıya razıyım diye. Düşman başına titrete titrete nasıl geçti o 2 ayo yüzden sağlıklı sıkıntısız diye dua et her zaman.