Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

aaaa o neden ya çok mu kg aldın sen
Zaten biraz fazlam vardı oğlumu kaybettikten sonra üstüne ekledim ve uzun bir süre kendime gelemedim. Tekrar tedaviye başlarken de sıkıntı yaşadım ve Dr kilo verirsen daha iyi olur dedi. O gece karar verdim Dr buldum ve ameliyat oldum. Diyetle halledemicektim insülin direncim çok yüksekti.

Zaten biraz fazlam vardı oğlumu kaybettikten sonra üstüne ekledim ve uzun bir süre kendime gelemedim. Tekrar tedaviye başlarken de sıkıntı yaşadım ve Dr kilo verirsen daha iyi olur dedi. O gece karar verdim Dr buldum ve ameliyat oldum. Diyetle halledemicektim insülin direncim çok yüksekti.
aaaa çok şükür iyisin hangi doktor acaba

anladım canım psikolojik olarak kötü olunca yemeğe vermişsin rabbim bu sefer kucağına aldırsın yavrunu üzüntüde hiç iyi olmaz bebğe hep mutlu olüzülme

Umudunu kaybetme hiç, ben artık son dönemdeydim vazgeçmek üzereydim. Çok şükür nasip oldu,sende göreceksin inşallah.
inşallahh rabbimm konuyu biliyo kuzumm ben bile yemeğe vermiştim hiç çocuğum olmuyo diye şimdi vermeye uğraşıyorum birazdaha

inşallahh rabbimm konuyu biliyo kuzumm ben bile yemeğe vermiştim hiç çocuğum olmuyo diye şimdi vermeye uğraşıyorum birazdaha
Bu sıkıntıyı anca çeken bilir, benim buradaki nickim önceleri krmzblk tı.
Bu hamileliğim resmen mucize oldu adımı değiştirmeyi düşünürken geldi aklıma.
Bu arada bende polikistikover var diye olmuyordu senin sebep ney? Yardımcı olmak isterim.

Bu sıkıntıyı anca çeken bilir, benim buradaki nickim önceleri krmzblk tı.
Bu hamileliğim resmen mucize oldu adımı değiştirmeyi düşünürken geldi aklıma.
Bu arada bende polikistikover var diye olmuyordu senin sebep ney? Yardımcı olmak isterim.
benimki açıklanamayan infertilite kuzum eşiminde benimde birşeyimiz yok ama işte :)

X