- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
gidicekmii mimoşş yaaa sence bide yürüyüş yok fln yürümeye gözüm kesmeyyy tekbaşımaHadi sular seller gibi gitsin yağlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidicekmii mimoşş yaaa sence bide yürüyüş yok fln yürümeye gözüm kesmeyyy tekbaşımaHadi sular seller gibi gitsin yağlar
afiyyet olsun fincan harikaymışHani kahveler Eki Görüntüle 2870963
Evde yap canım aç youtubeden leslie falangidicekmii mimoşş yaaa sence bide yürüyüş yok fln yürümeye gözüm kesmeyyy tekbaşıma
Sağol minnoşum daha güzelleri senin olsunafiyyet olsun fincan harikaymış
sağ ol canımEvde yap canım aç youtubeden leslie falan
Sağol minnoşum daha güzelleri senin olsun
Leslie beni bitireyy sanırım oyle yapcam en iyisiiEvde yap canım aç youtubeden leslie falan
Sağol minnoşum daha güzelleri senin olsun
Leslie beni bitireyy sanırım oyle yapcam en iyisii
Ben sıkılıyorum çok yapamıyorumLeslie beni bitireyy sanırım oyle yapcam en iyisii
Afiyett ball şeker olsun minnosumm❤❤Eki Görüntüle 2871158
Gün sonu kahvem
Bende oyle kizz bi 5 dk yapip birakiyorum 5 dk bile kar sonuctaBen sıkılıyorum çok yapamıyorum
Teşekkür ederim bitanemAfiyett ball şeker olsun minnosumm❤❤
Nasilsin kuzummTeşekkür ederim bitanem
Tabi oturmaktan ne yapsak karBende oyle kizz bi 5 dk yapip birakiyorum 5 dk bile kar sonucta
Napiyosun cicegummTabi oturmaktan ne yapsak kar
Ay çok uyumuşum yaa başım ağrıyor şindi uyandım canım daha yuvarlanıyotum yataktaNapiyosun cicegumm
Hahahaha ayni ben bu kızzz ya ruhh ikizimmAy çok uyumuşum yaa başım ağrıyor şindi uyandım canım daha yuvarlanıyotum yatakta
AhahahHahahaha ayni ben bu kızzz ya ruhh ikizimm
iyiyim canım şükürNasilsin kuzumm
Ne konu paçiiiiAhahah
Ay aklıma bir konu geldi şimdi ona bakayım dedimde bereket kapatmışlar konuyu
yaaaaa kuzum benimNe konu paçiiii
Ayyyy yaa ben dun gece uyumadan once degisik degisik seyler duydumm bide yataga girdim telefona bakiyorum sanki kafama biri dokunmuş gibi sacimi oksadi besmele cektim bianda acaba babammı geldii