- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.121
tarif bu da
tam böyle yapııyorsunuz dimi canoo tuzlu şeyleri söyle bana ben ağzım sulanır tatlıyla çok aram yok amaa tuzcuyumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarif bu da
biz gözleme şekli veriririz iç harcı tam böyletam böyle yapııyorsunuz dimi canoo tuzlu şeyleri söyle bana ben ağzım sulanır tatlıyla çok aram yok amaa tuzcuyumm
kıymaya bukadar yakışıyomu şaşırdım haaa ama bigün deneyecemm acaba hazır yufkaya da olur mubiz gözleme şekli veriririz iç harcı tam böyle
hazır yufkala normal tepsi böreği yapabilirsin bu harcla canımkıymaya bukadar yakışıyomu şaşırdım haaa ama bigün deneyecemm acaba hazır yufkaya da olur mu
enfes oluyor denemelisinkıymaya bukadar yakışıyomu şaşırdım haaa ama bigün deneyecemm acaba hazır yufkaya da olur mu
tamamm bakalımm hangisine gözüm kesersehazır yufkala normal tepsi böreği yapabilirsin bu harcla canım
tahmin ediyorumm hele yeşilzeytinn bana bi tabak koysalar zeytinii bitiririmm bi kahvaltıda onuenfes oluyor denemelisin
ekşi olmayacak zeytin ama varmıdır oradatamamm bakalımm hangisine gözüm keserse
tahmin ediyorumm hele yeşilzeytinn bana bi tabak koysalar zeytinii bitiririmm bi kahvaltıda onu
çok pişirilmiyo dimii sonıcta fırında içi gene pişiyorr
aaa eksişizmi olcakk ben pazara gidince o zamann ekşisiz yeşil zeytin versin belki vardırekşi olmayacak zeytin ama varmıdır orada
eti pişir canım zeytin zaten pişer içinde biraz pişir çok değilçok pişirilmiyo dimii sonıcta fırında içi gene pişiyorr
aaa eksişizmi olcakk ben pazara gidince o zamann ekşisiz yeşil zeytin versin belki vardır
Kesinlikle canım minnoşumkesinlikle öyle eşinle o kapı kapandığında mutluysan gerisi önemli değil
Aminn canımmtabiikiii kızzz ben bile takılıyorummm gülmek amaçlıı konuşuyoruz hepimizzzz
amin inşallahh gün yüzünü güldürsün onuda
Sessizce şunu favorilere alayımhemen tarif edeyim canım biz yeşil zeytinle yaparız ufak ufak doğra kıymayı kavur üzerine sağonı koy kavrulsun baharatları at ağız tadına göre biz tuz karababir kırmızı biver atarız sonra zeyini koyarız virazda öyle kavrulur gözlemelik hamur yogur hrcın soğuğunca koy pişir efsane oluyor antebin böreğidir buda
denemelisin canım değişik bir tarif olur sizeKesinlikle canım minnoşum
Aminn canımm
Sessizce şunu favorilere alayım
tamam minnoşummmeti pişir canım zeytin zaten pişer içinde biraz pişir çok değil
ben çok severimtamam minnoşummm
afiyet olsun bitanem bende açtım her gün içiyorum normalde bize eğlence olsunMinnoosss yaa burasını görmediğimdee kahve içmek hiç içimden gelmezdii hergün kahve içiriyosun neredeyse Eki Görüntüle 2872384
oyyyyben çok severim
evett iyiki açmışssınn neredeyse sizinle içiyor gibi oluyorumm hiç sevmem yalnız içmeyiiafiyet olsun bitanem bende açtım her gün içiyorum normalde bize eğlence olsun
bende yalnız içmeyi sevmem bize iyi oldu ohhh afiyet olsunoyyyy
evett iyiki açmışssınn neredeyse sizinle içiyor gibi oluyorumm hiç sevmem yalnız içmeyii
sonradaa yemeklere başlarımm menüyü değiştirdim bugünbende yalnız içmeyi sevmem bize iyi oldu ohhh afiyet olsun
NE PİŞİRİYORSUN PEKİsonradaa yemeklere başlarımm menüyü değiştirdim bugün