Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

çok güzell dedii vallaa koltuğu annem biraz karıştığı için eşimle yapamadım halbuki o bunu istememiş krem diye
banada demedi ben istedim diye öyle kaldıı şimdi değiştirmek için ayak uydurmaya çalışıyorumm :KK53:
kumaşını bigün değiştircem ama sıkıldımm bundan
olabilir kumaş değişimi küçük e aletlerimde bu image153.01.06.5051-1.jpg

heee kızzz kardeşim için düşünüyorumm aslındaa erkek tarafıyıızz şimdi
diyo bu işin içinden nasıl çıkıcamm ev lazım araba lazım diyo :KK70: :KK70:
düüğün masraff takılar masraff :KK70: dedim işimizz zor

buarada minnoşumm sakın krem rengi koltuk ama şahsen ben hiç memnun değilim
tamamm açık renkler evi çok güzel açıyo ferah oluyo ama çok çabuk kirleniyoya bide örtüsünü aldım mecbur
hiçte sevmem normalde bilseydim krem almadımm ama sen bilirsin genede :)
Krem renk çabuk kirleniyor ben aldığıma pişmanım koyu iyi olur Zümrüt yeşili yasa gri koltuk takımı almaya tercih ederdim bi dahaki alırsam yeşil alırım evi komple değiştirmek istıyorum bende ama elim istemıyor ne yapalım 7 senelık eşyaları idare ediyorum

Krem renk çabuk kirleniyor ben aldığıma pişmanım koyu iyi olur Zümrüt yeşili yasa gri koltuk takımı almaya tercih ederdim bi dahaki alırsam yeşil alırım evi komple değiştirmek istıyorum bende ama elim istemıyor ne yapalım 7 senelık eşyaları idare ediyorum
bende yeşil mavi kahve gri hep böyle isitoyrum

• Beğen
Reactions: Jou
evett ben aldığımda kirlenmek nedir resmen kir topluyo delii oldumm artıkk

Koltukları yıkatalım dedim eşim yanaşmadı halı koltuk çıkartma sprey aldı :110: Bakalım ne olacak vermıyo yıkatmaya halılara zaten yıkatmaya vereceğim bakalım
Silmek işkence oluyor en iyisi koltuk yıkatmak 🙄
aynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımm
koltuk yıkatmayı değill değiştiresim var ama nasıl kandıracam bilmem :KK70:

aynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımm
koltuk yıkatmayı değill değiştiresim var ama nasıl kandıracam bilmem :KK70:
Adamlar paraya kıyamıyor neymiş zor kazanıyoruz harcamak istemiyorlar
Bende bi kandirabilsem hep bana israftan bahseder 😬 ama bi yere kırmam lazım yırtacak parçalanacak kıracak öyle kandirabilirim 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
X