- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.770
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
krem kuzuşummm perdelerim fuşya halılarım morlu fuşyalı antepten geldii halııbende teklide oturmayı severim oysaki rengi ne tam olarak pembe mi krem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krem kuzuşummm perdelerim fuşya halılarım morlu fuşyalı antepten geldii halııbende teklide oturmayı severim oysaki rengi ne tam olarak pembe mi krem mi
atar mısın merak ett,mkrem kuzuşummm perdelerim fuşya halılarım morlu fuşyalı antepten geldii halıı
benimde bu sene birsürü çiceğim oldu mutluluk veriyorlar banakuzusu yaaa bu çiçekler evlendiğimden berii burda hiç yalnız bırakmadılar benii
Sabah erken kalkıyorsun galiba birde işte yoruluyorsan ondan dır minnoşum ama birde öyle alışınca giderahahah bende erken uyuyorum nişanlım çok söyleiniyor ya kızlar 25 senedir böyleyim ne yapayım
çalışmasamda erkenden uyanıyorum bende şikayetciyim biraz 5 te kalktığım oluyor ve gün ışını görürsem hiç uyumuyorumbenimde bu sene birsürü çiceğim oldu mutluluk veriyorlar bana
Sabah erken kalkıyorsun galiba birde işte yoruluyorsan ondan dır minnoşum ama birde öyle alışınca gider
kıızz bende öyleydimm herkesin birşeyine sorarrr dururdum yanii tamda atıcaktım babannem görüntülü aradı beni onla konuştum dönemedimJou şimdi ben eşya bakma aşamasındayım ya çok dikkatimi çekşyor
atar mısın merak ett,m
aşkolsun minnnooşşşşşşş ben paylaşmayı seviyorumm bi daha duymiyimmmmmmJou tamam tama istemedim gel sohbet edek kaçma
perdeyi kv hediye alacak bize ama bana model atacak fon perde istedim eğer yaparsa tüller düz olsun senikiler güzelmiş halinde çok güzel balkon varsa kendin yıkakıızz bende öyleydimm herkesin birşeyine sorarrr dururdum yanii tamda atıcaktım babannem görüntülü aradı beni onla konuştum dönemedim
Eki Görüntüle 2871632
perdem mesela düz ama altı dantellii salonda fikir olsun dedim atıyim bunudaa
Eki Görüntüle 2871633
buda antepten gelmiştii aşkımm amaa ipi biraz soyulmaya başladı süpürdükçe yıkamaya versem korkuyorum zarar vercekler diye napıcam bilmiyorumm
tamam canım allah uzun ömür ersin babaanneneaşkolsun minnnooşşşşşşş ben paylaşmayı seviyorumm bi daha duymiyimmmmmm
babannemle halamla konuştum görüntü dönemedimm
balkonum genişş bide altınada boyası varmışş onu silmiştim önceden baya baya vardı birazda gittii biraz gene var yıkamayı bilmiyorum halıyı bu halıyı neylen yıkıcamperdeyi kv hediye alacak bize ama bana model atacak fon perde istedim eğer yaparsa tüller düz olsun senikiler güzelmiş halinde çok güzel balkon varsa kendin yıka
amin kuzuşumm hiç aramıyon beni diyo hahahah bu aralar herkes farkettiitamam canım allah uzun ömür ersin babaannene
biz vde normal tozla yıkıyoruz çamaşır detarjanı ile sende yıka yada halı yıkama için tozlar var cosla falan onla yıkabalkonum genişş bide altınada boyası varmışş onu silmiştim önceden baya baya vardı birazda gittii biraz gene var yıkamayı bilmiyorum halıyı bu halıyı neylen yıkıcam
elini çekmişsin herkestenamin kuzuşumm hiç aramıyon beni diyo hahahah bu aralar herkes farkettii
evettt halı için kosla alıyim bariiibiz vde normal tozla yıkıyoruz çamaşır detarjanı ile sende yıka yada halı yıkama için tozlar var cosla falan onla yıka
hahaha kız hiçbişe anlamıyorum ki günleri öyle zaman geçiyokii mobil internet olunca çok sık arayamıyodum eve internet alınca mağlumm herkes sardı bana arayınca aynıı napıyon neediyon herşey normallelini çekmişsin herkesten
herzaman konuşuncada gerçekten insan sıkılıyor bak bende sana ne atıcamevettt halı için kosla alıyim bariii
hahaha kız hiçbişe anlamıyorum ki günleri öyle zaman geçiyokii mobil internet olunca çok sık arayamıyodum eve internet alınca mağlumm herkes sardı bana arayınca aynıı napıyon neediyon herşey normall
ne atacennnherzaman konuşuncada gerçekten insan sıkılıyor bak bende sana ne atıcam
evett yaaa banada öylee hepte bakım yapıyorumm bide ben aspirinli su yapıyorumm daha çok coşmaya başladılar tavsiye ederimmbenimde bu sene birsürü çiceğim oldu mutluluk veriyorlar bana
bunu kaçırmışım gııııı bunuda aldım kenara
harika ama iizle bunudabunu kaçırmışım gııııı bunuda aldım kenara