- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.141
Denicem canımdenemelisin canım değişik bir tarif olur size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denicem canımdenemelisin canım değişik bir tarif olur size
et kavurması tantuni şekli gibii münük münükkNE PİŞİRİYORSUN PEKİ
ELLERİNE SAĞLIKCANIMMM ben pirinç pilavı severimet kavurması tantuni şekli gibii münük münükk
pirinc pilavı kocişe kendime bulgur pilav sade
yeşilmercimek yemeği var ortayada yoğurtsuz semizotu maydanozlu soğanlı salata
sen bulabiilir misin zeytindenDenicem canım
hahahahah ben bayılıyırımm ama şuan diyetteyimm bulgurun şekeri yok diye onu tercih ettimm yoksa hergün pilav versinler bana bıkmamm hemde bol tereyağlıı offffELLERİNE SAĞLIKCANIMMM ben pirinç pilavı severim
bendeeeeeee bendeeeeeeeeehahahahah ben bayılıyırımm ama şuan diyetteyimm bulgurun şekeri yok diye onu tercih ettimm yoksa hergün pilav versinler bana bıkmamm hemde bol tereyağlıı offff
buraları yıkılıyoo benden yıkılıyoo haydii eller havayaa sabah beri bunu dinliyorum hahahabendeeeeeee bendeeeeeeeee
afiyet ball olsun canımm nasılsın :)
afiyet olsun ben senin nicki unuttum izliyimde unutmim seni nasılsın bakalım canım
eskileri severizburaları yıkılıyoo benden yıkılıyoo haydii eller havayaa sabah beri bunu dinliyorum hahaha
Sağol canım,iyi diyelim iyi olsun.afiyet ball olsun canımm nasılsın :)
sağol buna şükür,iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?afiyet olsun ben senin nicki unuttum izliyimde unutmim seni nasılsın bakalım canım
iyi oll tabiii çok şükür halimize ne azındannSağol canım,iyi diyelim iyi olsun.
Sen nasılsın
Başka bir iki sayfaya bakıyorum , burdan bildirim gelmiyoriyi oll tabiii çok şükür halimize ne azındann
bende iyiymm
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasınBaşka bir iki sayfaya bakıyorum , burdan bildirim gelmiyor
Sağol canım hangi şarkı o anlamadım Takip ediyorum zaten ama nasıl oluyorsa gelmedi bildirim.buara Mcz09 bu şarkı sanada gelsinnn ellerr havayaaaaa
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasın
bende çok şükür diyim canım yıkılmadım ayaktayımsağol buna şükür,iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?
bende etiket yapıcaktım ama nickini hatırlayamadımbuara Mcz09 bu şarkı sanada gelsinnn ellerr havayaaaaa
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasın